3 sene oldu evleneni bende 1 yılın sonunda senin gibi düşünmeye başladım hatta ben hemen çocuk yapmak istedim eşim biraz daha bekleyelim falan filan dedi neyse nisan ayından beri korunmuyoruz ve hala gelmedi bebişimiz. Korunmayı bıraktık ilk ay olmayınca ben hemen aşılamayı tüp bebeği araştırdım çünkü içimdeki ses olmayacak olmayacak diyordu neyseki geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 1 hafta sürdü hamileliğim ama doktor bana hamile kalabiliyorsun tebrikler hiç bir sıkıntınız yok dedi (doktor kontrolüne hiç gitmemiştik) geçen aydan beri iç sesim olmayacak olmayacak demiyor hemen olacak diyor :) sana tavsiyem sakın kötü düşünme bu yüzdende hamile kalamayan bir çok kadın var biz daha çalışmalara başlamadan kendimize kısır tehşisi koyuyoruz kısaca kafamızda bitiriyoruz
benimde kaygılarm var. hemde o kadar çok ki...
biz bu ay yani 1 hafta önce bıraktık hapı. şimdi önümüde ki ay hasta olur muyum olmaz mıyım diye düşünüyorum.
acaba şimdiden test alsam mı ki diyorum. off bu psikoloji çok kötü:.. sanırım bir kaç haftada geçebilirmiş. bekliyorum geçsin diyee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?