Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

Merhabalar cici anneler bende 2 hafta önce tesadüf bir şekilde rahatsızlanınca acile gitmek zorunda kaldım ve hamilrleğimi öğrendim :)) allah nasip ederse bayramdan sonra kalp atışını duyacam çok ama çok heyecanlıyım

hayırlı olsun. sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

merhabalar bende hamile olduğumu akşam test yaparak öğrendim biraz öncede ultrasonda bakıldım 6 haftalık bir sürpriz yumurtam var hala çok şaşkınım

Canım 4 hafta 5 günlükmüs bebisim yaaa....keseyi gördük. 5 eylul de kalp atışı duymaya çağırdı dr...yaa ikizmi acaba bu haftada hcg 11.831
Hemen hemen değerler ve günlerimiz birbirine yakın bende bayramdan sonra gidecem kalp atışı için değerim de 10.000e yükselmişti çok heyecanlıyım kalp atışını duymak için Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu bayram zor geçecek desenize bende 6 Eylül'de kalp atışını dinlemeye gidicem zaman geçmiyor sanki bide çok tuhaf arada bir karnımı seviyorum ordamısın bebiş diyorum

Bu bayram zor geçecek desenize bende 6 Eylül'de kalp atışını dinlemeye gidicem zaman geçmiyor sanki bide çok tuhaf arada bir karnımı seviyorum ordamısın bebiş diyorum
evet ama harika bir bayram hediyesi verdik herkese....Bayram şekeri bunlar yaa 9 ay Keyfini çıkaralımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…