Hamile olma ihtimalim varmı?

Kilom hala 49 ve 50 arası desem 3.5 ay oldu ve kilo almam lazım regl olmadan önce şişkinlik hissettim 51 kiloydum ama şuan hala 49 yada 50
Düştü mü sanıyorsun acaba ya, kız o işler öyle olmaz Bak içini rahatlatacaksa şöyle anlatayım evliliğimin ilk ayında ya hamile kaldıysam diye bir beklentiye girmiştim sonra bazayı falan kaldırırken zorlanmıştım varsa düşmesin de diye kollamıştım kendimi, neyse işte adetime 4 gün vardı kan geldi sandım ki bebek vardı da düştü meğer regl olmuşum. Doktora gittim ben hamile miydim düştü mü diye ulrasonla baktı bişey yok kese de yok adetin de gecikmemiş zaten bunun için önce adet gecikmesi falan yaşaman gerekiyor demişti, güldü saflığıma neyse işte devamında adetlerim düzenli bir şekilde devam etmişti 6 ay sonra hamile kaldım o olaydan sonra ve hamilelik nasıl oluyormuş öğrenmiş oldum

Ama benim çok sancılı geçti yani pıhtı geldi baya onunki pıhtı şeklinde geldimi
Acaba siz düşük yapıp yapmadığınizimi anlamaya çalışıyorsunuz.. Cunku ne yorum yapsak olumsuz bisey yazıyorsunuz kan testi yaptırın suan hamilemisiniz cikar diyoruz ama israrla pıhtı seklinde geldi sancılı oldu diyorsunuz.. Amaciniz bebek düşürüp düşürmediğinizi ogrenmekse bunu burdan cozemezsinizki....

Peki hiç kanama yaşamadinızmı miğde spazmı geçirdim reflü çıktı ultroslnla yumurtalıklarıma bile baktı doktor birşey çıkmadı ilişkiden 1 hafta sonra kana şeker için baktırdım birşey çıkmadi

Benim sadece öğrenmek istediğim bebek varsa pıhtılı gelirmi diye düşünüyorum

Benim bu dün çok pıhtı torbası olmuş bezim pıhtı yaşamazmış hamile kalanlar internette öyle yazıyordu bilmiyorum
Yani süphen varsa kan testi yaptır gitsin aklından burada sana hicbirimiz net birsey diyemeyiz malesef

Dün ilk gündü soğuk terler döktüm öyle diyim

Kanda hamile olsan çıkardı direkt söylerler ben adetten kesilmiştim adetim gecikti diye kan testi yaptırdım hamilesin dedi doktor, bazı kişiler adet görmeye devam edermiş. Ama çok az bir kesim o da belki de aileden gelen birşeyse annesi nasılsa öyle kızı da. Ama yani adetten kesilmen ve hiç olmaman gerekli. Hamileyken durduk yere kan gelse korkulacak birşey. Hamile değilken korkulacak birşey değil.

Amacım dalga geçmek değil kadın doğum uzmanına bende gitmek istiyorum bası durumlardan dolayı kasımda gidebilecek durumdayim

Benim annem çok rahat
Benim annem çok rahat geçirmiş halamın babnnemin bile sordum annem onlarda yaşamamış kızım dediler

Amacım dalga geçmek değil kadın doğum uzmanına bende gitmek istiyorum bası durumlardan dolayı kasımda gidebilecek durumdayim
Bak canim bi sorun var ortada ve çözülmesi icin bunun yeri kadin dogum doktoru yada yarın kan testi yaptir bakalim sonuc ne cikacak icinin rahat etmesini istemiyormusun.. Herseye itiraz ediyosun o yüzden diyorum dalgami geciyorsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…