Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

Arkadaşlar merhaba. 29 nisanda 7 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Doktor 1-2 adet geçirmemi söylesede eşime dinletemedim ve biz korunamadık. Şuan sağ kasığımda ciddi anlamda bir batma tarzı bir ağrı var son bir haftadır da göğüslerimde hafif bir hassasiyet var. İlk hamileliğimde de batma olmuştu ama bu kadar canım yanmamıştı. Şüpheleniyorum ama acaba adetmi olucam anlayamadım. Bilen fikri olan yaşayan varsa bana bir akıl verirse sevinirim. Malum kürtaj sonrası ne zaman adet oöacağı belli olmuyor insanın. Ne zaman test yapacağımı da bilmiyorum. Sağ kasıktaki batma ağrı belimede vuruyor bazen. Yardımcı olursanız sevinirim.

Benim de kürtaj sonrası olmustu kasik batması. Kurtajdan sonra 40 gün rahim kalinlasmadi o nedenle hamile kalmamistim. Ama 40 gün sonrasında kalabiliyorsun.

selam kizlar oncelikle rabbim isteyen herkeze bu duyguyu yasatsin bende son adetime gore 5+4 haftalik hamileyim ama henuz keseyi goremedik bu Beni cok endiselendiriyor sizce dis gebelik olur mu ne zaman gorecegimmm

selam kizlar oncelikle rabbim isteyen herkeze bu duyguyu yasatsin bende son adetime gore 5+4 haftalik hamileyim ama henuz keseyi goremedik bu Beni cok endiselendiriyor sizce dis gebelik olur mu ne zaman gorecegimmm

Geç döllenme de olabilir hemen karamsar düşünme. Değerlerin nasıl artışı? Dış gebelik de artış çok az oluyor çünkü

Geç döllenme de olabilir hemen karamsar düşünme. Değerlerin nasıl artışı? Dış gebelik de artış çok az oluyor çünkü
canim simdi doktordan geldim gayet iyi dedi keseyi gorduk kalp atisida var ama haftaya dinletim gel dedi ama anlamadigim sey bana progestan verdi acaba onlem olsun diye mi

canim simdi doktordan geldim gayet iyi dedi keseyi gorduk kalp atisida var ama haftaya dinletim gel dedi ama anlamadigim sey bana progestan verdi acaba onlem olsun diye mi

Bak sana demiştim karamsar olma diye :)
Bende progestan kullanıyorum bir tehlike görmedi şuan ama daha önce düşük yapmıştım tedbir amaçlı yazdı bana da. Senin daha önce düşüğün oldu mu?

merhaba kızlar ben de 26 mayıs da hamile olduğumu öğrendim bete hcg 43,16 idi 28 mayıs da 82,32 2 29 mayıs da 92,15 değerlerim bu değerler de olup da gebeliği devam eden var mı ? yarın dr kontrolüm var keseyi de görmedim daha

Bende yeni öğrendim beta hcg 182 çıktı dün gece dün bat gnümdü olmayınca gece kan testi yaptırdık

Kızlar 4 hafta 5 günlük hamileyim daha doğrusu son adet tarihine 5 hafta 5günlük ama bugün ultrasonda 4 hafta 5 günlük ölçüldü kese gözüktü kalp atışı gözükmedi sizce normal mi daha erken mi doktor 10 Gün sonraya çağırdı bilgisi olan var mi

Daha erken tabii cnm. Ben 5 haftalıkken gitmiştim keseyi gördük şuan 6 haftalığım kalp atışı için 7 haftalıkken gel dedi bekliyorum bende daha. Normal yani 7-8 haftalarda duyuluyor

Daha erken tabii cnm. Ben 5 haftalıkken gitmiştim keseyi gördük şuan 6 haftalığım kalp atışı için 7 haftalıkken gel dedi bekliyorum bende daha. Normal yani 7-8 haftalarda duyuluyor
Yaaa sağol Cnm içim rahatladı yaa ama son adet tarihine göre ultrasonda daha küçük çıktı Doktor olabilir dedi ama merak ettim neyse kesen kaç milim Cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…