Hamile olma ihtimalim var mı ?

Canim senin sorunun nedir bilmiyorum ama kiz oldugun halde gebelikten suphe ediyon ya suphelenmekte haklisin cunku ben bire bir bunu yasayan birini taniyorum bakireydi ve hamileydi bekareti dogum sirasinda bozuldu hatta inanmicaksin belki ama dogumunu ben yaptirdim yani bekar oldugum ve bi bilgim olmadigi halde ebelik yaptim cunku bu durumu bilen sadece ikimizdik ve sanci gece baslamisti dr. gidemezdik ve suan 3 bucuk yasinda bi oglu var

bendede oyle oldu canım adet oldum sonraada kan testı tyaptırdım kafam rahat olsun dıye ama o sekılde olmaz sen yıne ıdrar degıl bak kan testı yaptır

Kan testi yaptırırsam devlet hastanesinde yaptırırım bu da sigortada çıkar mı onu bilemiyorum yani eğer böyle bir durum varsa pek duyulmasını istemem. Ne diyeceğimi de bilemiyorum doktora nasıl gideceğim ne diyeceğim hiçbir fikrim yok. Biraz çekiniyorum açıkçası.

Oha çok şaşırdım bekaret bozulmadan çocuğun doğmasına da. Yani bu gibi olaylar biraz binde bir durumu gibi. Bilmiyorum sonuçta o zar sperm tutan birşeyde değil midir ki. Pek ihtimal veremiyorum ama o kanama ve kesilmesi olayı kafamı kurcaladığından olabilme ihtimali var mı diye de düşünüyorum. Birşeyler olduktan 5 gün sonra bu kanama olayı oldu. Üstüne görme olayının 10 gün sonra olduğunu biliyorum. Üstelikte son adetten 3 hafta sonraya denk geliyor yani normalde döllenme 2. haftada oluyor bana denk gelme gibi bir durum nedir bilemiyorum. Üstüme meni herhangi bir şekilde gelmedi. Zevk suyu sadece geldi ancak bu da içine değil yüzeysel olaraktı. Bilmiyorum yani. Birkaç gündür bel ağrılarımda var. Normalde kanamadan sonra böyle bir şey hissetmedim ya da öncesinde ancak bugün kanamanın kesildikten sonra tekrardan gelmemesinin ardından 3 gün oldu ve şüphelenip yazınca bunun üstüne görme olarak geçtiğini gördüm. İhtimali var mı bilemiyorum. Adetim daha olmadı. Eğer düzenli bir adetim varsa gününün 5 kasımda olması gerekli. Yani daha 3 günü var. Ne yapacağım hakkında ise hiçbir fikrim yok

canım bıraz anlattığın durum gercekcı gelmedı hanı kusura bakmada ayrıcada bakıreyken hamıle kalınır tabıkıde ama hıcbısey yapmadan degıl o bölgeye boşalması gerekır kışı başka sekılde olmaz arkadasın dedıgı durum bıraz farklı boşalma olmamış ayrıcada zor bı durum ıcın korkutmaya gerek yok dıye düşünüyorum ebe bılgıısı olmayan bırınınde doğum yaptırıcagını bılmıyodum bana bıraz saçma geldı kanama kımse bılmemesı felan neyse yınede belırtmek ıstedım

canım senın dedıgını anlamadım döllenme nasıl 2 haftada oluyor o konuyu anlamadım zaten spermler 3 gun yasıyor .s

Ya tabikide biz de düşünmüyoruz ancak o kanama neden öyle oldu onu anlayamadım. Yani normalde adetin başlayıp devam etmesi gerekir. Adet gününden 1 hafta önce bir kanama oluyor ve kesiliyor. Sonrasında 3 gün boyunca gelmiyor. Şu anda adet zamanına 3 gün var. Onu bekliyorum. Herhangi bir şekilde bir şey olmazsa sonrasında test yaptırmayı düşüneceğim. Olmaması gereken bir şey fakat o kanamanın anlamını anlamış değilim zevk suyunda da binde bir olarak sperm bulunuyormuş. Bu binde bir ihtimale girmiş olabilir mi bunuda bilemiyoruz. Ama yumurtlama döneminde de değildim olay zamanında. En kötü ihtimalle döllenme olmuş olsa bile sağlıksız olacak. Ancak böyle bir kanama yapabilir mi bunu anlamış değilim. Normalde bir rahatsızlığım yok ve böyle bir kanama da yaşamadım. Adet döneminden önce bel ağrısıda yaşamıyorum. Ancak şimdi bel ağrısı var ve böyle bir kanama oldu. Kafamı karıştıran konu bu kanama aslında neden erken geldi ve neden kesildi

canım bu norlevo konsuundada vardı yanı ertesı gunu hapı olayında herkes okadar stres yapmışkı kafası karısmışkı kesılmeler oluyor ben ınanıyorumkı adet olucaksın kafana takma bu konu kadınlar klubunde bırsuru açıldı ıcınden hamıle olan çıkmadı kı dıyorum sana hanı soyle olsa ıcıne gırmış zevk suyu olsa bıde yumurtlama gününde olsan neyse ama senın ıcıne gırmesı gerek zaten ölür onlar yıne sen dedıgım gıbı kan testını yaptır devlette degıl canım ozel bır hastane beta testı yaptırmak ıstıyorum desen yaparlar aılende ogrenmez

canım senın dedıgını anlamadım döllenme nasıl 2 haftada oluyor o konuyu anlamadım zaten spermler 3 gun yasıyor .s

Şöyle 2 haftada oluyor. Döllenme normalde sperm girdikten 20 dakika içerisinde olur. Ancak benim dediğim bu değil. Benim dediğim yumurtlama dönemi. Son adet gününden üzerinden 14 gün geçmiş olacak ve bu 14 ile 16 gün arasında olan kısım yumurtlama dönemi oluyor. Doktora gidip takvim alan çiftlere buna göre tarihler veriliyor. Mesela son adetim 7 ekimde oldu ve benim yumurtlama günüm 21 ve 23 ekim arasındaydı. Bizim yaşadığımız olay ise 25 ekimde oldu. Yani aslında buna göre de olmaması gerekli ancak kanamaya anlam veremiyorum ve nereye baktıysam bu kanamayı üstüne görme olarak adlandırıyorlar bu da beni olmamış olsa da binde bir ihtimali ile korkutuyor

canım mesela soyle bı durumda var mesela bazı ınsanlar gec yumurtlar ve buna gore hamılelık çıkar sen yumurtlama donemını bı unut derım cunku o bellı olmaz adet ken bıle hamıle kalan vardır gec yumurtlama yada gec döllenmede vardır ama sana sunu dıyım ıhtımal dusuk bu konuda ıcını rahatlat kı adetın gelsın ve adetınının geldıgı mutlu haberını buraya yazda sevınelım dedıgım gıbı stres yapma gecıkır kanama konusunda bı yorum yapamıcam açıkçası yerleşme kanması olduğunu düşünmüyorum kesık kesık geliyordur yıne sen adetın gecıkınce bır kan testı yaptır ve ıcın rahatlasın canım

Yok hayır ben normalde stres yapmamıştım çünkü bundan gebelik gibi bir ihtimal düşünmüyordum. Zevk suyunda binde bir olarak sperm olduğunu biliyorum. Ve bunun çok düşük bir ihtimalde olduğunu biliyorum. Adet günümü bekliyordum ancak daha günü var diye geçti stres olayım halinde değildim. Sonrasında erken geldi allah allah bi doktora gideyim rahatsızlık var mı diye düşündüm biraz bekleyeyim 5ine kadar gelmezse bir rahatsızlığım olabilir dedim gebeliğe hala ihtimal vermiyordum. Adet durumlarıyla alakalı yazılar var sancılar için olsun gecikmeler için olsun bende adetten önce gelip kesilen kanama için baktım ve hepsinde de üstüne görme diye yazıyor yani bir tanesinde adet düzensizliği veya herhangi bir şey yazmış olsa rahat olurum ancak hepsi üstüne görme olarak yazınca biraz stres kapladı ve bu olayı bugün öğrendim şu an sadece ayın 5ini bekliyorum ve inşallah ki adet olurum

canım varya sana bırsey dıyyımmı bu durum bendede oldu baktım okadar seyler yazmışlar kı ınsan varya nekadarda hanı olmaz dese bıle stres kaplıyor ıste sen bunlara ınanma yanı tamam dınlersın ama farkettıysen yorum yapılıyor burda yanı kanamanın bırsuru sebeplerı var sen yıne adetın olucak dıyorum kı ıcıme doguyor bu adetınden sonra kontrole gıt canım

Hayır kesik kesik gelmiyor. Ayın 31inde sabaha karşı v şeklini almış gibi akmış kahverengilikte bir kan ve etrafında saydam şekilde açık pembe gibi sulu kan akmış bunu adet olduğumu yordum ve gereken önlemi aldım. Gün içerisinde geldiğini hissediyordum ve acaba geçti mi diye lavaboya gittiğimde hiçbir şekilde bir damla bile kan olmadığını gördüm. Ertesi günü bekledim ve yine gelmedi. Ayın 5ine kadar bekleyeyim dedim ve unutmuştum bile bugün aklıma geldi bakayım bir internetten belki bir rahatsızlığım vardır ve yazıyordur birşeyler dedim üstüne görme çıktı ve bu da beni korkuttu

saçma geldı açıkçası banada ama doğrudur yınede bılemem

evet oyle kan ustune görme oluyor adete yakın donemde oluyor karıştırılıyor hatta ama senınkınde böyle bır durum yok boşalma olmadı ıse eger kı olmamış zevk suyu hamılelık dusuk zor belkıde olmayan bır ıhtımal senın adet duzensızlıgın yada başka bır sorunun olabılır bende oldu bu durum cıvanpercemı al aktardan canım ıc ıkı bardak bır günde ıkı güne gelır bak gorursun ben olmadım ıkı bardak ıctım kı tadı kotuydu ertesı gun oldum adetımı :)

Canim inanmamani ve sacma bulmani anliyorum aslinda bende yazdigima pisman oldum cunku inanmicaginizi biliyordum bu konuda baska bisey soylemek istemiyorum keske yaziyi silme imkanim olsaydi yada keske hic yazmasaydim

Şu an zaten adet günüme 3 gün var aslında. Boşalma oldu ama bu benim herhangi bir yerime hiçbir şekilde değmedi. Bu yüzden de buna ihtimal vermiyorum o kanama sadece benim çok kafamı karıştırdı normalde hiç yaşamadım çünkü nerdeyse 9 10 yıldır adet oluyorumdur bu durum daha önce hiç olmamıştı

Canim inanmamani ve sacma bulmani anliyorum aslinda bende yazdigima pisman oldum cunku inanmicaginizi biliyordum bu konuda baska bisey soylemek istemiyorum keske yaziyi silme imkanim olsaydi yada keske hic yazmasaydim

hayır canım ne alaka ozur dılerım bırsey dedıysem sadece yorum yaptım olayı yasayan sensın ben sadece yorum yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…