Hamile olma ihtimalim var mı ?

fringer

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2013
43
0
6
35
Ankara
Merhaba kızlar. En son adet günüm 7 Ekim'de oldu. Bir sonraki adetimin 5 kasım ya da 4 kasım gibi bir tarihte olması gerekiyor. Önceden de tarihlerime pek dikkat etmediğim için adet döngümün düzenli olup olmadığı hakkında hiçbir fikrim bulunmuyor. Gelmesi gereken tarihten çok daha da erken olarak yani 31 ekimde 3 4 damla koyu kanama geldi ve kesildi. Ben sabah görünce adetimin erken geldiğini düşündüm ve ped koydum. Gün içerisinde başka bir kanamanın olmadığını görünce biraz daha da bekleyeyim dedim. Aradan 3 gün geçmesine rağmen hala devamı gelmedi. İnternette adet döneminden önce gelen ve kesilen birkaç damla kanamanın üstüne görme olarak geçtiğini gördüm. Hamilelik gibi bir durumum olabilir mi? Lütfen yardımcı olun. :44: :44:

eğer adetin norrmalde çok düzenliyse ki bunu bilmiyorsun canım olablir
sana idrardan gebelik testi yap derim
ya da biraz daha bekle değişiklik olmassa yap testi
bu tip kanamalar hamilelik belirtisi olabilir yalnız birçok arkadaşımız yaşadı bunu

Adet günümü bekliyorum. Adet olursam eğer herhangi bir teste gerek kalmaz herhalde ? Gerçi kimilerinin adet görmesine rağmen hamile olduklarınıda duymuştum ama :2:

Adet günümü bekliyorum. Adet olursam eğer herhangi bir teste gerek kalmaz herhalde ? Gerçi kimilerinin adet görmesine rağmen hamile olduklarınıda duymuştum ama :2:

canım nadirde olsa hamile olmasna rağmen doğuma kadar adet olanlar bile var
yani idrardan bir gebelik testi yap bu çok basit bir işlem
eczanelerde çok uygun fiyata birsürü satılıyor

canım nadirde olsa hamile olmasna rağmen doğuma kadar adet olanlar bile var
yani idrardan bir gebelik testi yap bu çok basit bir işlem
eczanelerde çok uygun fiyata birsürü satılıyor

Ben sana mesaj gönderemiyorum acaba sen bana mesaj gönderebilir misin ?

Özel mesaj göndermiş olsan heralde cevap verebilirim ve birkaç bir şey yazabilirim :/

canım bben sana yazarımda yalnız forum kuralları gereği
sen 100 msjın olmadan özel msj yazamassın malesefözel soracağın birşeyymi vardı

Evet özel soracağım birkaç bir şey vardı. 100 mesaj değil de 50 mesaj gerekliymiş

öylemi 50 olmuş demek
bz kayıt oldumuzda 100 dü de
istersen gebelik bölümünde yazdığım topiğin linkini vereyim orda konuşalım canım

evet canım bu bır ıkı damla yerleşme kanaması yada ustune görme olabılır sen yıne adet gununu bekleme bence gıt bır kan testı yaptır kendını strese atma ıdrarla yapılan testlerede hıc güvenmem onun ıcın kan testı sart canım

mrb.arkadaşlar.geçen ay adetimden 1 hafta önce kasık ağrısıyla beraber adet sancılarımda olmuştu ve adetim gelmişti.fakat bu ay yine bir hfta öncesinden kasık ağrım oldu biraz ve şuan adet günüme 4 gün var bende ne ağrı var ne adetim gelcekmiş gibi karın ağrısı.sizce nedeni ne olabilir?bir bebek sahibi olmayı çok istiyoruz.

Yalnız tam olarak bir ilişkiye girme durumumuz olmamıştı yüzeysel olarak yaşanılan birşeydi ve üstüme gelen herhangi birşeyde yoktu. Yani aslında bir yönden mantıksızca gelen bir durum ama bir yönden de erkenden gelen o kanama kafamı karıştırıyor. Herhangi bir hastalık olabilir ya da adetimde bir sorun var mı acaba düşüncesiyle adetten önce gelen ve kesilen kanama yazdığımda bunun üstüne görme olarak geçtiğini okudum. Bu yönden de istemeye istemeye ihtimal olabilir diyorum. Ama kafamı karıştırıyor bu durum. Ve olayın üstünden sadece 5 6 gün geçtikten sonra bu kanama olayı oldu. Ayrıca gebeliğin olabilmesi içinde son adetten sonra 14-16 gün olması gerekli diye biliyorum ve benimkinden sonra 18 gün olmuştu. Yani kafam çok karışık. Hala kızım ama böyle bir durum olabilir mi bilemiyorum. Binde bir ihtimalle olabilecek bir durum var ama bu binde bir ihtimalin içerisine girebilecek kadar yüksek bir durum olabilmiş midir anlamıyorum. Kafam bayağı karışık bir şey düşünemiyorum. Bir yandan olmaz derken bir yandan olabilir mi diyorum. Bu yüzden de adet gününün normalde düzenli olmuş olursa ayın 5inde gelmesi gerekliyse 5ini beklemeyi düşünüyorum. Kan testinde de 3 haftalık sürenin geçmiş olması gerekli diyenler var ancak daha bu kanamanın üstünden sadece 3 gün geçti. Hiçbir şey düşünemiyorum şu anda

anladım canım o zaman çok düşük gebe olman
kızım demişsin canım ne zamandır evlisin ve kızsın onu anlamadım ama
sen biraz daha bekle canım o zaman
sonra bi test yaptırırsın

canım galıba evlı degılsın dedıgım gıbı ozel mesaj attım bu durumda yanı yüzeysel gebelik cok dusuk bukadar kafana taktıysan bu akıntı kanama oyuzdendır sen yıne doktoruna gıt canım belkı başka sorun vardır adetın olduktan sonrada kesınlıkle kan testını yap bıdaha canım nolur nolmaz kafana takma canım adetın gecıkmesın stres cok buyuk engel ben stresten adet duzenım degıstı dusun artık

evet canım o şekilde oldu mesaj atamıyorum çünkü 50 sınırım varmış. Evet bizde düşük olarak görüyoruz ancak o kanamanın sebebini anlamış değilim. Yani bir ihtimal olabilir mi diye düşünüyoruz. Günü bekleme kararı aldık ondan sonrasında da idrar testi yaparım diye düşünüyorum

bendede oyle oldu canım adet oldum sonraada kan testı tyaptırdım kafam rahat olsun dıye ama o sekılde olmaz sen yıne ıdrar degıl bak kan testı yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…