Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

merhaba kızlar bende 10 gün önce öğrendim hamile oldgumu su an adet tarihime göre 5+6 günlük hamileyim dün kesemizi gördk ama bebeği ve kalp atıslarını duymadan ben sanırım rahat edemicem

Biz dün alışverişe çıktık,bikaç bişey alabildik sadece,o da orta renk.
Alışveriş yapamadık resmen ya.Cinsiyet belli olmayınca olmuyo.
Aynen cnm ama herseyin en hayırlısı olup yavrularimizi sağlikla kucağımiza almayi nasip etsin yuce yaratan inşallah

merhaba kızlar bende 10 gün önce öğrendim hamile oldgumu su an adet tarihime göre 5+6 günlük hamileyim dün kesemizi gördk ama bebeği ve kalp atıslarını duymadan ben sanırım rahat edemicem
Hiç korkma ben 9 haftalikken duymuştum okadar mutlu oldum ki anlatamam bu arada hoşgeldin hayırlı olsun cnm Rabbim acısını göstermesi yavrularimizi ins

Aynen cnm ama herseyin en hayırlısı olup yavrularimizi sağlikla kucağımiza almayi nasip etsin yuce yaratan inşallah
Aminn inşaallah.
Hamiş canlar,güzel anne adayları,çok bel ağrım oluyo ilk aylarda olmama rağmen,ilerde daha çok olacak gibi.Benim bel problemim var çünkü,bana dua edin hamilelerin duası kabul olur derler...

Bende varimmm 8+2
Bende istahsizlik, akinti, gogus hassasiyeti, bazen bulanti oluyor. Dun balik yiyelim dedik, arkadas o balik nasi koktu bana yaaa piiyyuuuuuu Allahin gucune gitmesin dedim bunu mu yicez, neyse yedik ama benim midem bir tuttu kii, sonrasi malum Meyve ve misir gevregi ile besleniyorum. Bazen kendimi suclu hissediyorum cocuguma yemek yiyemiyorum diye ama elimde degil, sizde de var mi boyle seyler..

Kizlar bende dun ogrendm hamile oldugumu cok sukur ama hcg 19 cikti ne anlama geliyr sizce

İlk haftalarda balık...
Ben şuan bile düşünemiyorum:)
Şuan normal bulantı kusma,hepimiz yaşadık,ilk haftalar,bebeğimi besleyemiyorum diye üzülmeni anlıyorum.
Benim hala bulantılarım devam ediyo,ben napıyorum,yiyorum.Evlatcım beslenmeli dimi.
Hiç bişey yiyemiyorsan,meyve ye ferah ferah.Salatalık ye.Sebze yemeklerinden mide bulanmıyo pek.Onlardan tercih edebilirsin.Et biraz zor oluyo ilk zamanlar çünkü.Onları da yiyemiyorum,beslenemiyorum dersen kuruyemiş ye sürekli.

Anldm cnm daha yenisin senin hcg kac cikmsti ? Bide cok sancm var kasik agrisi filan normalmi sendede oluyomu acaba büyüdügü icin olabilirmi?
Evet canım rahim genişliyor şuna ondan ağrı sızı var. Ben daha hgc bile baktırmadım. Bu salı gideceğim doktora

Güzel anne adayları nasılsınız,neler yapıyorsunuz,bir yazan ortadan kayboluyo:) Tatillerde misiniz? Bulantılarda mısınız,sinirler tavan mı,sıcak başa bela mı,aş ermeleri devam mı?
Kaç kilo aldınız? Benim gibi ilk aydan kilolara merhaba dediniz mi?

merhabalar.

ben 7 haftanın içindeyim şuan.
500gr aldım sanırım henüz.
çok tıkabasa beslenmiyorum, sadece gerekli olanları tüketmeye çalışıyorum :)
sende nasıl durumlar?
cinsiyet belli olmuş olmalı ?

Merhaba,ben de tıka basa yemiyorum,hatta hamilelikten önceki gibi yeme alışkanlığım,üstelik tatlıyı ve abur cuburu kestim canım istemiyor,ona rağmen kilo oranım yükselmeye başladı hızla.Ben 52 den 56ya doğru koşarak ilerliyorum,boyum 1.65
Normalde çok zor kilo alan biriydim anlamadım valla.
Bu arada cinsiyet henüz belli değil,söylemediler.İki haftaya kadar 3lü tarama testim var ozman söylerler inşaallah..
Hayırla sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…