Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

Kizlarr slmm
Dr a gittim karindan ultrasonla gorunmedi vakinal ultrasonla gorduk.alti haftalik 11mm sadce:)
Bu arada greyfurt ananas adacayi ve maydonoz yemiyoruz .dusuge sebep oluyormus.bir de kan testi istedi tsh falan onlari yaptiricam.sizlerde haberler nasil??

Ben de bugün doktora gittim canım, kan testleri verdi onları yaptırdım..
Bebişimizin 9 ay boyunca yaşayacağı evi gördük biz de.. Bizimki de çok minik 91 mm teyzesi :)

Ben de bugün doktora gittim canım, kan testleri verdi onları yaptırdım..
Bebişimizin 9 ay boyunca yaşayacağı evi gördük biz de.. Bizimki de çok minik 91 mm teyzesi :)
Super !! masallah hepsine Allah nazardan korusun :))
. Ben dr a sormayi unutmusum testlere ac karina gitmeye gerek var mi acaba vardir heralde degil mi??

Günaydın kızlarrr,

tahliller için ac gitmeye gerek yok merak etmeyin. Bebişlerimizde maasallah iyi gelişiyorlar. Benim kesem 5. haftada daha 6 mm boyundaydı ama doktorum 4 haftalık dedi. Bİ hafta geriden geliyo bebişim benim.ya bide bişey sorcamm.

Siz kwendinizi anne gibi hissediyo musunuz? Bebek resimleri falan görunce gözlerim doluyo cok ıstıyorum bebeğimi ama sanki hala anne gibi hissedemiyorum. Bİde bu folik asit midemi bulandırıyo benim yaa.:26::26::26:

Canim ben de daha anne gibi hissetmiyorum hatta hamile olduguma bile inanamiyorum zamanla gelisecek sanirim.ama dedigin gibi bende de cok duygusallik basladi herseye aglar oldum :) cok sukur bende bulanti yok ama bu baslamayacak anlamina gelmez tabi ama folik asitin yapacagini sanmiyorum cunku ben hamilelikten once de iciyordum bulanti falan yapmiyordu. Sende bulanti yapan muhtesem hormonlarimiz bence:)

slm kızlar bende aranızdayım
26 sı batım dı ve o gun hamile olduğumu öğrendim inşallah haftaya kesyi gorucez

Ben 5+4 te alttan ultasonla hem keseyi hem de kalp atışını gördüm. Şimdi şehirdışındayım randevumuz dönünce 21ağustosta kalp atşını duyacağız inşallah.
,

Kızlar nasılsınız? Nedir son durumlarınız, nasıl gidiyor hamilelik :))

Ben bir şey sormak istiyorum yolk kesesi, embriyo görüldüğünde ya da kalp atışını duyduğuzda gebelik keseniz kaç cm' ydi ?

Benim dün 0,91 cm 'ydi. Keseyi gördük. Bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum da

codulu senin hormonlar devreye girmiş anlaşılan :)) Ben de henüz böyle belirtiler yok

Son düzenleme:

;Bende aynen canım ya acaip duygusal oldum hatta dengesiz oldum. Geçen gun eşim bebeğimin annesi napıyomus dedi. Ağlamaya basladım. Eskiden bana bebeğim derdin şimdiden ikinci plana attın beni diye. Yazık eşimde napacagını sasıırdı yaa. Hamilelikten once cok haz etmıyordum bu folik asitten ama şimdi daha beter oldu ya.Midem bulanıyo ama cok değilde yemek yiyemiyorum maalesef yaa. Asermek istiyorum ben artık olmuyo ama..GEçen gün sadece taze sıkılmıs portakal suyu istedi canım onuda her zanman ister zaten. Allahtan carre... da satılıyo hala. Annelik tekme falan hişssettikden sonra olcak heralde. Yani bebğimin kalp atısını duydugumda guldum sevindim ama aglamadım. Bazıları agladım yazınca bende bi tuhaflık olduguu dusunuyorum.

Yaşasın hormonlaarrr

Canım sen de hamilelik takviimi oluştursana hep birlikte takip edelim

Bu aksamda kontrolum var yine. Tahlil sonuclarını göstercem bakalım hayırlısı bi sıkıntı cıkmaz umarım.

Yaşasın hormonlaarrr

Canım sen de hamilelik takviimi oluştursana hep birlikte takip edelim

Azönce yapmaya çalıştım ama oldu mu emin değilim olmadıysa tekrar deniyim. Bir de dr bana dün altı hafta dedi, bu hamilelik takvimi 5 hafta +4 falan diyor ama sanırım 5 hafta bittikten sonra altı hafta diye söylüyor dr lar. neyse çok da önemli deil , ayrıntılara takılmamak lazım dimi :)

Bu aksamda kontrolum var yine. Tahlil sonuclarını göstercem bakalım hayırlısı bi sıkıntı cıkmaz umarım.
Allahın izniyle güzel haberlerini bekliyoruz canım

Olmuş canım, çok güzel olmuş

Benim satım 11 temmuz hamileliğimin 5. haftası bitti yani 5 haftayı 0 gün geçti. :)) 5+0 olarak söyleniyor, yarın 5+1... hamileliğin 6. haftası başlıyor..

Son düzenleme:
bende 7 + 2 haftalık hamileyim :)
ara ara midem bulanıyo ama yemek yersem gidiyir. Yalnız aşırı derecede alıngan ve duygusal oldum. En ufak şeye bile ağlar oldum

Kızlar sizde görsel olarak değişiklik varmı? Ben daha bi guzelleşmiş gibi hissediyorum kendimi yaa Annemde oyle diyo. Hemen olur mu ki acaba:26::26:

Kızlar sizde görsel olarak değişiklik varmı? Ben daha bi guzelleşmiş gibi hissediyorum kendimi yaa Annemde oyle diyo. Hemen olur mu ki acaba:26::26:

Ne guzel canim masallah diyelimde nazar degmesin. Benim aksine cenemde minik sivilceler cikmaya basladi dr normal dedi. Azalacagini umid ediyorum :)

Ne guzel canim masallah diyelimde nazar degmesin. Benim aksine cenemde minik sivilceler cikmaya basladi dr normal dedi. Azalacagini umid ediyorum :)

azalır canım merak etme hiç. Ah bu hormonlar manyak etti bizi yaa. Ama sırf bu dengesizliği yasamk için bile kadın olmayı isterdim. Sınırsız özgurluk ohhh. Eşime Alllh sabır versin. Ay kızlar bide benim ev kokuyo artık resnmen:26::26::26:İşten oyle yorgun cıkıyorum ki eve gidip direk uyuyorum yaa

Haklısın canım gerçekten de Allah eşlerimize sabır versin haha :) ben yaklaşık 5 ay önce istifa ettiğim iiçin şükür öyle dert yok kafamrahat biraz .Ama Allah çalısan hamişlere yardım etsin valla.

bende 7 + 2 haftalık hamileyim :)
ara ara midem bulanıyo ama yemek yersem gidiyir. Yalnız aşırı derecede alıngan ve duygusal oldum. En ufak şeye bile ağlar oldum
hormondur o hormon :)) gözün aydın canım...

Ben fark edemiyorum ama hamile olduğumu söylediğim kişiler 'belli yüzüne anne güzelliği gelmiş ' diyorlar :))

Gittin mi canım doktora? Nasıl geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…