Hamile olma ihtimalim varmı?

ahnerede_vahnerede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
159
28
98
26
Bundan tam 13 hafta önce bir cinsel birliktelik yaşadım ve 18 gün sonra regl oldum 5 gün sürdü ağustos geçikti stres yaptığım 3 eylülde geldi lekelenmeler ile 6 gün sürdü bu ay tam günde oldum ama çok pıhtılı geldi ilk gün ve 2.günümde azaldı reglim sizce hamilelik varmı ?

Yok bu şekilde olmaz üstüne görmüş olma ihtimalin olsa bile küçük bi ihtimal o çünkü bir daha olmuşsun kesilmesi lazımdı yine de test al yap istersen çift çıkmazsa değilsin.

hayır bence yok ama içinizin rahat etmesi için ucuz bir gebelik testi alıp yapın, son birlikteliğinizin üzerinden 13 hafta geçtiyse hayli hayli görürsünüz testte

Test yapmadan kesin bir şey söylenemez ama hamile değilsin gibi görünüyor

Mümkün degil.. 13 hafta önce cinsel birliktelik yasayip bugün bu sorunun cevabı inaninki kocaman hayır :) 3.5 ay icinde o hamilelik coktan kendini belli ederdi cnm..

Test aldım geçiktiği icin geçen negatif ondan sonra geldi zaten
Tamam da sanırım bilmiyorsun. Adet görmemen lazım hamileysen. 1 kere lekenlenme gibi olabilir ya da adet olunabilir ama 1 kereden başka olmaz. Tekrar görmüşsün işte. Evli değil misin ondan mı bu telaş yani eğer ondansa da korkma hamile değilsin negatif de çıkmış zaten

Bir sürü şey okudum ustıne görme de kan kırmızı bile değilmiş pıhtı olmazmış benim ilk gün çok ama çok pıhtılaydı şimdi normal ama az akıyor

Mümkün degil.. 13 hafta önce cinsel birliktelik yasayip bugün bu sorunun cevabı inaninki kocaman hayır :) 3.5 ay icinde o hamilelik coktan kendini belli ederdi cnm..
Kilom hala 49 ve 50 arası desem 3.5 ay oldu ve kilo almam lazım regl olmadan önce şişkinlik hissettim 51 kiloydum ama şuan hala 49 yada 50

Benim amcamın karısı 7ay boyunca hamileliginde regl günlerinde kanama yasadı kesin konusmayalım yinede kan testiyle netlestirsin süphesi varsa bence

Şuan değil hamile olmak en son isteyeceğim şey
Değilsin zaten için rahat olsun. Adetlerini de düzenli olmuşsun. Diyelim ki bir iki aylık bebek olsa içinde bunun belirtileri olur, miden bulanır kusmalar başlar. Bulanmasa bile göz kararması olur. Halsizlik olur. Sık sık idrara çıkmak olur. Aşırı derece de rüya görmek falan bu işaretler olması lazım. Ve en önemlisi adetten kesilir insan. Üzerine görmek binde bir ihtimal ama o da ikinci defa tekrar görülmez. Tekrar oldum diyorsun. Normal adet olmuşsun işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…