Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

Kizlar bizde geldikk, bata 3 gun kala ogrendim.. Yarin sonunda doktora gozukecegim.. Ozellikle saglik acisindan Turkiyede olmayi cok isterdim, amerika saglik olarak bizden de geri kalmis bi memleket malesef, acile gidip ben gebeyim kan tahlili istiyorum dediginizde yapmiyorlar... Cok kramp giriyor, regl olacagim diye korkuyorum.. 2 gun idrar testi yaptim evde gittikce koyulasti.. Umarim pengişim sagliklidir Sizee ne gibi sikayetler var kizlar ? Eksime, kramp, halsizlik ve uyku hali ?

Dün keseyi gördük, kesenin içinde tomurcuk da var :)
İkiz mi acaba diyodum ama değil heralde. 1 kese 1 de tomurcuk yani.

Hemen hemen aynı canım bide gaz problemimiz oluyor ara ara bide kokuya duyarılık daha fazla olmaya başladı ve tatlı varsa yoksa tatlı yemekten önce ve sonra mutlaka

İnşaallah pengişin sağlıklıdır.Allah bağışlasın.Amerika'da bu şartlarla karşılaşmana üzüldüm.İnşaallah sağlıklı bir şekilde doğum gerçekleşir.
Belirtiler hemen hemen aynı,başlarda benim de böyleydi birebir.Şuan uyku hali fazla olmuyor

Poison Women nasılsın,bebiş nasıl?
İyiyiz cnm çok şükür 3 temmuzda en son doktora gittik ikili tarama testi için kan verdik bu ayın 19 unda tekrar gitcez sonuçları öğrenmeye inş sağlıklıdır bebişimçok endişeliyim herşeyin hayırlısı olsun inş sende durumlar nasıl cnm ?

Yaa cok sagolun kizlar, Rabbim hayirlisiyla saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.. Bende de cok endise var, domatesi yikarken bile iyi yikadim mi acaba endiselerim var yani.. Ilk bebis olunca boyle oluyor sanirim, cok da ustune dusmemek lazim tabi ama alisicaz sanirin zamanla.. Bel agrim vardi bugunde, 27sinde ultrasonda bakilacak, bana dogum gunu hediyem oldu Rabbime sukurler olsun

Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin canim bizede evlilik yildonumu hedoyemiz oldu 16 temmuzda evlilik yil donumumuz ama bi erken surpriz yapti bebegimiz :)

Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin canim bizede evlilik yildonumu hedoyemiz oldu 16 temmuzda evlilik yil donumumuz ama bi erken surpriz yapti bebegimiz :)
Hepimize yavrucum insallah.. Allahim isteyenlere de tez zamanda nasip etsin.. Belim karnim sizliyor ama minik ayaklar dusununce gidiyor

Merhabalar bende yeni katıldım aranıza
6+1 olduk ve haftaya çarşamba kalp atışını dinlemek için çağırdı doktorum.

Kalp atışını duyanlar ne zaman duydu acaba ?

Ve Ankaradan katılan var mı?

Arkadaşlar adetime 10gun var bu erken gebelik testi var yaptım çok silik cikti ikinci çizgi dayanamadım 5tane daha yaptım onlarda aynı çıktı hassas testlerle yaptım. Kan verdim 0.100ml yani negatif ama adetime 10gun var sizce?

Arkadaşlar merhaba

Bir kaç gündür girememiştim, öncesinde de midrm çok yanıyordu Allaha şükür geçti

Sizler nasılsınız

Şimdiki gündemimse 2li test

Benim dr'un verdiği tarihle son adet tarihi günümüz tutmuyor. Yani adete göre 6+4 teyim. Dr'un ultrasondaki büyüklüğe bakarak söylediği ise 7+2 zaten ilk hamilelik ne kafamı karıştırıyosunuz da diyemedim şimdi bu ikisine uygun bir bir tarihe ikili test randevusu alıcam

Endişelenme inşaallah güzel sağlıklı ilerler herşey.Bende durumlar iyi sayılmaz,idrar enfeksiyonum geçmiyo ilaç kullanmama rağmen,biçok riski var üzülüyorum..Vücut olarak da çok rahatsız ve bitkinim,sürekli ağrılarım oluyo...
Allah hepimize ve bebişlerimize sağlık sıhhat versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…