- 14 Haziran 2017
- 976
- 377
- 23
- 34
Hayırlı olsunMerhabalar cici anneler bende 2 hafta önce tesadüf bir şekilde rahatsızlanınca acile gitmek zorunda kaldım ve hamilrleğimi öğrendim :)) allah nasip ederse bayramdan sonra kalp atışını duyacam çok ama çok heyecanlıyım
Teşekkür ederim Allah razı olsunHayırlı olsun
Merhabalar cici anneler bende 2 hafta önce tesadüf bir şekilde rahatsızlanınca acile gitmek zorunda kaldım ve hamilrleğimi öğrendim :)) allah nasip ederse bayramdan sonra kalp atışını duyacam çok ama çok heyecanlıyım
merhabalar bende hamile olduğumu akşam test yaparak öğrendim biraz öncede ultrasonda bakıldım 6 haftalık bir sürpriz yumurtam var hala çok şaşkınım
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun siz hamilemisinizhayırlı olsun. sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
amin inşaallah sizinde hayırlısı olsun aynı zamanda doğacak sanırım sağsalim kucağımıza alalım inşallahHayırlı olsunnn ne güzellll
Amin canım evet Rabbim nasip ederse aynı zamanda doğacaklar bakalım bizi nasıl bir süreç bekliyoramin inşaallah sizinde hayırlısı olsun aynı zamanda doğacak sanırım sağsalim kucağımıza alalım inşallah
ilk hamilelik mi sizinkiAmin canım evet Rabbim nasip ederse aynı zamanda doğacaklar bakalım bizi nasıl bir süreç bekliyor
Evet sizinilk hamilelik mi sizinki
benimde ilkEvet sizin
masallah masallah hayırlı olsun cnm.. rabbim kucagına almayı da nasıp etsın ınsallah... ne kadarlık acaba??hamileyimmmmm
hamileyimmmmm
Canım 4 hafta 5 günlükmüs bebisim yaaa....keseyi gördük. 5 eylul de kalp atışı duymaya çağırdı dr...yaa ikizmi acaba bu haftada hcg 11.831masallah masallah hayırlı olsun cnm.. rabbim kucagına almayı da nasıp etsın ınsallah... ne kadarlık acaba??
Hemen hemen değerler ve günlerimiz birbirine yakın bende bayramdan sonra gidecem kalp atışı için değerim de 10.000e yükselmiştiCanım 4 hafta 5 günlükmüs bebisim yaaa....keseyi gördük. 5 eylul de kalp atışı duymaya çağırdı dr...yaa ikizmi acaba bu haftada hcg 11.831
Bu bayram zor geçecek desenize bende 6 Eylül'de kalp atışını dinlemeye gidicem zaman geçmiyor sanki bide çok tuhaf arada bir karnımı seviyorum ordamısın bebiş diyorumHemen hemen değerler ve günlerimiz birbirine yakın bende bayramdan sonra gidecem kalp atışı için değerim de 10.000e yükselmiştiçok heyecanlıyım kalp atışını duymak için Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
evet ama harika bir bayram hediyesi verdik herkese....Bayram şekeri bunlar yaaBu bayram zor geçecek desenize bende 6 Eylül'de kalp atışını dinlemeye gidicem zaman geçmiyor sanki bide çok tuhaf arada bir karnımı seviyorum ordamısın bebiş diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?