Hamile olmadan önce araba istemem?

Evet çocuğum kıymetli başkaları gibi doğurup ortalığa mı atayım

ağam bizimlen eğleniir.
belli ki kocanın sülalesinin parasına güvenip evlenmişsin.
bana ev araba alsınlar konusuna yeteri ilgiyi göremeyince hamile kalacağım araba alsınlara çevirmek böyle bi çakal kafanın işi olabilir.
kocanın ailesine yazık..

Olmayan maaşın hesabını yapmak da var. Ya siz var ya sürekli olmayan şeyler üzerinden konuşuyorsunuz oturduğunuz yerden :KK70:

Ben bir öneride bulunacağım. her çocuk başına bir şey isteyin. Mesela;

İlk çocuk : ev erkek olursa dubleks
ikinci çocuk : araba
üçüncü çocuk : yazlık erkek olursa lüks yazlık

Bence bunları düşünün. Siz başarırsınız sizde o azmi gördüm

Ben de böyle düşünüyorum. Eşim şimdi sırada çocuk var diye çocuk istiyo. Ben eğer iyi bir hayat sunamayacaksam çocuğuma neden çocuk yapıyorum
Cocuk olursa ise hic gidemezsin. Once kendine bir is bul. Yillar gecip gidince belli bir yastan sonra da iş hic bulamazsin. Bak ben 12 yillik evlilikten sonra terk edildim oglumla kalakaldim. O bekar gibi hayatini yasiyor. Nafaka bilmem ne ile de cocuk buyutulmez, cok komik rakamlar cunku nafaka dedigin. Esine guvenip cocuk yapip kendi gelecegini onun iki dudagina birakma. Hepimiz sonsuza kadar surecek umidiyle evlendik ama bazen oyle olmayabiliyor. Once kendi hayatini garantiye al. Sen de calisirsan hem daha iyi bir hayatiniz olur. Cocuk cocuk desin dursun o. Net ol, tavrini koy. Evlilikte aile reisi kavrami kanunlardan cikarildi. Artik ortak kararlar var. Cocuk yapinca o mu bakacak sanki? Cocuk bakmak kolay mi? Erkekler sadece sevmeden sevmeye var. Ev cocuk hersey senin sırtında olacak, kiymetinde olmayacak. Kimseye de yaranamazsin. Once kendini kurtar.

Anneyin evi arabası var mi gülüm ..nasil bir ailede büyüdün... once bunlari anlatacaktin .. baban varlikliysa baban alsin gülüm ustune al kimse karışmaz arabana .. bu derdin bi cok kişi için o kadar absürt ki hiçbir ana baba çocuğuna bisey almak zorunda değil.. herkes kazansın alsin.. ..

Anneyin evi arabası var mi gülüm ..nasil bir ailede büyüdün... once bunlari anlatacaktin .. baban varlikliysa baban alsin gülüm ustune al kimse karışmaz arabana .. bu derdin bi cok kişi için o kadar absürt ki hiçbir ana baba çocuğuna bisey almak zorunda değil.. herkes kazansın alsin.. ..
Evet sizin gibi çocuk doğurup atan anne babalar yüzünden bu kadar insan mutsuz. Bakamıyosan doğurma

Evet sizin gibi çocuk doğurup atan anne babalar yüzünden bu kadar insan mutsuz. Bakamıyosan doğurma
Siz de bu mutsuzluğunuzu zengin koca bulup ailesinin parasını yiyerek geçirmeye mi çalışıyorsunuz?

Cocuk olursa ise hic gidemezsin. Once kendine bir is bul. Yillar gecip gidince belli bir yastan sonra da iş hic bulamazsin. Bak ben 12 yillik evlilikten sonra terk edildim oglumla kalakaldim. O bekar gibi hayatini yasiyor. Nafaka bilmem ne ile de cocuk buyutulmez, cok komik rakamlar cunku nafaka dedigin. Esine guvenip cocuk yapip kendi gelecegini onun iki dudagina birakma. Hepimiz sonsuza kadar surecek umidiyle evlendik ama bazen oyle olmayabiliyor. Once kendi hayatini garantiye al. Sen de calisirsan hem daha iyi bir hayatiniz olur. Cocuk cocuk desin dursun o. Net ol, tavrini koy. Evlilikte aile reisi kavrami kanunlardan cikarildi. Artik ortak kararlar var. Cocuk yapinca o mu bakacak sanki? Cocuk bakmak kolay mi? Erkekler sadece sevmeden sevmeye var. Ev cocuk hersey senin sırtında olacak, kiymetinde olmayacak. Kimseye de yaranamazsin. Once kendini kurtar.
Teşekkürler👏🏻👏🏻👏🏻

Evet bebekli aile için araba şart oldu artık. Ama bunu kendi imkanlarınızla almanız gerekmiyor mu sizce de? Önce işe girin güzelce paranızı biriktirin ya da kredi çekin hangisi işinize gelirse. Sonra arabanızı alın. Sonra da bebeği yaparsınız. Kolay gelsin.

Siz de bu mutsuzluğunuzu zengin koca bulup ailesinin parasını yiyerek geçirmeye mi çalışıyorsunuz?
Hayır. Eğer anne babaysan o çocuk otobüslerde geziyo sen arabayla. O çocuk kirada oturuyo senin dört tane evin varsa sen anne baba olmamalısın haketmiyosun . Zaten bunu yapan insanlar hep mutsuz olurlar benim eşimin anne babası da öyle hep mutsuzlar herşeyleri var niye çünkü çocuklarının haklarına giriyolar. Çocuk çalışırken maaşı alıp yiyolar ama birşey vermek yok.

Evlerden ırak gelin modeli. Gerçekten eğitimli ( çünkü eczacı olduğunuzu söylüyorsunuz) bir kadının bu şekilde konuşmalar yapabildiğine inanamıyorum. Eczacılık fakültesi mezunu bir eczacı mısınız gerçekten şüpheye düştüm. Hele verdiğiniz cevaplar çok avam. Direkt ailenin maddi durumuna bakarak evlenip hazıra konmak istemişsiniz ama baltayı taşa vurmuşsunuz. Babanız alsın atabanızı zira sizin çalışıp da bir şey sahibi olalım derdiniz yok. Sahi neden okudunuz onca yıl? Kendinize yetmek için okumadınız mı? Tabii gerçekten okuduysanız

sizde taktınız eşinizin ailesinin parasını yemeye. kimse size para vermek zorunda değil. herkes araba alıp sonra mı hamile kalıyor. çok saçma bir istek. haa maddi olarak refaha ermedik biraz bekleyelim şeklinde olsa mantıklı bulurdum. ama araba yok çocuk doğuramam nedir?

haddini bil be terbiyesizlik yapma.
Senin annen sana bakabilmiş mi?
Bir tane ev alamamış sana sende gidip eşinin ailesinin parasına göz dikmişsin.
Bu cümleyi annene kursana. Kurduğun cümleyle annene de laf söylemiş oluyorsun.
Allah senin gibi aç gözlü insanlardan korusun. Çocuğum olmadığına bin şükür ettim sayende.

Back
X