Ben Ankaradayım.Hayırlı olsun,sağlıklı sıhhatli gebeliğin,doğumun olsun inşaallah...Merhabalar bende yeni katıldım aranıza
6+1 olduk ve haftaya çarşamba kalp atışını dinlemek için çağırdı doktorum.
Kalp atışını duyanlar ne zaman duydu acaba ?
Ve Ankaradan katılan var mı?
Benimki de tutmuyor,öyle olabiliyor.Benim doktorum ultrasonu baz alacaz dedi ama test için sen bir sor bakalım...Arkadaşlar merhaba
Bir kaç gündür girememiştim, öncesinde de midrm çok yanıyordu Allaha şükür geçti
Sizler nasılsınız
Şimdiki gündemimse 2li test
Benim dr'un verdiği tarihle son adet tarihi günümüz tutmuyor. Yani adete göre 6+4 teyim. Dr'un ultrasondaki büyüklüğe bakarak söylediği ise 7+2zaten ilk hamilelik ne kafamı karıştırıyosunuz da diyemedim şimdi bu ikisine uygun bir bir tarihe ikili test randevusu alıcam
Canım benim Allah sana ve isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşaallah...Inşallah birgün bende bu heycanı yaşar butür konulara bende dahil olurum çok istiyom
Rabbim en kısa zamanda istiyen herkese banada salih ve saliha evlatlar nasib etsin inşallah
Siz hamişlerede hayırlı doğum nasib etsin inşallah
Merhabalar bende yeni katıldım aranıza6+1 olduk ve haftaya çarşamba kalp atışını dinlemek için çağırdı doktorum. Kalp atışını duyanlar ne zaman duydu acaba ? Ve Ankaradan katılan var mı?
Ben biraz gec dinledim kalp atisini 8.haftaninn icinde idim sanirim.Merhabalar bende yeni katıldım aranıza
6+1 olduk ve haftaya çarşamba kalp atışını dinlemek için çağırdı doktorum.
Kalp atışını duyanlar ne zaman duydu acaba ?
Ve Ankaradan katılan var mı?
istersen baska bir doktora git ultrasonla bakin daha kolay netlesirsinArkadaşlar merhaba
Bir kaç gündür girememiştim, öncesinde de midrm çok yanıyordu Allaha şükür geçti
Sizler nasılsınız
Şimdiki gündemimse 2li test
Benim dr'un verdiği tarihle son adet tarihi günümüz tutmuyor. Yani adete göre 6+4 teyim. Dr'un ultrasondaki büyüklüğe bakarak söylediği ise 7+2zaten ilk hamilelik ne kafamı karıştırıyosunuz da diyemedim şimdi bu ikisine uygun bir bir tarihe ikili test randevusu alıcam
Kendine lutfen bunu yapma stres oldukca daha da zorlasacak surec.zamano gelsin adetinin gecsin biraz daha bekle oyle yap.var gibi kafayı yi cem inşallah vardır
Ben biraz gec dinledim kalp atisini 8.haftaninn icinde idim sanirim.
Ben de normalde Ankara dayim.yaz tatoli sebebi ile disaridaydim geri donececehim.doktor kime nereye gidiyorusn
Ben Ankaradayım.Hayırlı olsun,sağlıklı sıhhatli gebeliğin,doğumun olsun inşaallah...
Ben netlesmedim henuz aklimda birkac doktor var gidince yuzyuze konusup enerjimin tutma durumuna gore devam edecegimBen Fatma Reşide Önalan'a gidiyorum ve memnunum :))
Sen kime gidiyorsun nerede
Ben de araştırma aşamasındayım,başka bi rahatsızlık için gittiğim hastanede sürpriz olarak öğrendim hamileliğimi,doktor, sonrasında tekrar çağırdığı için oraya devam etmek durumunda kaldım geçici olarak, ama şuan iyi bir doktor bulmaya çalışıyorum...Amin inşallah teşekkür ederim.
Siz hangi hastaneye yada doktora gidiyorsunuz acaba?
Beklemek çok zor oluyor ya var ya inşallah hayırlısı olurKendine lutfen bunu yapma stres oldukca daha da zorlasacak surec.zamano gelsin adetinin gecsin biraz daha bekle oyle yap.
Ben goremedim silik kismi resimden dolayi da olabilir
Ben netlesmedim henuz aklimda birkac doktor var gidince yuzyuze konusup enerjimin tutma durumuna gore devam edecegim
Ben de araştırma aşamasındayım,başka bi rahatsızlık için gittiğim hastanede sürpriz olarak öğrendim hamileliğimi,doktor, sonrasında tekrar çağırdığı için oraya devam etmek durumunda kaldım geçici olarak, ama şuan iyi bir doktor bulmaya çalışıyorum...
Fatma Reşide ile ilgili biraz internette araştırma yaptım,memnun olan da var olmayan da.Peki doğum falan nasıl oluyor,bi bilginiz var mı.Kendisi mi yapıyor,ücreti nedir,nerde yapıyor,yine muayenehanede mi?Op. Dr. Fatma Reşide Önalan
Ben tavsiye ederim araştırın ikinizde isterseniz, Çukurambar da Mado nun üstü.
Şükran Çakmak var onu da çok duydum ve Erkek Doktor olarak Cihangir Çakıcı hepsi aynı semt de sayılır. Benim doktorum da muayene ücreti 200 diğerlerinde ama 300 üstü diye biliyorum :))
Fatma Reşide ile ilgili biraz internette araştırma yaptım,memnun olan da var olmayan da.Peki doğum falan nasıl oluyor,bi bilginiz var mı.Kendisi mi yapıyor,ücreti nedir,nerde yapıyor,yine muayenehanede mi?
Amin cnm inş sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendineEndişelenme inşaallah güzel sağlıklı ilerler herşey.Bende durumlar iyi sayılmaz,idrar enfeksiyonum geçmiyo ilaç kullanmama rağmen,biçok riski var üzülüyorum..Vücut olarak da çok rahatsız ve bitkinim,sürekli ağrılarım oluyo...
Allah hepimize ve bebişlerimize sağlık sıhhat versin...
Amin cnm inş sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendineEndişelenme inşaallah güzel sağlıklı ilerler herşey.Bende durumlar iyi sayılmaz,idrar enfeksiyonum geçmiyo ilaç kullanmama rağmen,biçok riski var üzülüyorum..Vücut olarak da çok rahatsız ve bitkinim,sürekli ağrılarım oluyo...
Allah hepimize ve bebişlerimize sağlık sıhhat versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?