Hamile olma ihtimalim varmı?

Ben şuraya bir açıklama yazayım hamile olduğunu düşünmüyorum çünkü şu an hamile olsan bunca cevaba zırıl zırıl ağlıyor olurdun

Bak canim bi sorun var ortada ve çözülmesi icin bunun yeri kadin dogum doktoru yada yarın kan testi yaptir bakalim sonuc ne cikacak icinin rahat etmesini istemiyormusun.. Herseye itiraz ediyosun o yüzden diyorum dalgami geciyorsun diye
Anlıyorum ağustos ayından doktorum regl geçikmesinde kadın doğuma beni gönderdi ama o gün tamda regl oldum

Ama benim çok sancılı geçti yani pıhtı geldi baya onunki pıhtı şeklinde geldimi

Bacım 2 ay önceki adetimde benimde aşırı kanamalı ve pıhtılı olmuştu adetliyken pıhtı gelmesi de normalmiş rahimin kalınlaşan tabakası atılıyor sonuçta ben resmini çekip doktora bile göstermiştim olabilir dedi bunun bazen başka nedenleri de olabilir ama bir ayda böyle oldu diye bu kadar evham yapmana gerek yok
Hani her ay yaşasan tamam o zaman kesin doktorun muayene etmesi gerekir
Testde yapmışsın negatif çıkmış zaten 3 ay geçmiş olsaydı bi şekilde kendini belli ederdi

Ben hamile bir kadının pıhtılı olmazmış diye duydum bilmiyorum tabi öyle duydum o yüzden sormak istedim doğrumu diye

Benim şuan pantolonum 29 beden ve hala oluyor
3 aylık hamileyken 29 beden almıştım ama fermuarı cekemiyordum 31 olanını denedim onda da çekilmedi fermuar. Bende 29u alıp üzerine bluz indirip kullanıyordum fermuar kapanmadığı görünmesin düğme iliklenmediği için ilikten lastik toka geçirip düğmeye takıyordum zaten çok az o şekilde giydim sonra hamile pantolonları var onlardan başkası olmuyor.

Hâlâ s giyiyorum

Kaç kiloydunuz?

Bence bir kan testi yaptırın. O da emin olmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…