Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

5 haftalık ta olabilir cnm ama bence 4,5 haftalık falandır bende bugün gidiyorum ilk kez bakalım minik mercimeğimi görebilecekmiyim çok heyecanlıyımm
Birbirimize dua edelim canım herşey yolunda gitsin

5 haftalık ta olabilir cnm ama bence 4,5 haftalık falandır bende bugün gidiyorum ilk kez bakalım minik mercimeğimi görebilecekmiyim çok heyecanlıyımm
Birbirimize dua edelim canım herşey yolunda gitsin
Allahin izniyle cok guzel sonuclarlar geliceksin canim :). Ben daha persembeye kadar heyecanla bekliyor olucam :). Mutlaka yaz buraya doktor donusu hayirli guzel haberler bekliyoruz canim ...

Allahin izniyle cok guzel sonuclarlar geliceksin canim :). Ben daha persembeye kadar heyecanla bekliyor olucam :). Mutlaka yaz buraya doktor donusu hayirli guzel haberler bekliyoruz canim ...
Ayyy doktora nasıl gidicem hiç bilmiyorum sürekli öğürüyorum

Hayirli olsun canim. Benim sat 26 temmuz. Dun beta hcg degerim 829 du. Ultrasonda bir sey gozukmedi haliyle. Doktor haftaya gozukmesi lazim dedi. Senin vajinal ultrasonda gözükür diye tahmin ediyorum

Erken başlamış canım:) @Katrina_ arkadaşın dediği gibi şimdilik bikaç tane olup ilerlerlen zamanlarda sırayla hepsi olaydı iyiydi:)
En çok korktuğum şey de doğum esnası...
Doğumdan bende çok korkuyorum ama normal doğumu çokta istiyorum prenses doğum düşünüyorum acısı normal doğuma nazaran daha hafif ama bakalım ne olacak nasıl olacak Rabbim tüm anne adaylarına acısız doğumlar ve meleklerimizi hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağımıza Almayı nasip etsin..

Amin inşaallah cümlemize nasip olsun.
Ben de normal doğum istiyorum,hayırlısı olur inşaallah.Doğum esnasında ne kısmet olur Allah bilir.

Şu an hepsi bebim kafamı kurcalıyor ama en çokta sütüm gelecek mi iyi bir anne olacak mıyım kilo mı geri verecek miyim bunlar daha çok düşündürücü
Ben de vucudum eski hale gelecek mi, saglikli olacak mi ve dogumda aci duyacak mıyım kisimlarini kafaya takiyorum su an :) daha ziyade kendimle ilgili endiseleniomusum ya tabii en onemlisi bebişin saglikli.olmasi

Kizlarrr Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin cokk heyecanliyim bende persembeye kadar nasil bekliycem :) bakalim neler diyecek doktorumuz teyzemin gebeliginde 5+4. Gunken kalp atisi duyulmus :)

Prenses dogum dedigin ne canim, epidural mi? :)

Ben de vucudum eski hale gelecek mi, saglikli olacak mi ve dogumda aci duyacak mıyım kisimlarini kafaya takiyorum su an :) daha ziyade kendimle ilgili endiseleniomusum ya tabii en onemlisi bebişin saglikli.olmasi
Aynen bir şekilde spor vs yaparak vücudumuz eski haline gelebilir onu hiç düşünmüyorum en çok bebeğimin sağlıklı olması doğumda acı duymak sütüm gelecek mi bunlar düşündürüyor beni açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…