Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

Hanımlar merhaba. Benide aranıza alır mısınız? Henüz adetime 9 gün var bugün kan testi yaptırdım ve 20.66 çıktı. Hamileyim sanırım ama çok korkuyorum ya düşerse ya buda ilk gebeliğimdeki gibi kalbi durursa diye.. 20.66 adete 9 gün kala iyi bir değer midir nolur fikirlerinize çok ihtiyacım var

Ad
adetinize 9 gün kala iyi bir değer zaten 2 günde bir ikiye katlıyor

Kızlar kan testi sonucum
6 haftalık mıyım şimdi anlamadım kadın Doğuma randevu alıcam şimdi acaba ultrasondan bakar mı bu degerle

merhaba arkadaşlar, bat 26 temmuzdu. hcg 166.8.

bugün öğrendim. inşallah keseyi de görürüz. önce iyi bir doktor seçimi yapmam lazım.

bu arada yarın tatile gideceğiz. bebiş beklemediğimiz bir anda geldi. denize girsem zararlı olur mu sizce?

Bence tatile çıkmadan doktorunuzla görüşün riske atmayın ama etkilenmez sanırım hamile olanlar karnı burnunda olanlar bile giriyor denize havuza

Bence tatile çıkmadan doktorunuzla görüşün riske atmayın ama etkilenmez sanırım hamile olanlar karnı burnunda olanlar bile giriyor denize havuza

henüz bir doktorum yok, zaten gebeliği de bugün öğrendim. nette araştırıyorum. yüzmenin hamilelikte çok iyi olduğunu vs yazmışlar ama ilerki aylarla ilgili bilgi bu. yeni hamilelik için pek bir şey bulamadım.

bi doktora gidin isterseniz bugün bile gidebilirsiniz hastanelerin nöbetçi kadın doğumcularıda oluyor randevusuz da bakıyorlar ya da bugün test yapmasaydınız öğrenmeyecektiniz ve denize girecektiniz bu da farklı bir bakış açısı ben hamile olduğumu bilmiyordum çılgınlar gibi ilaç kullandım ameliyat oldum anestezi oldum doktor daha çok küçük etkilenmemiştir dedi yani etkilenmez sanırım

kan testinin sonucunu bir kadın doğumcuya gösterdim zaten canım da gebelik süresince devam edeceğim doktoru bulmadım henüz. o yüzden bir doktorum yok diyorum. aklıma gelmedi heyecandan doktora sormak. o kadar gştmişken denize gireceğim sanırım. ama ıslak mayoyla oturmamaya vs dikkat edeceğim. üşütmeyelim bari.

Havuza girmeyin havuz sıkıntılı olabilir diyorlar.
Deniz bu konuda daha serbest, ama tabi tedbirli olmak güzel olur yine de.
Hayırlı olsun.

Havuza girmeyin havuz sıkıntılı olabilir diyorlar.
Deniz bu konuda daha serbest, ama tabi tedbirli olmak güzel olur yine de.
Hayırlı olsun.

teşekkür ederim, sizin de hayırlı olsun. havuza girmem zaten. deniz de yeterince temiz gözüküyorsa gireceğim. ilk haftalar hassas bayağı, riske girmek istemiyorum. ama sakınan göze çöp batar misali çok abartıp kendimi kısıtlamak da istemiyorum. hayırlısı :)

Havuza girmeyin küçük bir alan olduğu için daha çok mikrop barındırıyor denize rahatlıkla girebilirsin hayirli olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…