Şu an zaten adet günüme 3 gün var aslında. Boşalma oldu ama bu benim herhangi bir yerime hiçbir şekilde değmedi. Bu yüzden de buna ihtimal vermiyorum o kanama sadece benim çok kafamı karıştırdı normalde hiç yaşamadım çünkü nerdeyse 9 10 yıldır adet oluyorumdur bu durum daha önce hiç olmamıştı
Kizlaaarrrr beni gaza getirmeyin ve olayi oldugu gibi anlattirmayin lutfen
hayır canım ne alaka ozur dılerım bırsey dedıysem sadece yorum yaptım olayı yasayan sensın ben sadece yorum yaptım
Bos ver canim ya sacmaladim iste siz kaldiginiz yerden devam edin ben hic yazmadim farzedinolayı bı anlatsana merak ettım canım ya
Bisey dediginden degil biz bu olay yuzunden basimiz cok agridi cok dedikodu yapildi ama kimse bu iddaasini kanitlayamadigi icin sustular ve ben bunu gizlemek icin cok mucadele ettim inan yazdigima o kadar pismanim ki ya taniyan biri okursa ve anlarsa meseleyi diye yuregim hop hop ediyo gerci burda ismim farkli ama yinede beni bi korku sardi cunku dedigim gibi cok basimizi agritti bu konu
anladım sen cıvanpercemı olayını uygula canım cabuk gelır adetın sonrada bır doktora gıdersın yumurtalıklarına felan bakarlar bır sorun varmı dıye
canım varya sana bırsey dıyyımmı bu durum bendede oldu baktım okadar seyler yazmışlar kı ınsan varya nekadarda hanı olmaz dese bıle stres kaplıyor ıste sen bunlara ınanma yanı tamam dınlersın ama farkettıysen yorum yapılıyor burda yanı kanamanın bırsuru sebeplerı var sen yıne adetın olucak dıyorum kı ıcıme doguyor bu adetınden sonra kontrole gıt canım
Ayrıca şu kan testinide nasıl yaptıracağım bu konu hakkında bir fikrim yok. Daha önce gidipte özellikte beta testi yaptırmak istiyorum demedim. Kayıtta tc istiyorlar sisteme giriyor o zamanda yani aileden birisi bakmış olsa ve kesilse anlaşılır yani bu konuda da bir fikrim yok nasıl olacağı hakkında
aynen canım kayıtta tc ıstıyorlar ozel hastanede ben yaptırdım ama mesela aılen araştırmadan bulamaz eger gıdıp kayıtlarını ısterlerse ne yaptırmış gıbsınden ogrenırler ama soyle dıyım canım okadar kafama takmıstımkı ben bu takıntı halıne geldı kafayı yıcek duruma geldım artık yaptırmam gerek nolursa olsun dedım yaptırdım
aynen canım kayıtta tc ıstıyorlar ozel hastanede ben yaptırdım ama mesela aılen araştırmadan bulamaz eger gıdıp kayıtlarını ısterlerse ne yaptırmış gıbsınden ogrenırler ama soyle dıyım canım okadar kafama takmıstımkı ben bu takıntı halıne geldı kafayı yıcek duruma geldım artık yaptırmam gerek nolursa olsun dedım yaptırdım
Ayrıca bu beta testi sadece gebelik için mi yapılıyor başka bir şey içinde yapılıyordur belki ne bileyim yani sonuçta kan testi başka rahatsızlıklar içinde yapılmaz mı ki
hayır canım beta testı sadece hamılelık ıcın yapılır
Hormon testi ve gebelik testi yazıyor. Peki diyelim ki yaptırdım bunu sistemde hastanede çalışan birisi görebilir mi ya da sistemde sadece yazılan ilaçlar mı gözüküyor eğer anlaşılıyorsa adet oldum diyelim ki 5 kasımda adetten sonra 9 ya da 10 kasımda idrar testi yapsam olur mu 31'inin üstünden de 10 gün geçmiş olur
yanı hastanede gorurmu gormezmı bılmıyorum açıkçası canım dırek gırıs yapıyolar ama sunu dıyım o ıdrar testlerıne güvenme onlar yanlış cıkarabılıyorlar sonrada bunu takarsın kafana pozıtıf cıkıpta hamıle olmayanmı ararsın negatıf cıkıpta hamıle olanmı ararsın var baya
ne yapacağım şimdi ben bilmiyorum :/
zor bı durum ben bıle adet oldum kan testım negatf cıktıgı halde düşünüyorum gec döllenme felanmı dıye dusun artık
Ya özelde görünmüyor olsun yeter başka da bir şey istemem bir de adet olayım bir de negatif çıksın
Ya özelde görünmüyor olsun yeter başka da bir şey istemem bir de adet olayım bir de negatif çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?