Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

Güzel sıkıntılar bunlar canım :) maşallah subanallah diyeyim ben. Benim daha çok Yen'i bugün tam 5. Haftamız teyzesi.

Şuan kaçıncı haftadasın tatlım,benim de hala sabah bulantılarım geçmedi ,çıkarma ise, bir kez oldu.
Bazılarının ağır geçiyor,bi sorun var mı bilemiyorum ama devam ederse doktora sormanda yarar var,hem ishal hem kusma,halsiz kalman normal.
Hem, bebişin de senin de beslenmen gerek.

Kızlar selam
Bugün 4+1 hayırlısıyla
Biz tüp bebek yaptığımız için ve yaptırdığımız hastane şehir dışı olduğu için kendi ilimde bir kadın doğumcuya gidip görüşeceğim yarın inşallah. Bu benim ilk deneyimim.
Neleri sormalıyım doktora?

İlk kese göreceksin zaten, kan testi yaptır ben öyle yaptım tsh yüksek mi? Vitamin depoların nasıl yani b12, D vitaminin, folik asit verecek mi? Sen hamile olana kadar ki süreçlerden bahset öncelikle, hangi aşamalardan geçtiğini neler uygulandığını. Sonra doktor ile birlikte gelecek zamanı programlarsınız

Sağ ol canım

İnşaallah senin de en kısa zamanda kucağın bebekle dolar.Hayırlısyla sağlıklısıyla hamilelik haberleri verirsin bize inşaallah.Her işimiz Allah'ın izniyle,takdiriyle...

senden bir hafta kadar ondeyim.cumartesi tekrar.doktora.gidecegim 3lu test icin ama bu sefer normal bulantidan farkli idi benim icin.kanamam falan olmadi o kadar korktum ki anlatamam

senden bir hafta kadar ondeyim.cumartesi tekrar.doktora.gidecegim 3lu test icin ama bu sefer normal bulantidan farkli idi benim icin.kanamam falan olmadi o kadar korktum ki anlatamam
Korkma canım,doktorlar kanama yoksa meraklanmayın diyolar genelde,Allah korusun.
Hamilelik zor,Allah hepimize sağlık sıhhat versin,kolaylık versin.
Ben de bugün çok kötüyüm,midem öyle bir ağrıyor ki sabahtan beri

merhaba kızlarrr.benimde il bebeğim olacak inşallah.bugün 5+3 haftalığız kesemizi görmüştük haftayada kalp atısı için gidicem umarım herşey güzel olur.musmustu hamilelikler diliyorum hepinize

selam kızlar, ben 500 gr. vermişim. İştahım yeni yeni geliyor. Hiç kusma olmadı çok şükür ama bazen kusmaktan beter olduğumda oldu yani.. Yaa siz bence çok şanslısınız ben okuorum ultrasona bi giren 2-3 hafta sonra tekrar giriyor. Ben usa'de yaşıyorum 10. haftama girdim ve sadece kalp atışı ve keseyi görmek için girdim bu zamana kadar. Burada 3-4 kez ultrasona sokuyorlarmış gebeyi. çok saçma yaa ben çocugumu görmek istiyorum bugün zaten en ağlamaklı günüm. memleketimi özledim. 18 gün sonra oradayım ama yalnızlık çok zor kızlar. iyiki sizler varsınız. Yazımı görüp beğenmeniz bile yaa birileri okuyor ne de olsa dememe sebep oluyor. Allah hepimizin gönlüne göre versin, az daha yazarsam ağlıcam.

Merhaba kızlar ben ilk defa yazıyorum buraya bende 17 Ağustos'ta test yaptım çift çizgi çıktı kan testim 745,89 bugün tekrar kan testi istedi doktor 1 saat sonra sonucu alıcam heyecanlıyım Allahım çok tuhaf bir his

Hayırlı uğurlu olsun canım

Supper benimde çok iyi bir rakam hayırlısı ile devami gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…