Mide ağrısı hamilelikte sık rastlanan bir sorun,ancak sebebini de bilmek lazım basit bir hazımsızlık mı başka bişey mi?Kızlar 5+4haftalık hamileyim mide ağrım var son 1saattir normalmi sizce
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim cümlemizin bebeklerini hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahDodine
H Huzurrr16
GAMZEREN0508
W White angell
@Katrina_
kskada
bubus82
P pitito
Güzel, heyecanlı, tatlı anne adayları hepinizin gözü aydın, hayırlı olsun,Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
Sağlıklı hamileliklerimiz,sağlıklı doğumlarımız,sağlıklı bebeklerimiz olsun inşaallah...
Benim de çoğunuz gibi ilk hamileliğim,bu yüzden başlık acemi anneler:)
Amiiiin canım brnim seninde hayırlı uğurlu olsun allah kucapına almayı nasip etsin. Benim salı günü beta hcg değerim 58.22 ydi bugün yani cumartesi tekrar verdim 533.4 e yükselmiş. Fazla artmış sanki neden olabilir kızlar?Dodine
H Huzurrr16
GAMZEREN0508
W White angell
@Katrina_
kskada
bubus82
P pitito
Güzel, heyecanlı, tatlı anne adayları hepinizin gözü aydın, hayırlı olsun,Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
Sağlıklı hamileliklerimiz,sağlıklı doğumlarımız,sağlıklı bebeklerimiz olsun inşaallah...
Dodine
H Huzurrr16
GAMZEREN0508
W White angell
@Katrina_
kskada
bubus82
P pitito
Hoşgeldiin.İlk haftalarda benim de ağrılarım olmuştu,doktor sorun yok dediyse doğrudur.Telaşlanma:) Bir süre sonra alışıyorsun.İlk zamanlar ben en ufak şeyde hemen internete sarılıyordum,ağzıma her attığım şeyi araştırıyordum:)Bende katilmaya geldim size :) bende acemiyim ama coook mutluyum arada sirada gelen agrilarima dayanarak soyluyorum cok yorulmaya gelmiyo hemen sanci geliyo bana ... ve o an cok korkuyorum zarar veririm diye kuzuma simdilik doktor problemsiz diyor insallah boyle devam ederim ❤ Rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin ❤❤❤❤
Amin canımÇok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim cümlemizin bebeklerini hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Cümlemize nasip etsin inşaallah.Amiiiin canım brnim seninde hayırlı uğurlu olsun allah kucapına almayı nasip etsin. Benim salı günü beta hcg değerim 58.22 ydi bugün yani cumartesi tekrar verdim 533.4 e yükselmiş. Fazla artmış sanki neden olabilir kızlar?
Amin amiiin...Seni bdv'den tanıyorum.Genelde yorumlarını beğenirimCok tesekkurler. Allah hepimizin bebislerimizi saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin.
İkiz olma ihtimali var benceAmiiiin canım brnim seninde hayırlı uğurlu olsun allah kucapına almayı nasip etsin. Benim salı günü beta hcg değerim 58.22 ydi bugün yani cumartesi tekrar verdim 533.4 e yükselmiş. Fazla artmış sanki neden olabilir kızlar?
Evet var canım yalnız değilsin bende bugün işte gerildim kızdım oturdum hemen ağladım ya çok tuhaf tutamadım kendimiKızlar çok uyuyorum yâişte gün ortasında uykum geliyor eve gider gitmez saat 9.30 oldumu başımı kaldıramıyorum benim gibi olan var mı
İki gündür bende çok uyuyorumKızlar çok uyuyorum yâişte gün ortasında uykum geliyor eve gider gitmez saat 9.30 oldumu başımı kaldıramıyorum benim gibi olan var mı
Belirtiler sürekli değişiyor aynı devam etmiyor cnmKızlar selam bgün 4+6 olduk yalnız bndeki belirriler hep gitti kasık ağrısı çok nadir oluyo bacaklarım ağrıyodu işk öğrendgnde o da gtti bakıyorum herkeste bi ağrı acaba bnde bi gariplik mi var
imeKızlar selam bgün 4+6 olduk yalnız bndeki belirriler hep gitti kasık ağrısı çok nadir oluyo bacaklarım ağrıyodu işk öğrendgnde o da gtti bakıyorum herkeste bi ağrı acaba bnde bi gariplik mi var
Hadi gözün aydın canım Rabbim kucağına da almayı nasip etsin su gibi geçsin 8 ayın inşallahSelam kızlar ;
en son 24 temmuz regl olmuştum. Bu ay gecikmem olunca umutsuzca dün kaset test yaptım ve daha 10.saniyede 2. Çizgi çıktı :) hemen hastaneye koştum kan testine ve sonuç 1790 :) hemşire kız tebrikler dediğinde bayılıyorumsandım :) perşembe günü doktora gidiyorum bakalım inşallah güzel haberler alırım .. Çok büyük süpriz oldu bize çokkkk Rabbim hepimizin gönlümüzdeki muradımızı versin inşallah.
Hadi gözün aydın canım Rabbim kucağına da almayı nasip etsin su gibi geçsin 8 ayın inşallah
Değerin baya yüksek çıkmış 4 haftalıksın sanırım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?