Hamile olma ihtimalim var mı ?

anladım sen cıvanpercemı olayını uygula canım cabuk gelır adetın sonrada bır doktora gıdersın yumurtalıklarına felan bakarlar bır sorun varmı dıye

anladım canım ama dedıgım gıbı bız yorumluyoruz burda olayı yasayan sensın dogruysada kotu bır tecrübe olmuş ama kesınlıkle kızın tam gırısıne boşalma olmuştur ve yumurtlama donemındedır bu sekılde kalmıştır hamıle onun adınada uzuldum kotu bır olay

anladım sen cıvanpercemı olayını uygula canım cabuk gelır adetın sonrada bır doktora gıdersın yumurtalıklarına felan bakarlar bır sorun varmı dıye

Ayrıca şu kan testinide nasıl yaptıracağım bu konu hakkında bir fikrim yok. Daha önce gidipte özellikte beta testi yaptırmak istiyorum demedim. Kayıtta tc istiyorlar sisteme giriyor o zamanda yani aileden birisi bakmış olsa ve kesilse anlaşılır yani bu konuda da bir fikrim yok nasıl olacağı hakkında

aynen canım kayıtta tc ıstıyorlar ozel hastanede ben yaptırdım ama mesela aılen araştırmadan bulamaz eger gıdıp kayıtlarını ısterlerse ne yaptırmış gıbsınden ogrenırler ama soyle dıyım canım okadar kafama takmıstımkı ben bu takıntı halıne geldı kafayı yıcek duruma geldım artık yaptırmam gerek nolursa olsun dedım yaptırdım

Babamın devlet hastanesiyle alakası var ilerde bir hastalığım olmuş olsa ve devlet hastanesine gitmiş olsam babam görebilir ya da ona beta testi yaptırmış diyebilirler. Yani bu durumda anlaşılır

Ayrıca bu beta testi sadece gebelik için mi yapılıyor başka bir şey içinde yapılıyordur belki ne bileyim yani sonuçta kan testi başka rahatsızlıklar içinde yapılmaz mı ki

Ayrıca bu beta testi sadece gebelik için mi yapılıyor başka bir şey içinde yapılıyordur belki ne bileyim yani sonuçta kan testi başka rahatsızlıklar içinde yapılmaz mı ki

hayır canım beta testı sadece hamılelık ıcın yapılır

hayır canım beta testı sadece hamılelık ıcın yapılır

Hormon testi ve gebelik testi yazıyor. Peki diyelim ki yaptırdım bunu sistemde hastanede çalışan birisi görebilir mi ya da sistemde sadece yazılan ilaçlar mı gözüküyor eğer anlaşılıyorsa adet oldum diyelim ki 5 kasımda adetten sonra 9 ya da 10 kasımda idrar testi yapsam olur mu 31'inin üstünden de 10 gün geçmiş olur

yanı hastanede gorurmu gormezmı bılmıyorum açıkçası canım dırek gırıs yapıyolar ama sunu dıyım o ıdrar testlerıne güvenme onlar yanlış cıkarabılıyorlar sonrada bunu takarsın kafana pozıtıf cıkıpta hamıle olmayanmı ararsın negatıf cıkıpta hamıle olanmı ararsın var baya

ne yapacağım şimdi ben bilmiyorum :/

bende seni evli barklı bir kızcağız olarak anladım ve tecrübeli olduğum için yardım etmek istedim
keşke açıkça yazsaydın konunun başında
birde bende mralin bozulmasın diye hamile olabilirsn gibi şeyler yazdım
çünkü seni bebek bekleyen bir anne adayı zattettim
bu sana ders olsun bence birdaha zamanı gelmeden uygun olmayan şayler yaşama

bu arada merak etme kesinlikle hamile olduğunu zannetmem anlattıklarına bakınca

Ya özelde görünmüyor olsun yeter başka da bir şey istemem bir de adet olayım bir de negatif çıksın

bence senin derdin hamile kalma ihtimalin değil bakire olup olmadığın, ondanda tepki alacağından koktuğun için bu şekilde sormuşsunbi kere içine boşalmadan hamile kalma ihtimalin olmadığını kime sorsan bilir...eğer ilşki olmadıysa nasıl hamil kalacaksın:26:yazdıklarında fazlasıyla çelişki var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…