Kizlarr slmm
Dr a gittim karindan ultrasonla gorunmedi vakinal ultrasonla gorduk.alti haftalik 11mm sadce:)
Bu arada greyfurt ananas adacayi ve maydonoz yemiyoruz .dusuge sebep oluyormus.bir de kan testi istedi tsh falan onlari yaptiricam.sizlerde haberler nasil??
Super !! masallah hepsine Allah nazardan korusun :))Ben de bugün doktora gittim canım, kan testleri verdi onları yaptırdım..
Bebişimizin 9 ay boyunca yaşayacağı evi gördük biz de..Bizimki de çok minik 91 mm teyzesi :)
Günaydın hamişler :)) yok canım doktor 'Hamilelikte hiçbir testi aç karnına yaptırmana gerek yok', dedi..Super !! masallah hepsine Allah nazardan korusun :))
. Ben dr a sormayi unutmusum testlere ac karina gitmeye gerek var mi acaba vardir heralde degil mi??
Günaydın hamişler :)) yok canım doktor 'Hamilelikte hiçbir testi aç karnına yaptırmana gerek yok', dedi..
Günaydın kızlarrr,
tahliller için ac gitmeye gerek yok merak etmeyin. Bebişlerimizde maasallah iyi gelişiyorlar. Benim kesem 5. haftada daha 6 mm boyundaydı ama doktorum 4 haftalık dedi. Bİ hafta geriden geliyo bebişim benim.ya bide bişey sorcamm.
Siz kwendinizi anne gibi hissediyo musunuz? Bebek resimleri falan görunce gözlerim doluyo cok ıstıyorum bebeğimi ama sanki hala anne gibi hissedemiyorum. Bİde bu folik asit midemi bulandırıyo benim yaa.:26::26::26:
6.haftamdayım hala inanamıyorum...henüz bulantı vs pek bi belirti başlamadı.Fakat çok gazım oluyor karnım bazen kocaman oluyor.Sizlerin nasıl gidiyor ? Ctesi keseyi gördük ptesi kalp atışlarını duyucaz inşallah.Herkese hayırlı doğumlar diliyorum....
slm kızlar bende aranızdayım
26 sı batım dı ve o gun hamile olduğumu öğrendim inşallah haftaya kesyi gorucez
Mrb bende yeni ogrendim sayilir..sat im 1 temmuzdu.. Randevu almak istedigm doktor biraz yogundu .ayin 14 une randevu aldik.sizce ozaman kese gorunur mu yada kalp atisi duyulur mu ?? Sanirim bebegi olcup kac haftalik oldgnu oyle soyleyecekler degil mi??? Ayy cok soru sordum..ilk heyecan merak istee..kusura bakmayinn..
,Ben 5+4 te alttan ultasonla hem keseyi hem de kalp atışını gördüm. Şimdi şehirdışındayım randevumuz dönünce 21ağustosta kalp atşını duyacağız inşallah.
Günaydın kızlarrr,
tahliller için ac gitmeye gerek yok merak etmeyin. Bebişlerimizde maasallah iyi gelişiyorlar. Benim kesem 5. haftada daha 6 mm boyundaydı ama doktorum 4 haftalık dedi. Bİ hafta geriden geliyo bebişim benim.ya bide bişey sorcamm.
Siz kwendinizi anne gibi hissediyo musunuz? Bebek resimleri falan görunce gözlerim doluyo cok ıstıyorum bebeğimi ama sanki hala anne gibi hissedemiyorum. Bİde bu folik asit midemi bulandırıyo benim yaa.:26::26::26:
Canim ben de daha anne gibi hissetmiyorum hatta hamile olduguma bile inanamiyorum zamanla gelisecek sanirim.ama dedigin gibi bende de cok duygusallik basladi herseye aglar oldum :) cok sukur bende bulanti yok ama bu baslamayacak anlamina gelmez tabi ama folik asitin yapacagini sanmiyorum cunku ben hamilelikten once de iciyordum bulanti falan yapmiyordu. Sende bulanti yapan muhtesem hormonlarimiz bence:)
Canim ben de daha anne gibi hissetmiyorum hatta hamile olduguma bile inanamiyorum zamanla gelisecek sanirim.ama dedigin gibi bende de cok duygusallik basladi herseye aglar oldum :) cok sukur bende bulanti yok ama bu baslamayacak anlamina gelmez tabi ama folik asitin yapacagini sanmiyorum cunku ben hamilelikten once de iciyordum bulanti falan yapmiyordu. Sende bulanti yapan muhtesem hormonlarimiz bence:)
Yaşasın hormonlaarrr
Canım sen de hamilelik takviimi oluştursana hep birlikte takip edelim
Bu aksamda kontrolum var yine. Tahlil sonuclarını göstercem bakalım hayırlısı bi sıkıntı cıkmaz umarım.
Allahın izniyle güzel haberlerini bekliyoruz canımBu aksamda kontrolum var yine. Tahlil sonuclarını göstercem bakalım hayırlısı bi sıkıntı cıkmaz umarım.
Azönce yapmaya çalıştım ama oldu mu emin değilim olmadıysa tekrar deniyim. Bir de dr bana dün altı hafta dedi, bu hamilelik takvimi 5 hafta +4 falan diyor ama sanırım 5 hafta bittikten sonra altı hafta diye söylüyor dr lar. neyse çok da önemli deil , ayrıntılara takılmamak lazım dimi :)
Kızlar sizde görsel olarak değişiklik varmı? Ben daha bi guzelleşmiş gibi hissediyorum kendimi yaaAnnemde oyle diyo. Hemen olur mu ki acaba:26::26:
Ne guzel canim masallah diyelimde nazar degmesin. Benim aksine cenemde minik sivilceler cikmaya basladi dr normal dedi. Azalacagini umid ediyorum :)
azalır canım merak etme hiç. Ah bu hormonlar manyak etti bizi yaa. Ama sırf bu dengesizliği yasamk için bile kadın olmayı isterdim. Sınırsız özgurluk ohhh. Eşime Alllh sabır versin. Ay kızlar bide benim ev kokuyo artık resnmen:26::26::26:İşten oyle yorgun cıkıyorum ki eve gidip direk uyuyorum yaa
hormondur o hormon :)) gözün aydın canım...bende 7 + 2 haftalık hamileyim :)
ara ara midem bulanıyo ama yemek yersem gidiyir. Yalnız aşırı derecede alıngan ve duygusal oldum. En ufak şeye bile ağlar oldum
Ben fark edemiyorum ama hamile olduğumu söylediğim kişiler 'belli yüzüne anne güzelliği gelmiş ' diyorlar :))Kızlar sizde görsel olarak değişiklik varmı? Ben daha bi guzelleşmiş gibi hissediyorum kendimi yaaAnnemde oyle diyo. Hemen olur mu ki acaba:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?