- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.951
- 128
- Konu Sahibi ahnerede_vahnerede
-
Düştü mü sanıyorsun acaba ya, kız o işler öyle olmazKilom hala 49 ve 50 arası desem 3.5 ay oldu ve kilo almam lazım regl olmadan önce şişkinlik hissettim 51 kiloydum ama şuan hala 49 yada 50
Ama benim çok sancılı geçti yani pıhtı geldi baya onunki pıhtı şeklinde geldimiBenim amcamın karısı 7ay boyunca hamileliginde regl günlerinde kanama yasadı kesin konusmayalım yinede kan testiyle netlestirsin süphesi varsa bence
Normal regl gibi gelmis söyledigine göreAma benim çok sancılı geçti yani pıhtı geldi baya onunki pıhtı şeklinde geldimi
Bundan tam 13 hafta önce bir cinsel birliktelik yaşadım ve 18 gün sonra regl oldum 5 gün sürdü ağustos geçikti stres yaptığım 3 eylülde geldi lekelenmeler ile 6 gün sürdü bu ay tam günde oldum ama çok pıhtılı geldi ilk gün ve 2.günümde azaldı reglim sizce hamilelik varmı ?
Acaba siz düşük yapıp yapmadığınizimi anlamaya çalışıyorsunuz.. Cunku ne yorum yapsak olumsuz bisey yazıyorsunuz kan testi yaptırın suan hamilemisiniz cikar diyoruz ama israrla pıhtı seklinde geldi sancılı oldu diyorsunuz.. Amaciniz bebek düşürüp düşürmediğinizi ogrenmekse bunu burdan cozemezsinizki....Ama benim çok sancılı geçti yani pıhtı geldi baya onunki pıhtı şeklinde geldimi
Peki hiç kanama yaşamadinızmı miğde spazmı geçirdim reflü çıktı ultroslnla yumurtalıklarıma bile baktı doktor birşey çıkmadı ilişkiden 1 hafta sonra kana şeker için baktırdım birşey çıkmadiDüştü mü sanıyorsun acaba ya, kız o işler öyle olmazBak içini rahatlatacaksa şöyle anlatayım evliliğimin ilk ayında ya hamile kaldıysam diye bir beklentiye girmiştim sonra bazayı falan kaldırırken zorlanmıştım varsa düşmesin de diye kollamıştım kendimi, neyse işte adetime 4 gün vardı kan geldi sandım ki bebek vardı da düştü meğer regl olmuşum. Doktora gittim ben hamile miydim düştü mü diye ulrasonla baktı bişey yok kese de yok adetin de gecikmemiş zaten bunun için önce adet gecikmesi falan yaşaman gerekiyor demişti, güldü saflığıma neyse işte devamında adetlerim düzenli bir şekilde devam etmişti 6 ay sonra hamile kaldım o olaydan sonra ve hamilelik nasıl oluyormuş öğrenmiş oldum
Benim bu dün çok pıhtı torbası olmuş bezim pıhtı yaşamazmış hamile kalanlar internette öyle yazıyordu bilmiyorumNormal regl gibi gelmis söyledigine göre
Benim sadece öğrenmek istediğim bebek varsa pıhtılı gelirmi diye düşünüyorumAcaba siz düşük yapıp yapmadığınizimi anlamaya çalışıyorsunuz.. Cunku ne yorum yapsak olumsuz bisey yazıyorsunuz kan testi yaptırın suan hamilemisiniz cikar diyoruz ama israrla pıhtı seklinde geldi sancılı oldu diyorsunuz.. Amaciniz bebek düşürüp düşürmediğinizi ogrenmekse bunu burdan cozemezsinizki....
Yani süphen varsa kan testi yaptır gitsin aklından burada sana hicbirimiz net birsey diyemeyiz malesefBenim bu dün çok pıhtı torbası olmuş bezim pıhtı yaşamazmış hamile kalanlar internette öyle yazıyordu bilmiyorum
Dün ilk gündü soğuk terler döktüm öyle diyimAcaba siz düşük yapıp yapmadığınizimi anlamaya çalışıyorsunuz.. Cunku ne yorum yapsak olumsuz bisey yazıyorsunuz kan testi yaptırın suan hamilemisiniz cikar diyoruz ama israrla pıhtı seklinde geldi sancılı oldu diyorsunuz.. Amaciniz bebek düşürüp düşürmediğinizi ogrenmekse bunu burdan cozemezsinizki....
Hemen yarın kan testi yaptir.. Ve kadin dogum uzmanina mutlaka git bence.Dün ilk gündü soğuk terler döktüm öyle diyim
Gebelik testi yaptım ama kan testini ilişkiden 1 hafta sonra yaptım şeker için doktor birşey demediYani süphen varsa kan testi yaptır gitsin aklından burada sana hicbirimiz net birsey diyemeyiz malesef
Kasımda gidiyim diyordumHemen yarın kan testi yaptir.. Ve kadin dogum uzmanina mutlaka git bence.
Bundan tam 13 hafta önce bir cinsel birliktelik yaşadım ve 18 gün sonra regl oldum 5 gün sürdü ağustos geçikti stres yaptığım 3 eylülde geldi lekelenmeler ile 6 gün sürdü bu ay tam günde oldum ama çok pıhtılı geldi ilk gün ve 2.günümde azaldı reglim sizce hamilelik varmı ?
Kanda hamile olsan çıkardı direkt söylerler ben adetten kesilmiştim adetim gecikti diye kan testi yaptırdım hamilesin dedi doktor, bazı kişiler adet görmeye devam edermiş. Ama çok az bir kesim o da belki de aileden gelen birşeyse annesi nasılsa öyle kızı da. Ama yani adetten kesilmen ve hiç olmaman gerekli. Hamileyken durduk yere kan gelse korkulacak birşey. Hamile değilken korkulacak birşey değil.Peki hiç kanama yaşamadinızmı miğde spazmı geçirdim reflü çıktı ultroslnla yumurtalıklarıma bile baktı doktor birşey çıkmadı ilişkiden 1 hafta sonra kana şeker için baktırdım birşey çıkmadi
İlişkiden bir hafta sonra kan testinde gebelikmi cikarGebelik testi yaptım ama kan testini ilişkiden 1 hafta sonra yaptım şeker için doktor birşey demedi
Istersen martta git hemen doğuma alir bebek varsa :))))Kasımda gidiyim diyordum
Yani suan resmen dalga geçiyorsunuzİlişkiden bir hafta sonra kan testinde gebelikmi cikar
Istersen martta git hemen doğuma alir bebek varsa :))))
Bisey varsa erkenden gidilir baktırılir dimi iliskiden 13 hafta geçmiş ustune adet olmuşsunuz oyle olmus böyle olmus.. insanlar fikir veriyor herseye bi bahane hemen kan testi diyorum kasimda gideyim diyorsunuz amaciniz kesinlikle dalga gecmek sizinYani suan resmen dalga geçiyorsunuz
Amacım dalga geçmek değil kadın doğum uzmanına bende gitmek istiyorum bası durumlardan dolayı kasımda gidebilecek durumdayimBisey varsa erkenden gidilir baktırılir dimi iliskiden 13 hafta geçmiş ustune adet olmuşsunuz oyle olmus böyle olmus.. insanlar fikir veriyor herseye bi bahane hemen kan testi diyorum kasimda gideyim diyorsunuz amaciniz kesinlikle dalga gecmek sizin
Benim annem çok rahat geçirmiş halamın babnnemin bile sordum annem onlarda yaşamamış kızım dedilerKanda hamile olsan çıkardı direkt söylerler ben adetten kesilmiştim adetim gecikti diye kan testi yaptırdım hamilesin dedi doktor, bazı kişiler adet görmeye devam edermiş. Ama çok az bir kesim o da belki de aileden gelen birşeyse annesi nasılsa öyle kızı da. Ama yani adetten kesilmen ve hiç olmaman gerekli. Hamileyken durduk yere kan gelse korkulacak birşey. Hamile değilken korkulacak birşey değil.
Bak canim bi sorun var ortada ve çözülmesi icin bunun yeri kadin dogum doktoru yada yarın kan testi yaptir bakalim sonuc ne cikacak icinin rahat etmesini istemiyormusun.. Herseye itiraz ediyosun o yüzden diyorum dalgami geciyorsun diyeAmacım dalga geçmek değil kadın doğum uzmanına bende gitmek istiyorum bası durumlardan dolayı kasımda gidebilecek durumdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?