- Konu Sahibi ahnerede_vahnerede
-
Bak canim bi sorun var ortada ve çözülmesi icin bunun yeri kadin dogum doktoru yada yarın kan testi yaptir bakalim sonuc ne cikacak icinin rahat etmesini istemiyormusun.. Herseye itiraz ediyosun o yüzden diyorum dalgami geciyorsun diye
Anlıyorum ağustos ayından doktorum regl geçikmesinde kadın doğuma beni gönderdi ama o gün tamda regl oldumBak canim bi sorun var ortada ve çözülmesi icin bunun yeri kadin dogum doktoru yada yarın kan testi yaptir bakalim sonuc ne cikacak icinin rahat etmesini istemiyormusun.. Herseye itiraz ediyosun o yüzden diyorum dalgami geciyorsun diye
NiyekiBen şuraya bir açıklama yazayım hamile olduğunu düşünmüyorum çünkü şu an hamile olsan bunca cevaba zırıl zırıl ağlıyor olurdun
Hamile insan en ufak bir terslemeye gelemez duygusal geçişlerden dolayı sulugöz olunurNiyeki
Valla hiç duygusal değilim sadece regl günümde kedime bakarak ağladımHamile insan en ufak bir terslemeye gelemez duygusal geçişlerden dolayı sulugöz olunur
Hatta karnımız büyümüştü kıyafetleriniz dar geliyormuydu 13.haftadaHamile insan en ufak bir terslemeye gelemez duygusal geçişlerden dolayı sulugöz olunur
Değilsin zaten istemiyormuşsun da regl de olmuşsun yine de kan testi yaptırmak istiyorsan yaptır için rahat edecekse ama değilsin yani bence.Valla hiç duygusal değilim sadece regl günümde kedime bakarak ağladım
Evet dar gelir pantolonlar bol alsan bile düğme kavuşmaz.Hatta karnımız büyümüştü kıyafetleriniz dar geliyormuydu 13.haftada
Ama benim çok sancılı geçti yani pıhtı geldi baya onunki pıhtı şeklinde geldimi
Benim şuan pantolonum 29 beden ve hala oluyorEvet dar gelir pantolonlar bol alsan bile düğme kavuşmaz.
Ben hamile bir kadının pıhtılı olmazmış diye duydum bilmiyorum tabi öyle duydum o yüzden sormak istedim doğrumu diyeBacım 2 ay önceki adetimde benimde aşırı kanamalı ve pıhtılı olmuştu adetliyken pıhtı gelmesi de normalmiş rahimin kalınlaşan tabakası atılıyor sonuçta ben resmini çekip doktora bile göstermiştim olabilir dedi bunun bazen başka nedenleri de olabilir ama bir ayda böyle oldu diye bu kadar evham yapmana gerek yok
Hani her ay yaşasan tamam o zaman kesin doktorun muayene etmesi gerekir
Testde yapmışsın negatif çıkmış zaten 3 ay geçmiş olsaydı bi şekilde kendini belli ederdi
3 aylık hamileyken 29 beden almıştım ama fermuarı cekemiyordum 31 olanını denedim onda da çekilmedi fermuar. Bende 29u alıp üzerine bluz indirip kullanıyordum fermuar kapanmadığı görünmesin düğme iliklenmediği için ilikten lastik toka geçirip düğmeye takıyordumBenim şuan pantolonum 29 beden ve hala oluyor
Hâlâ s giyiyorum3 aylık hamileyken 29 beden almıştım ama fermuarı cekemiyordum 31 olanını denedim onda da çekilmedi fermuar. Bende 29u alıp üzerine bluz indirip kullanıyordum fermuar kapanmadığı görünmesin düğme iliklenmediği için ilikten lastik toka geçirip düğmeye takıyordumzaten çok az o şekilde giydim sonra hamile pantolonları var onlardan başkası olmuyor.
Kaç kiloydunuz?3 aylık hamileyken 29 beden almıştım ama fermuarı cekemiyordum 31 olanını denedim onda da çekilmedi fermuar. Bende 29u alıp üzerine bluz indirip kullanıyordum fermuar kapanmadığı görünmesin düğme iliklenmediği için ilikten lastik toka geçirip düğmeye takıyordumzaten çok az o şekilde giydim sonra hamile pantolonları var onlardan başkası olmuyor.
Gebelik testi ilişkiden 14 gün sonra çıkar kesin sonuç için ilişkiden 18 gün sonra kan testi yapılmalıdır.Gebelik testi yaptım ama kan testini ilişkiden 1 hafta sonra yaptım şeker için doktor birşey demedi
Idrar testi 8 hafta sonra yaptımGebelik testi ilişkiden 14 gün sonra çıkar kesin sonuç için ilişkiden 18 gün sonra kan testi yapılmalıdır.
Bence bir kan testi yaptırın. O da emin olmak icinBundan tam 13 hafta önce bir cinsel birliktelik yaşadım ve 18 gün sonra regl oldum 5 gün sürdü ağustos geçikti stres yaptığım 3 eylülde geldi lekelenmeler ile 6 gün sürdü bu ay tam günde oldum ama çok pıhtılı geldi ilk gün ve 2.günümde azaldı reglim sizce hamilelik varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?