Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

teşekkkürler hepimize inşallah :)

evet kilo almayalım çok fazla umarım, alsak da veririz doğumdna sonra belki de:)

Ben bebegimi kaybettim düşük yaptm.Siz hayırlısıyla alırsınız kucagınıza insallah. Rabbim tekrar nasip etsin

Ben bebegimi kaybettim düşük yaptm.Siz hayırlısıyla alırsınız kucagınıza insallah. Rabbim tekrar nasip etsin
Aa, hay Allah.
Geçmiş olsun canm.
Üzülme inşllah yeniden olacaktır.
Zor bir durum ama, hamile kalabildiğimizi gösteriyor bu. Yeniden olacaktır inşallah

Çok geçmiş olsun imkanınız varsa araştırın bende 2 düşükten sonra kan pıhtılaşmasını öğrendim şuan tekrar hamileyim ve kan sulandırıcı iğne başladık dün inşallah sağlıkla güzel haberler alırsınız sizde

Canım İnan o kadar üzüldüm ki benimde başımdan bir düşük geçti, Nisa'n ayında ama bak şimdi yine hamileyim sakın dünyayı başına yıkacak şekilde üzme kendini aynisinin haberini alınca çok tuhaf sanki o acıları yaşayan sen değilmişsin gibi oluyor
( ben 8. Hafta da kaybettim, ileri dönemlerde kaybetseydim belki bu kadar kolay geçmezdi üzüntüm tabi ).

2. Sine kadar doktorun bakmak aklına gelmedi mi kan pıhtılaşmasına trombosite bakıyor sanırım değil mi? Oysa ki tehşisi kolay değil mi bunun Rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin canım yavrunu kucağına. Bana da 1 düşük yaptım diye coraspirin verdi bugün

İlk oldugu icin bide kendime bakmadgm icin oyle oldugunu dusunuyorm cnm ben insaalah bi daha kismet olur sende hayirli bi sekilde kucagin alirsin

İnsan üzülüyor elinde degil ama yinede hayirlisi olsun hani ya olsaydi da bi sıkıntı olsaydi yinede rabbime bin sukur azda olsa yasadm bu duyguyu dua edin ne olur bi daha olmam icin rabbim senin bebegeni de kazasız belasiz hayirli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin canm

Bu topik 'te olanlarin hepsi hamile ve dua'nızın kabulu coktur o yüzden aklınıza geliyim belki tanımıyosunuz ama bende sizin gibiyim iste hilal deyin "RABBİM" bilir KK'deki butun isteyen herkeze nasipm

Aminnn canım benim babaannem düşüğün kıçı içerde olur der :) doktor ne kadar korun derse korun sonra çalışmalara başla :) Rabbim nasip edecek tekrar

İlk oldugu icin bide kendime bakmadgm icin oyle oldugunu dusunuyorm cnm ben insaalah bi daha kismet olur sende hayirli bi sekilde kucagin alirsin
Kendini suçlama ilk haftalarda bebeklerin çoğu kromozal anamoli den düşüyor. Ve ilk gebeliklerde düşük çok sık görülen bir durum. Ama bu diğer hamileleiklerinde böyle olacağı anlamına gelmiyor. Kendime bakmadım diye şakın kendini suçlama canım. Tekrar dolacak o kucağın

İnsallah cnm

Benim iki gundur cok mide bulantim.ictigim suya kadar surekli cikarttim.aksam 10dan sabahezanina kadar surekli.ishal oldum.bugun biraz halsizim.bulantilarim.kesilmisti.ama hala devam etmesi normal mi?ayakta duracak halim yok olsa gidecegim doktora.
11gun once %80 erkek dedi doktor bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…