Hemen hemen aynı canım bide gaz problemimiz oluyor ara ara bide kokuya duyarılık daha fazla olmaya başladıKizlar bizde geldikk, bata 3 gun kala ogrendim.. Yarin sonunda doktora gozukecegim.. Ozellikle saglik acisindan Turkiyede olmayi cok isterdim, amerika saglik olarak bizden de geri kalmis bi memleket malesef, acile gidip ben gebeyim kan tahlili istiyorum dediginizde yapmiyorlar... Cok kramp giriyor, regl olacagim diye korkuyorum.. 2 gun idrar testi yaptim evde gittikce koyulasti.. Umarim pengişim sagliklidirSizee ne gibi sikayetler var kizlar ? Eksime, kramp, halsizlik ve uyku hali ?
İnşaallah pengişin sağlıklıdır.Allah bağışlasın.Amerika'da bu şartlarla karşılaşmana üzüldüm.İnşaallah sağlıklı bir şekilde doğum gerçekleşir.Kizlar bizde geldikk, bata 3 gun kala ogrendim.. Yarin sonunda doktora gozukecegim.. Ozellikle saglik acisindan Turkiyede olmayi cok isterdim, amerika saglik olarak bizden de geri kalmis bi memleket malesef, acile gidip ben gebeyim kan tahlili istiyorum dediginizde yapmiyorlar... Cok kramp giriyor, regl olacagim diye korkuyorum.. 2 gun idrar testi yaptim evde gittikce koyulasti.. Umarim pengişim sagliklidirSizee ne gibi sikayetler var kizlar ? Eksime, kramp, halsizlik ve uyku hali ?
Ayy sevsinler tomurcuğu,Allah bağışlasın,sağlıcakla kucağınıza alın inşaallah...Dün keseyi gördük, kesenin içinde tomurcuk da var :)
İkiz mi acaba diyodum ama değil heralde. 1 kese 1 de tomurcuk yani.
İyiyiz cnm çok şükür 3 temmuzda en son doktora gittik ikili tarama testi için kan verdik bu ayın 19 unda tekrar gitcez sonuçları öğrenmeye inş sağlıklıdır bebişim
Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin canim bizede evlilik yildonumu hedoyemiz oldu 16 temmuzda evlilik yil donumumuz ama bi erken surpriz yapti bebegimiz :)Yaa cok sagolun kizlar, Rabbim hayirlisiyla saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.. Bende de cok endise var, domatesi yikarken bile iyi yikadim mi acaba endiselerim var yani.. Ilk bebis olunca boyle oluyor sanirim, cok da ustune dusmemek lazim tabi ama alisicaz sanirin zamanla.. Bel agrim vardi bugunde, 27sinde ultrasonda bakilacak, bana dogum gunu hediyem oldu Rabbime sukurler olsun
Hepimize yavrucum insallah.. Allahim isteyenlere de tez zamanda nasip etsin.. Belim karnim sizliyor ama minik ayaklar dusununce gidiyorRabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin canim bizede evlilik yildonumu hedoyemiz oldu 16 temmuzda evlilik yil donumumuz ama bi erken surpriz yapti bebegimiz :)
Gebelik olabilir yani ihtimali var dimiEn erken benim bildiğim 6gün önce test leri şuan çok erken 5-6 gün sonra tekrar yaparsın bence, ben 3gün kala öğrendim erken test ile aynı gün kan testi 39du yani şuan çıkmaması normal olabilir
var gibi kafayı yi cem inşallah vardır
Aminnn rabbim herkesin gönlüne göre versin insInşallah birgün bende bu heycanı yaşar butür konulara bende dahil olurum çok istiyom
Rabbim en kısa zamanda istiyen herkese banada salih ve saliha evlatlar nasib etsin inşallah
Siz hamişlerede hayırlı doğum nasib etsin inşallah
Endişelenme inşaallah güzel sağlıklı ilerler herşey.Bende durumlar iyi sayılmaz,idrar enfeksiyonum geçmiyo ilaç kullanmama rağmen,biçok riski var üzülüyorum..Vücut olarak da çok rahatsız ve bitkinim,sürekli ağrılarım oluyo...İyiyiz cnm çok şükür 3 temmuzda en son doktora gittik ikili tarama testi için kan verdik bu ayın 19 unda tekrar gitcez sonuçları öğrenmeye inş sağlıklıdır bebişimçok endişeliyim herşeyin hayırlısı olsun inş sende durumlar nasıl cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?