Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

Ben hala inanamıyorum boyle bebişin kalp atışını duyma fikri bile müthiş heyecanlandırıyor. Ona birşey olmasın da ben kilo alayim, kusayım falan dayanirim. Daha sık görmek bilgi almak istiyorum bebeğim hakkında ama doktorlar böyle rüya gibi geliyor bana ve ilk gebelik olunca beni bekleyen şeyleri hayal bile edemiyorum.

Merhaba arkadaşlar hamile oldugumu yeni ogrenen şansli annişlerdenim bende dün ögrendim 4+1 haftaligiz cok sukur ne zaman ogrendiniz degerleriniz nedir benim ilk gebeligim cok tecrubesizim birbirimizle bildiklerimizi paylasirsak cok guzel olur

Merhaba
Hamile olduğumu yeni öğrendim henüz üç haftalık.Sorum şu yeni öğrendiğim dönemde doktora kontrole veya test için gitmeli miyim yoksa daha erken mi ne zaman gitmeliyim.Teşekkürler
Kan tahlilindeki artışın kontrol edilmesi lazım cnm, bu nedenle kadın doğum uzmanına gitmelisin ama şu anda bayram dönemi özelde kendin yaptırabilirsin iki gün arayla. Bir de sağlık ocağına gidip aile hekimin ile gorusmelisin bazı testler yapıyorlar ama onlarda kapalı su anda bayramdan sonraya kaldı. Haftaya dört haftalık olur kesede görünür. Bu arada nasıl ogrendin son regl tarihin ne?

Hayirli olsun Cnm geçen hafta ogrendim reglime iki gün vardı. Altı gün önce 125 ti degerimiz dün 1311 çıktı artık daha hızlı gidecek inş. 48 saatte iki kat artış bekliyor doktorlar aklında bulunsun cnm.

günaydın güzel anneler yeni anne olduğunu öğrenen arkadaşlar kan değerlerinizin artışı önemli sonrasında keseyi gördükmü bida bakmıyor doktor beta hcg ye ultrasonla takip başlıyor kesenin içinde bebeği sonra kalp atışlarını duydukmu bide 3 ay da geçince biraz daha rahat nefes alabiliyormuşuz düşük riski daha çok ilk 3 ay oluyormuş Rabbim nasibimizden çıkartmasın bebişlerimizi

Amin cnm inş kucağımıza alırız bebişlerimizi.

tgb34 degerlerin guzel artmis canim masallah hayirli olsun bebisin saglicakla gelsin insallah
H Huzurrr16 Aminnnn bebislerimiz bize simsiki tututnsun ve hic birakmasinlar Allahim bize bagislasin onlari insallah
Kizlar ben adet gunumde ogrendim degerim 26.30du doktorum kesin dille hamilesin dedi daha 2 ya da 3 gunluk daha cok kucuk o yuzden degerin basindasin dedi. Ama kime sorsam degeri yuksek.. Bugun tekrar gidecegim 2 gun oldu degerim artmis midir merak ediyorum. Sizce o kadar kucuk olmasini goz onune alirsaniz iyi mi ben biraz endiselendim

Tatlım yumurta döllendikten sonra 5-12 gün arasında tutunuyor rahme yani değişir kişiye göre senin yavrucak 11-12. gün tutunmuş belliki daha küçük hiç dert etme inş güzelce artar değerleriniz. 48 saatte iki kat artış ona bak cnm sen.

Cok tesekkur ederim icimi rahatlattin guzel anne... Simdi verdim kanimi 2 saat sonra cikacak inşallah yukselmistir bebegim benimle kalir..

Çok tesekkurler
Son regl tarihimi de tam hatirlamiyorum 25temmuz gibiydi galiba.Regl gununde idrar testi yaptim clearblue pozitif cikti iki gun once de beta hcg 21 cikti.O zaman bugun tekrar gideyim kan testine

Kızlar bu dar pantolonlar beni sıkıyor artık ya Yüksek bel giyiyorum yok düşük giyiyorum yok baskı yapınca karnıma rahatsız oluyorum

Bu sabah kan verdim tekrar. tetanoz aşısı olduktan sonra endişelenmiştim bayağı ama minik zigotum büyümeye devam ediyor şükürler olsun : 1679 çıktı beta hcg. inşallah bayramdan sonra keseyi de kalp atışını da görürüz.

hayırlı olsun cnm. bat günü 166 idi beta hcg. 3 gün sonra 529, ertesi gün 829 ve 2 gün sonra yani bugün 1679 çktı. bu kadar sık ölçtürmemin sebebi de ayağıma bir cisim battığı için dikiş atıldı. tetanoz aşısı oldum zorunlu. bebeğe zarar verip vermediğini görebilmek içindi. en azından bayram sonrası doktorumu görene kadar içim rahat etsin istedim. inş keseyi de kalp atışını da sorunsuz görürüm.

Pzt test sonucum 21.16 bugün tekrar yaptırdım 31.13 yükselme istediğimiz gibi değil iki gün sonra tekrar yapalım dedi doktor.Neden olabilir?

Tesekkur ederim canim sana da hayirli olsun saglicakla evladini kucagina alirsin insallah.. Ne kadarlik senin miniğin. Ayin 11inde keseyi gormeye gidecegim

Tesekkur ederim canim sana da hayirli olsun saglicakla evladini kucagina alirsin insallah.. Ne kadarlik senin miniğin. Ayin 11inde keseyi gormeye gidecegim

Sat 26 temmuzdu. 5 haftalik oluyor herhalde. Ben henuz hangi doktorla devam edecegime karar vermedim. Su an arastirma asamasindayim. Bayramdan sonra hemen randevu alacagim. Gormek icin sabirsizlaniyorum :) erken ogrenince de boyle oluyor iste :)

Sat 26 temmuzdu. 5 haftalik oluyor herhalde. Ben henuz hangi doktorla devam edecegime karar vermedim. Su an arastirma asamasindayim. Bayramdan sonra hemen randevu alacagim. Gormek icin sabirsizlaniyorum :) erken ogrenince de boyle oluyor iste :)
Evet cok merak ediyor insan ben hala inanamiyorum :) benim sat 31 temmuz benim şu an 4+2 olarak cikiyor hesaplarda. İlk başta karisik geliyordu ama alistim :)

Pzt test sonucum 21.16 bugün tekrar yaptırdım 31.13 yükselme istediğimiz gibi değil iki gün sonra tekrar yapalım dedi doktor.Neden olabilir?
Canım süreci takip etmek lazım inşallah değerlerin artar seni üzmek istemem ama benim daha önceki gebeliğimde aynı şey olmuştu doktor kimyasal gebelik dedi ve kendi kendine gitti inşallah senin böyle değildir inşallah yükselir değerlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…