teşekkkürler hepimize inşallah :)Merhaba,ben de tıka basa yemiyorum,hatta hamilelikten önceki gibi yeme alışkanlığım,üstelik tatlıyı ve abur cuburu kestim canım istemiyor,ona rağmen kilo oranım yükselmeye başladı hızla.Ben 52 den 56ya doğru koşarak ilerliyorum,boyum 1.65
Normalde çok zor kilo alan biriydim anlamadım valla.
Bu arada cinsiyet henüz belli değil,söylemediler.İki haftaya kadar 3lü tarama testim var ozman söylerler inşaallah..
Hayırla sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle:)
İnşaallah veririz,ben de gereksiz bi şişkinlik var.Tartıda gördüklerim gün geçtikçe beni şaşırtıyo:)teşekkkürler hepimize inşallah :)
evet kilo almayalım çok fazla umarım, alsak da veririz doğumdna sonra belki de:)
şişkinlik olabilir diyorlar ama genelde hamileler de görüyoruz aslında.İnşaallah veririz,ben de gereksiz bi şişkinlik var.Tartıda gördüklerim gün geçtikçe beni şaşırtıyo:)
Aa, hay Allah.Ben bebegimi kaybettim düşük yaptm.Siz hayırlısıyla alırsınız kucagınıza insallah. Rabbim tekrar nasip etsin
İnsallah canm bu 'da bi umut oldu bana hayirlisi olsunAa, hay Allah.
Geçmiş olsun canm.
Üzülme inşllah yeniden olacaktır.
Zor bir durum ama, hamile kalabildiğimizi gösteriyor bu. Yeniden olacaktır inşallah
Çok geçmiş olsun imkanınız varsa araştırın bende 2 düşükten sonra kan pıhtılaşmasını öğrendim şuan tekrar hamileyim ve kan sulandırıcı iğne başladık dün inşallah sağlıkla güzel haberler alırsınız sizdeBen bebegimi kaybettim düşük yaptm.Siz hayırlısıyla alırsınız kucagınıza insallah. Rabbim tekrar nasip etsin
Canım İnan o kadar üzüldüm kiBen bebegimi kaybettim düşük yaptm.Siz hayırlısıyla alırsınız kucagınıza insallah. Rabbim tekrar nasip etsin
2. Sine kadar doktorun bakmak aklına gelmedi mi kan pıhtılaşmasınaÇok geçmiş olsun imkanınız varsa araştırın bende 2 düşükten sonra kan pıhtılaşmasını öğrendim şuan tekrar hamileyim ve kan sulandırıcı iğne başladık dün inşallah sağlıkla güzel haberler alırsınız sizde
İlk oldugu icin bide kendime bakmadgm icin oyle oldugunu dusunuyorm cnm ben insaalah bi daha kismet olur sende hayirli bi sekilde kucagin alirsinÇok geçmiş olsun imkanınız varsa araştırın bende 2 düşükten sonra kan pıhtılaşmasını öğrendim şuan tekrar hamileyim ve kan sulandırıcı iğne başladık dün inşallah sağlıkla güzel haberler alırsınız sizde
İnsan üzülüyor elinde degil ama yinede hayirlisi olsun hani ya olsaydi da bi sıkıntı olsaydi yinede rabbime bin sukur azda olsa yasadm bu duyguyu dua edin ne olur bi daha olmam icin rabbim senin bebegeni de kazasız belasiz hayirli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin canmCanım İnan o kadar üzüldüm kibenimde başımdan bir düşük geçti, Nisa'n ayında ama bak şimdi yine hamileyim sakın dünyayı başına yıkacak şekilde üzme kendini aynisinin haberini alınca çok tuhaf sanki o acıları yaşayan sen değilmişsin gibi oluyor
( ben 8. Hafta da kaybettim, ileri dönemlerde kaybetseydim belki bu kadar kolay geçmezdi üzüntüm tabi ).
Aminnn canım benimİnsan üzülüyor elinde degil ama yinede hayirlisi olsun hani ya olsaydi da bi sıkıntı olsaydi yinede rabbime bin sukur azda olsa yasadm bu duyguyu dua edin ne olur bi daha olmam icin rabbim senin bebegeni de kazasız belasiz hayirli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin canm
Başınız sağolsun.En kısa zamanda tekrar kısmet olur inşaallah...Ben bebegimi kaybettim düşük yaptm.Siz hayırlısıyla alırsınız kucagınıza insallah. Rabbim tekrar nasip etsin
Kendini suçlama ilk haftalarda bebeklerin çoğu kromozal anamoli den düşüyor. Ve ilk gebeliklerde düşük çok sık görülen bir durum. Ama bu diğer hamileleiklerinde böyle olacağı anlamına gelmiyor. Kendime bakmadım diye şakın kendini suçlama canım. Tekrar dolacak o kucağınİlk oldugu icin bide kendime bakmadgm icin oyle oldugunu dusunuyorm cnm ben insaalah bi daha kismet olur sende hayirli bi sekilde kucagin alirsin
Amin insallah canmBaşınız sağolsun.En kısa zamanda tekrar kısmet olur inşaallah...
:)))) babaaneni sözünü dinleyecm o zmn :))))Aminnn canım benimbabaannem düşüğün kıçı içerde olur der :) doktor ne kadar korun derse korun sonra çalışmalara başla :) Rabbim nasip edecek tekrar
İnsallah cnmKendini suçlama ilk haftalarda bebeklerin çoğu kromozal anamoli den düşüyor. Ve ilk gebeliklerde düşük çok sık görülen bir durum. Ama bu diğer hamileleiklerinde böyle olacağı anlamına gelmiyor. Kendime bakmadım diye şakın kendini suçlama canım. Tekrar dolacak o kucağın
Allah acini dindirsin en kisa zamanda sorunsuz bir bebis nasip etsinBen bebegimi kaybettim düşük yaptm.Siz hayırlısıyla alırsınız kucagınıza insallah. Rabbim tekrar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?