Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

Merhabalar bende yeni katıldım aranıza
6+1 olduk ve haftaya çarşamba kalp atışını dinlemek için çağırdı doktorum.

Kalp atışını duyanlar ne zaman duydu acaba ?

Ve Ankaradan katılan var mı?
Ben Ankaradayım.Hayırlı olsun,sağlıklı sıhhatli gebeliğin,doğumun olsun inşaallah...

Benimki de tutmuyor,öyle olabiliyor.Benim doktorum ultrasonu baz alacaz dedi ama test için sen bir sor bakalım...

Canım benim Allah sana ve isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşaallah...
Güzel dileklerin duaların için Allah razı olsun

Merhabalar bende yeni katıldım aranıza
6+1 olduk ve haftaya çarşamba kalp atışını dinlemek için çağırdı doktorum.

Kalp atışını duyanlar ne zaman duydu acaba ?

Ve Ankaradan katılan var mı?
Ben biraz gec dinledim kalp atisini 8.haftaninn icinde idim sanirim.
Ben de normalde Ankara dayim.yaz tatoli sebebi ile disaridaydim geri donececehim.doktor kime nereye gidiyorusn

istersen baska bir doktora git ultrasonla bakin daha kolay netlesirsin

Ben Fatma Reşide Önalan'a gidiyorum ve memnunum :))

Sen kime gidiyorsun nerede
Ben biraz gec dinledim kalp atisini 8.haftaninn icinde idim sanirim.
Ben de normalde Ankara dayim.yaz tatoli sebebi ile disaridaydim geri donececehim.doktor kime nereye gidiyorusn

Amin inşallah teşekkür ederim.
Siz hangi hastaneye yada doktora gidiyorsunuz acaba?
Ben de araştırma aşamasındayım,başka bi rahatsızlık için gittiğim hastanede sürpriz olarak öğrendim hamileliğimi,doktor, sonrasında tekrar çağırdığı için oraya devam etmek durumunda kaldım geçici olarak, ama şuan iyi bir doktor bulmaya çalışıyorum...

Ben netlesmedim henuz aklimda birkac doktor var gidince yuzyuze konusup enerjimin tutma durumuna gore devam edecegim

Op. Dr. Fatma Reşide Önalan
Ben tavsiye ederim araştırın ikinizde isterseniz, Çukurambar da Mado nun üstü.
Şükran Çakmak var onu da çok duydum ve Erkek Doktor olarak Cihangir Çakıcı hepsi aynı semt de sayılır. Benim doktorum da muayene ücreti 200 diğerlerinde ama 300 üstü diye biliyorum :))

Fatma Reşide ile ilgili biraz internette araştırma yaptım,memnun olan da var olmayan da.Peki doğum falan nasıl oluyor,bi bilginiz var mı.Kendisi mi yapıyor,ücreti nedir,nerde yapıyor,yine muayenehanede mi?

Son düzenleme:
Fatma Reşide ile ilgili biraz internette araştırma yaptım,memnun olan da var olmayan da.Peki doğum falan nasıl oluyor,bi bilginiz var mı.Kendisi mi yapıyor,ücreti nedir,nerde yapıyor,yine muayenehanede mi?

Bildiğim kadarıyla doğum paketi yok anlaşmalı hastaneleri var memorial ve koru, ama doğum ücretini tam net bilmiyorum ilerki zaman sormayı düşünüyorum.
Kendisi de yapıyor Op. Doktor akrabam ikiz doğum yaptı sezaryen 4,000 civarı dedi geçen sene yaptı ama dediğim gibi net fiyatını bilmiyorum henüz görüşmedim o konuları inşallah en kısa zamanda sormayı düşünüyorum

Amin cnm inş sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine

Amin cnm inş sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine

Bende katılabilir miyim aranıza :) bende hamişligimi yeni öğrendim polikistik over hastayım 2 sene sonra kendiliğinden hamile kaldım :) şükürler olsun. Pko olduğum için adetim düzensiz en son 3 haziran adet oldum 11 temmuz idrar testi yaptım silik çizgi gördüm 12 temmuzda kan testi yaptırdım 245 çıktı daha çok yeniyiz :) 24 temmuza randevu aldım inşallah gittiğimde bebisimi görürüm. Mide yanması çok var zaten yanmadan şüphelendim. Ayağa kalktığımda basım dönüyor gözüm kararıyor. Bugün bulantim var yumurtayı sevmiyorum zorla yedigim için bulandı galiba geçti 4 gündür yiyodum bulamamıştı ama goguslerim patlamak üzere adet olacam diye çok korkuyorum. Sizde de olmusmuydun bu korku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…