5 haftalık ta olabilir cnm ama bence 4,5 haftalık falandır bende bugün gidiyorum ilk kez bakalım minik mercimeğimi görebilecekmiyim çok heyecanlıyımmÇok teşekkür ederim canım .. Rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahhh...
valla ben sanırsam 5. Haftadayım tam da bilemiyorum perşembe öğrenicem inşallah hem değerlerim nasıl hem kese görüncek mi :) bakıcaz zaten yazarım sizlere :) acaba degerlerim az mi cok mu ??? . Çok değişik bir duygu içimde ki aşırı halsizim ve uyukluyorum paso :)
Allahin izniyle cok guzel sonuclarlar geliceksin canim :). Ben daha persembeye kadar heyecanla bekliyor olucam :). Mutlaka yaz buraya doktor donusu5 haftalık ta olabilir cnm ama bence 4,5 haftalık falandır bende bugün gidiyorum ilk kez bakalım minik mercimeğimi görebilecekmiyim çok heyecanlıyımm
Birbirimize dua edelim canım herşey yolunda gitsin
Ayyy doktora nasıl gidicem hiç bilmiyorum sürekli öğürüyorumAllahin izniyle cok guzel sonuclarlar geliceksin canim :). Ben daha persembeye kadar heyecanla bekliyor olucam :). Mutlaka yaz buraya doktor donusuhayirli guzel haberler bekliyoruz canim ...
Selam kızlar ;
en son 24 temmuz regl olmuştum. Bu ay gecikmem olunca umutsuzca dün kaset test yaptım ve daha 10.saniyede 2. Çizgi çıktı :) hemen hastaneye koştum kan testine ve sonuç 1790 :) hemşire kız tebrikler dediğinde bayılıyorumsandım :) perşembe günü doktora gidiyorum bakalım inşallah güzel haberler alırım .. Çok büyük süpriz oldu bize çokkkk Rabbim hepimizin gönlümüzdeki muradımızı versin inşallah.
Çok güzel ya, hemen hemen hepsini düşünüyorum:)
Şu an hepsi bebim kafamı kurcalıyor ama en çokta sütüm gelecek mi iyi bir anne olacak mıyım kilo mı geri verecek miyim bunlar daha çok düşündürücüSu anda bu sorulardan 3u kafami cok kurcalıyor ama hepsinin yeri gelecek elbet :)
Aynen öyle bende hemen hemen hepsini dşünüyorumÇok güzel ya, hemen hemen hepsini düşünüyorum:)
Erken başlamış canım:) @Katrina_ arkadaşın dediği gibi şimdilik bikaç tane olup ilerleyen zamanlarda sırayla hepsi olaydı iyiydi:)Aynen öyle bende hemen hemen hepsini dşünüyorumha ha
Doğumdan bende çok korkuyorum ama normal doğumu çokta istiyorum prenses doğum düşünüyorum acısı normal doğuma nazaran daha hafif ama bakalım ne olacak nasıl olacak Rabbim tüm anne adaylarına acısız doğumlar ve meleklerimizi hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağımıza Almayı nasip etsin..Erken başlamış canım:) @Katrina_ arkadaşın dediği gibi şimdilik bikaç tane olup ilerlerlen zamanlarda sırayla hepsi olaydı iyiydi:)
En çok korktuğum şey de doğum esnası...
Amin inşaallah cümlemize nasip olsun.Doğumdan bende çok korkuyorum ama normal doğumu çokta istiyorum prenses doğum düşünüyorum acısı normal doğuma nazaran daha hafif ama bakalım ne olacak nasıl olacak Rabbim tüm anne adaylarına acısız doğumlar ve meleklerimizi hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağımıza Almayı nasip etsin..
Aynen öyle canım benim hayırlısı olsun hakkımızda inşallahAmin inşaallah cümlemize nasip olsun.
Ben de normal doğum istiyorum,hayırlısı olur inşaallah.Doğum esnasında ne kısmet olur Allah bilir.
Ben de vucudum eski hale gelecek mi, saglikli olacak mi ve dogumda aci duyacak mıyım kisimlarini kafaya takiyorum su an :) daha ziyade kendimle ilgili endiseleniomusum yaŞu an hepsi bebim kafamı kurcalıyor ama en çokta sütüm gelecek mi iyi bir anne olacak mıyım kilo mı geri verecek miyim bunlar daha çok düşündürücü
Doğumdan bende çok korkuyorum ama normal doğumu çokta istiyorum prenses doğum düşünüyorum acısı normal doğuma nazaran daha hafif ama bakalım ne olacak nasıl olacak Rabbim tüm anne adaylarına acısız doğumlar ve meleklerimizi hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağımıza Almayı nasip etsin..
Aynen bir şekilde spor vs yaparak vücudumuz eski haline gelebilir onu hiç düşünmüyorum en çok bebeğimin sağlıklı olması doğumda acı duymak sütüm gelecek mi bunlar düşündürüyor beni açıkçasıBen de vucudum eski hale gelecek mi, saglikli olacak mi ve dogumda aci duyacak mıyım kisimlarini kafaya takiyorum su an :) daha ziyade kendimle ilgili endiseleniomusum yatabii en onemlisi bebişin saglikli.olmasi
Evet canım epidural doğum diğer adıda prenses doğum.Prenses dogum dedigin ne canim, epidural mi? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?