- Konu Sahibi lion mother
-
- #2.001
Canim benim ben de 2 yillik eliyim 31 yasindayim 3 aydir bebek dusunuyoduk aaaa bide baktim hamileyim :) tam bu ay olmaz dedigim zamanda bi de.aklinozdan bebek fikrini ne kadar cikarirsaniz psikolojik olarak rahatlayip daha kolay hamile kalirsiniz.ilk gebelikte yas 30 ve ustuyse 6 ay olmazsa doktora basvuruluyor,senin henuz erken
aman şu taktikler yokmu benimde bi amuda kalkmadığım kaldı doğrusu dur bakim bu ay onu da deneyim ben :) şaka bi yanana naparsan yap bi vakti var anlaşılan doktora gitsen de 1 yıl dolmadan doğru dürüst bişi yapmıyolar ama bakarsın sana yaparlar
adına cok sevindim hayirlisiyla bebegini alirsın insallahben 19 yasindayim biz biraz tedirginiz ya olmazsa diye geciyor günlerimiz esim benim kadar degil ama ben cok düşünüyorum
evet ya bu 3 ayda herseyi yaptk dedigin gibi bir amuda kalkmadigimiz kaldiben 19 yasindayim galiba banada gidersem bisey yapmiycaklar zaten bunu düşündgm icin daha gitmedim ama en azindan bir kontrolden bisey olmaz..
kızlar bende yeni katıldm kulube karnım da surekli batma olyor 2 gundur mide bulantım da var, sırtım ağrıyor intihapta olabilir dıye dusunuyorum int araştırdım vajinamda da ağrı oluyor yarın dr gitcem ama intihaptan heralll dıye dusunuym
arkadaşlar netten araştırın çocuğu olmayanlara kısırlığa bütün kadınsal rahatsızlıklara HAYIT AĞACI bitkisini duydum deneyin derim
Dusunmeden edemiyo insan,ama isin sirri bize kalani yapip Allaha sonsuz guvenmemiz.o bizim icin herseyin en guzelini bilir :)
sen bilirsin yine de ben 28 yaşındayım hani önceki yıllarda gittiğimde hemen sormuştu 1 yıl oldumu diye senin şuan için bildiğin bi rahatsızlığın yoksa 1 yıl müddet veriyor normal süresi buymuş
Yaptımm canımm negatif..bide şimdi kahverengi geldi artk adet olcamm(
Kızlar hamile olmak isteyenler ve adet gününü bekleyenler yazsın ve sonuçlarını birbirimize bildirelim. Hem birbirimiz için dua edelim hemde hamile olanların sevincini paylaşalım :) benim adet günüm 28inde biraz şüphelerim var ne olacak bakalım :) hadi sizde yazın :)
sanirim öyle gitmeliyiz 3 ayda yapmamiz gereken herseyi yaptk belimin altina yastik yok ayaklar havada yediklerimize falan herseye dikkat ettik ama olmadi
olur inş. olumsuz düşünme doktora başvurun olur inş. seviçli haberlerinide alırız burdan hayırlısıyla
mrh hanımlar adetim dün bitti internetten ovulsyon tesi ti istedim ama henüz gelmedi yarın gelecekmiş,bugün beyaz akıntım oldu yumurtlama döneminde olduğu gibi acaba bu kadar erken yumurtlama dönemi olabilirmi adetim yaklaşık 28 günde bir oluyor.sizce ne yapsam kii.
kafam karıştı benimde bilemedim ne yapcağımı yumurtlama zamanındaki gibi bi akıntı olunca acaba erken yumurtlama dedikleri bu olsa gerek diye düşündüm doğrusu:)merba eger regl döngün 28 gün ise bence yumurlama günün degil bu akıntının baska bir sebebi olabilir
kafam karıştı benimde bilemedim ne yapcağımı yumurtlama zamanındaki gibi bi akıntı olunca acaba erken yumurtlama dedikleri bu olsa gerek diye düşündüm doğrusu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?