hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

doktordan yeni geldim, endişelenecek bir şey şu an için yok bazen böyle gecikmeler yaşanabiliyor dedi. eşimi ve beni karşısına oturtup çocuk yapmanız gerekli dedi. biz daha dursun diyorduk lakin ne kadar inkar etsekte yaş geçiyor. beklemenin de bir manası yok herhalde sonuçta ben bu duyguyu yaşamak istiyorum. bu sefer de korku sardı ya çocuğum olmazsa diye :) insan garip bir canlı.

Kizlar 2 gun erken geldi kanamam sabah 7de biraz pembemsi kan geldi bida gelmedi idrarda negatifff 2 gun sonra adetim acaba......allahim ne olur gelmesin devami 8 saat gecti 1 damla bile yok ve cok kotu bi agri vardi kasiklarda sabah.okadar yol yurudm bgun akti bise baktim kan degil akinti bise yazin lutfen

mrblar canım.. Pembemsi bir kanamanız olduysa leke şeklinde ve devamı da gelmediyse yerleşme kanaması olabilir.. yerleşme kanaması adete yakın günlerde olur.. umarım seninkide öyledir..

mrblar canım.. Pembemsi bir kanamanız olduysa leke şeklinde ve devamı da gelmediyse yerleşme kanaması olabilir.. yerleşme kanaması adete yakın günlerde olur.. umarım seninkide öyledir..

yerleşme dediğin şey bebek mi oluyo ben bilmiyorumda olursa ona göre tedbiralıyım :)

Amin canım cok tsk ederım ıyı dileklerın için cok sagol darısı bıran önce senın de basına inş bebişin gelir sana canım sakın yumurtlama gunlerıne takılma rabbim yeterki nasip etsın ve ilişki yasarken bebek dusuncesıyle yıpratma kendını zevk almaya bak benım gercekten oyle oldu yumurtlama takip edıp yataktan kalkmadgm ay olmadı ne zsmsn kendımı rahat bıraktım ve gebeligimi ogrendım inş sende burdan müjde verırsın bıze

Evet cnm pembemsi ve cok az geldi 2 gun once ruyamda regl oluyordum uzulyordum dunde ruyamda citcitli badide utanrak soyluyorum k.bakmayin sperm vardi ve bitane cocuk alip kaciriordu utaniyordum bugun sabahta 7 gbi kan geldi bidaha da tik yok test yaptim dun aksam negatifti bugun sabaha kadar kasiklarim agridi sabahda cok uzuldum simdi hic bise gelmedi ibsallah hamisimdir allah hepinizin gonlune gore versin yanitin icin tskr ederim

Amin cnm inslah benimde oyledir allah razi olsun hepinizden ve senden

merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım benimde sizin gibi şüphelerim var 5 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordum geçen ay bıraktım 15 eylülde regl oldum dün birazcık geldi gibi fakat yine hiçbişi yok geçen hafta test yaptım negatif çıktı bidahamı test yapsam yoksa doktoramı gitsem kaldım yardımınıza ihtiyacım var...

merhaba arkadaşlar forma yeni katılanlardanım.. bizde artık bir bebeğimiz olsun istiyoruz eşimle. bu zamana kadar korunduk. bugün hamilelik öncesikontrol için beraber gidip testlerimizi yaptırdık. haftaya çarbaya doktordan randevu aldık... daha şimdiden cok heycanlıyım.. umarım allhın izniyle bu isteğimize kavuşuruz.. duygumu paylaşmak istedim rabbim herkesin gönlüne göre dilediği şekilde versin.. duygularımı vede yaşadıklarımı paylaşmaya devam edeceğim :)

meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bizde artk bir bebek sahibi olmaya karar verdik 2 yıldır evliyiz ve 3 aydır korunmuyoruz ama tık yok sizce doktora gitmelimiyiz

Yaptımm canımm negatif..bide şimdi kahverengi geldi artk adet olcamm (

Hadi ya olsun yinede dua et rabbime guveniyorum bgun kanamam geldi yinede vazgecmedim tesbih cektim lekelenme olsun devami gelmesin sen istersen olur rabbim dedim hala devami gelmedi dua et bence rabbime hicbise cok gelmez

meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bizde artk bir bebek sahibi olmaya karar verdik 2 yıldır evliyiz ve 3 aydır korunmuyoruz ama tık yok sizce doktora gitmelimiyiz

bence kesinlikle gitmelisin.. aslında herkes bebek düşündükleri zaman ilk önce bi doktora gidip başvurup yardım alsalar ne boş yere zaman kaybı olur nede heycanla ümitle beklenti içine girilir.. bilgi içerisinde takip edebileceğin bir yol olur.. umarım en kısa zmanda bi topiş kucağına alırsın.. allhım herkese nasip etsin

Canim benim ben de 2 yillik eliyim 31 yasindayim 3 aydir bebek dusunuyoduk aaaa bide baktim hamileyim :) tam bu ay olmaz dedigim zamanda bi de.aklinozdan bebek fikrini ne kadar cikarirsaniz psikolojik olarak rahatlayip daha kolay hamile kalirsiniz.ilk gebelikte yas 30 ve ustuyse 6 ay olmazsa doktora basvuruluyor,senin henuz erken

sanirim öyle gitmeliyiz 3 ayda yapmamiz gereken herseyi yaptk belimin altina yastik yok ayaklar havada yediklerimize falan herseye dikkat ettik ama olmadi

sanirim öyle gitmeliyiz 3 ayda yapmamiz gereken herseyi yaptk belimin altina yastik yok ayaklar havada yediklerimize falan herseye dikkat ettik ama olmadi

aman şu taktikler yokmu benimde bi amuda kalkmadığım kaldı doğrusu dur bakim bu ay onu da deneyim ben :) şaka bi yanana naparsan yap bi vakti var anlaşılan doktora gitsen de 1 yıl dolmadan doğru dürüst bişi yapmıyolar ama bakarsın sana yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…