- Konu Sahibi lion mother
-
- #1.981
Kızlar benim hala gelen giden yok test yapmadımm bugün gelebilir öle hissediorum test karşımda elim gitmio yapmaya :))
Kizlar 2 gun erken geldi kanamam sabah 7de biraz pembemsi kan geldi bida gelmedi idrarda negatifff 2 gun sonra adetim acaba......allahim ne olur gelmesin devami 8 saat gecti 1 damla bile yok ve cok kotu bi agri vardi kasiklarda sabah.okadar yol yurudm bgun akti bise baktim kan degil akinti bise yazin lutfen
mrblar canım.. Pembemsi bir kanamanız olduysa leke şeklinde ve devamı da gelmediyse yerleşme kanaması olabilir.. yerleşme kanaması adete yakın günlerde olur.. umarım seninkide öyledir..
Bu yazin beni okadar umitlendirdi ve yuzumu guldurduki allah senden razi olsun bi solukta kurtarsin kucagina almayi nasip etsin bende ilk defa 2 gun once oldum bgun hic olmazdi darisi bana hamislerin duasi kabul olur bize dua et olurmu simdide tesekurler
mrblar canım.. Pembemsi bir kanamanız olduysa leke şeklinde ve devamı da gelmediyse yerleşme kanaması olabilir.. yerleşme kanaması adete yakın günlerde olur.. umarım seninkide öyledir..
Amin canım cok tsk ederım ıyı dileklerın için cok sagol darısı bıran önce senın de basına inş bebişin gelir sana canım sakın yumurtlama gunlerıne takılma rabbim yeterki nasip etsın ve ilişki yasarken bebek dusuncesıyle yıpratma kendını zevk almaya bak benım gercekten oyle oldu yumurtlama takip edıp yataktan kalkmadgm ay olmadı ne zsmsn kendımı rahat bıraktım ve gebeligimi ogrendım inş sende burdan müjde verırsın bıze
Yap bence ben meraktan catladim bendede ayni heves heyecan yap belki cikar insallah...... yap yap yapppp.
Yaptımm canımm negatif..bide şimdi kahverengi geldi artk adet olcamm(
ayyy canımm yaaaabende aksam ogrenıcemm bakalımmmm
meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bizde artk bir bebek sahibi olmaya karar verdik 2 yıldır evliyiz ve 3 aydır korunmuyoruz ama tık yok sizce doktora gitmelimiyiz
meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bizde artk bir bebek sahibi olmaya karar verdik 2 yıldır evliyiz ve 3 aydır korunmuyoruz ama tık yok sizce doktora gitmelimiyiz
bence kesinlikle gitmelisin.. aslında herkes bebek düşündükleri zaman ilk önce bi doktora gidip başvurup yardım alsalar ne boş yere zaman kaybı olur nede heycanla ümitle beklenti içine girilir.. bilgi içerisinde takip edebileceğin bir yol olur.. umarım en kısa zmanda bi topiş kucağına alırsın.. allhım herkese nasip etsin
sanirim öyle gitmeliyiz 3 ayda yapmamiz gereken herseyi yaptk belimin altina yastik yok ayaklar havada yediklerimize falan herseye dikkat ettik ama olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?