- 16 Ağustos 2019
- 159
- 28
- 98
- 26
- Konu Sahibi ahnerede_vahnerede
-
Mümkün degil.. 13 hafta önce cinsel birliktelik yasayip bugün bu sorunun cevabı inaninki kocaman hayır :) 3.5 ay icinde o hamilelik coktan kendini belli ederdi cnm..Bundan tam 13 hafta önce bir cinsel birliktelik yaşadım ve 18 gün sonra regl oldum 5 gün sürdü ağustos geçikti stres yaptığım 3 eylülde geldi lekelenmeler ile 6 gün sürdü bu ay tam günde oldum ama çok pıhtılı geldi ilk gün ve 2.günümde azaldı reglim sizce hamilelik varmı ?
Test aldım geçiktiği icin geçen negatif ondan sonra geldi zatenYok bu şekilde olmaz üstüne görmüş olma ihtimalin olsa bile küçük bi ihtimal o çünkü bir daha olmuşsun kesilmesi lazımdı yine de test al yap istersen çift çıkmazsa değilsin.
Tamam da sanırım bilmiyorsun. Adet görmemen lazım hamileysen. 1 kere lekenlenme gibi olabilir ya da adet olunabilir ama 1 kereden başka olmaz. Tekrar görmüşsün işte. Evli değil misin ondan mı bu telaş yani eğer ondansa da korkma hamile değilsin negatif de çıkmış zatenTest aldım geçiktiği icin geçen negatif ondan sonra geldi zaten
Bir sürü şey okudum ustıne görme de kan kırmızı bile değilmiş pıhtı olmazmış benim ilk gün çok ama çok pıhtılaydı şimdi normal ama az akıyorTamam da sanırım bilmiyorsun. Adet görmemen lazım hamileysen. 1 kere lekenlenme gibi olabilir ya da adet olunabilir ama 1 kereden başka olmaz. Tekrar görmüşsün işte. Evlo değil misin ondan mı bu telaş yani eğer ondansa da korkma hamile değilsin negatif de çıkmış zaten
Test yapmıştım ağustos ayı geçildiğinde o zaman 7 hafta önce görülmedi hatta 2 testi sabah yaptımTest yapmadan kesin bir şey söylenemez ama hamile değilsin gibi görünüyor
DegilsinBir sürü şey okudum ustıne görme de kan kırmızı bile değilmiş pıhtı olmazmış benim ilk gün çok ama çok pıhtılaydı şimdi normal ama az akıyor
Hamileyken regl gören varmış ondan sordumHamile olmuş olsaydın şimdiye cinsiyetini bile öğrenmiştin
Şuan değil hamile olmak en son isteyeceğim şeyDegilsinyani ben anlamadım hamile olmak istiyor musun istemiyor musun.
Kilom hala 49 ve 50 arası desem 3.5 ay oldu ve kilo almam lazım regl olmadan önce şişkinlik hissettim 51 kiloydum ama şuan hala 49 yada 50Mümkün degil.. 13 hafta önce cinsel birliktelik yasayip bugün bu sorunun cevabı inaninki kocaman hayır :) 3.5 ay icinde o hamilelik coktan kendini belli ederdi cnm..
Ve göğüs ucum açık pembeydı korkularım ondan oldu ama şimdi yok çünkü ortası pembe kenarları daha koyu ama işte korktumDegilsinyani ben anlamadım hamile olmak istiyor musun istemiyor musun.
Benim amcamın karısı 7ay boyunca hamileliginde regl günlerinde kanama yasadı kesin konusmayalım yinede kan testiyle netlestirsin süphesi varsa benceTamam da sanırım bilmiyorsun. Adet görmemen lazım hamileysen. 1 kere lekenlenme gibi olabilir ya da adet olunabilir ama 1 kereden başka olmaz. Tekrar görmüşsün işte. Evli değil misin ondan mı bu telaş yani eğer ondansa da korkma hamile değilsin negatif de çıkmış zaten
Değilsin zaten için rahat olsun. Adetlerini de düzenli olmuşsun. Diyelim ki bir iki aylık bebek olsa içinde bunun belirtileri olur, miden bulanır kusmalar başlar. Bulanmasa bile göz kararması olur. Halsizlik olur. Sık sık idrara çıkmak olur. Aşırı derece de rüya görmek falan bu işaretler olması lazım. Ve en önemlisi adetten kesilir insan. Üzerine görmek binde bir ihtimal ama o da ikinci defa tekrar görülmez. Tekrar oldum diyorsun. Normal adet olmuşsun işteŞuan değil hamile olmak en son isteyeceğim şey
Test yaptım negatif çıktı dedi ondanBenim amcamın karısı 7ay boyunca hamileliginde regl günlerinde kanama yasadı kesin konusmayalım yinede kan testiyle netlestirsin süphesi varsa bence
Bazı gebeliklerde idrar testinde pozitif görmek imkansız olabiliyor. Hamile odugunu bende düsünmüyorum regl görmüs ama binde birde olsa ihtimal var kan testi yapmalı benceTest yaptım negatif çıktı dedi ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?