- 14 Haziran 2017
- 976
- 377
- 23
- 34
Ayyy valla aynı benBu bayram zor geçecek desenize bende 6 Eylül'de kalp atışını dinlemeye gidicem zaman geçmiyor sanki bide çok tuhaf arada bir karnımı seviyorum ordamısın bebiş diyorum
Merhaba takvim nasl yapılıyor derkentakvim nasıl yapılıyor
hani ismin altında bebegın gelişimini acıklayan bölüm varya kac haftalık oldugunu gösteren ondan bahsediyorumMerhaba takvim nasl yapılıyor derken
canım profilinde kişisel bilgilerine gir.Orda hamilelik takvimi yazıyor.bebeğinin tahmini doğum tarihini yaz.Bilgileri kaydet.Otomatik yapıyorhani ismin altında bebegın gelişimini acıklayan bölüm varya kac haftalık oldugunu gösteren ondan bahsediyorum
Bnde bilmiyordum sayende öğrenip yaptım teşekkür ederimcanım profilinde kişisel bilgilerine gir.Orda hamilelik takvimi yazıyor.bebeğinin tahmini doğum tarihini yaz.Bilgileri kaydet.Otomatik yapıyor
Merhaba canım kaç haftalık hamilesin ben 6 haftalık hamileyim doktorum bayramdan sonra gel kalp atışını duyarız dedi bende çok sabırsızımKızlar ne zaman kalp atışını duyarım ya çok heyecanlıyım
Artık Bayram'dan sonraya kaldı gerçi
Hesaplamama göre 5 hafta 4 günlük yani 6. Hafta içindeyim canım doktor hafta konusunda birşey demedi bana sadece 8mm olduğunu söylediMerhaba canım kaç haftalık hamilesin ben 6 haftalık hamileyim doktorum bayramdan sonra gel kalp atışını duyarız dedi bende çok sabırsızım
Bana da doktorum 5 haftalık demişti şimdide 6.haftanın içindeyim keseyi gördüm kalp atışı için bayram sonrasına randevu verdi doktorum benim de değerim 10.000 ayyy çok heycanlı ve sabırsızım inşallah sende bende kalp atışını duyarız hayırlısıyla Hesaplamama göre 5 hafta 4 günlük yani 6. Hafta içindeyim canım doktor hafta konusunda birşey demedi bana sadece 8mm olduğunu söyledibenim beta hcg 10000 üstü çıktı
Devlete gittim yakın diye hatta bazı testler istedi çoğu çıkmadı bayramdan sonraya kaldı özelde devam edicem canım bayramdan sonra
Evet canım ilk hamileliğim o yüzden çok tecrübesiz ve heyecanlıyımBana da doktorum 5 haftalık demişti şimdide 6.haftanın içindeyim keseyi gördüm kalp atışı için bayram sonrasına randevu verdi doktorum benim de değerim 10.000 ayyy çok heycanlı ve sabırsızım inşallah sende bende kalp atışını duyarız hayırlısıyla ilk hamileliğiniz mi
Canım gecikmen varmı benim de saniyesinde çift çizgi çıkmıştı kan verdim Sende hemen git kan veryarim saat önce test yaptim aninda çift çizgi çikti.yanilma payi var midir? test yanliş çikan oldu mu kimsede?çift çikib da hamile olmayan var mi?
Benim de ilk hamileliğim bende tecrübesizim sabırsızlığımızda bu yüzden galibaEvet canım ilk hamileliğim o yüzden çok tecrübesiz ve heyecanlıyım
İnşallah canım ya çok istiyorum duymayıAllah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım bize
canım ya bende bugün 5 oldum.Dün bnmde hcg 12000 çıktı.seninde bnmde yüksek sanki ortalamalara göreHesaplamama göre 5 hafta 4 günlük yani 6. Hafta içindeyim canım doktor hafta konusunda birşey demedi bana sadece 8mm olduğunu söyledibenim beta hcg 10000 üstü çıktı
Devlete gittim yakın diye hatta bazı testler istedi çoğu çıkmadı bayramdan sonraya kaldı özelde devam edicem canım bayramdan sonra
rica ederim canım benim..herkesin takvimi olsun inşallahhhBnde bilmiyordum sayende öğrenip yaptım teşekkür ederim
teşekkür ederimm:)canım profilinde kişisel bilgilerine gir.Orda hamilelik takvimi yazıyor.bebeğinin tahmini doğum tarihini yaz.Bilgileri kaydet.Otomatik yapıyor
Pazartesi'ye kadar sabretmekten başka çare yok gibi:) Hayırlı olsun bu arada.Merhaba ben de bugun Clearblue test yaptim pozitif ciktiPazartesi kan verecegim.Simdi ne yapmamiz lazim nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?