hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

insallh allhim isteyen herkeze nasip etsin.. peki canm kan tahlilini en erken ne zaman yapabiliriz acaba

erken yumurtlama olduysa 1 hafta öncesinden kanda çıkanları burda okumuştum ama ben işim garanti olsun diye bekliycem daha önce bikez yaptım o hatayı adet günüm tahlil yaptırdım ertesi gün adet oldum

erken yumurtlama olduysa 1 hafta öncesinden kanda çıkanları burda okumuştum ama ben işim garanti olsun diye bekliycem daha önce bikez yaptım o hatayı adet günüm tahlil yaptırdım ertesi gün adet oldum

ben daha once hic kan testi yapmadim bu ay bende beklemeye calisacam bakalim artik

inşallah canım yaaaaaaa 7 yıldır bekliyorum inanki ........3 4 ay daha olmazsa tüp bebek yaptıracağım ......

inşallahhhhhhh canım benimmmmmmmmmm inşallahhhhhhhh

Ahh cnm benim ya ben 9 aydır istiyorum son 2 aydır deli gibi istiyorum ama seni düşününce dile kolay 7 yıl allah sana en kısa zamansa sağlıklı ve hayırlı bi evlat versin inş çok üzüldüm ve kendimi kötü hissettim bencil gibi hissettim kendi şuan

kesinlikle öyle kafamıza da çok takıyoruz bu beklemelerin üstüne bide olumsuz olunca hayal kırıklığı daha büyük oluyo

Rabbim Tüm bebek isteyenlere Hayırlısı ile bebek versi.(bu arada arkadaslar coguda kafaya takmadan dolayı zorluk yasıyor rahat olun.)

slm kızlar ben gecen ay kimyasa gebelik gecirdim düşükten sonra adet görmedim aceba hamile olabilirmiyim şuan aynı adet olacakmış gibi belirtiler var karnımdma şişlik kasıklarımda agrı belimde agrı sizce ne zaman yapayım gebelik tesini adet tarıhımı bilmiyorum gecen eylülün 30 da kanamam bitmişti BTHC baktırmaya korkuyorum yoksa ümitlenmek istemiyorum benim gibi olan varmı düşükten sonra adet olmadan gebelik olurmu

kesinlikle öyle kafamıza da çok takıyoruz bu beklemelerin üstüne bide olumsuz olunca hayal kırıklığı daha büyük oluyo

kafana hiç bişay takmıcan rahat olcan ozaman olur diyolar ama insan dayanamıyorki al işte 2 gün kaldı içimde hem umut hem üzüntü

allah aşkına arkadaşlar bu kadar bebek isterken buna odaklanmışken kafana takmamanın imkanı varmı ben de takma diyeni anlamıyorum ha...

malesef kırmızılar erkenden geldi...1 yıllık evliyim 8 ay korunduk 3 aydır korunmuyoruz bu ay çok ümitliydm ama olmadı..hoş yumurtlama tarihine ...vs çok diikkat etmemiştik ama işte gene insan sorun mu var acaba diye düşünüyo...ben doktora görünmüştm biproblem yok dedi ama bugün bal çörekotu tarçın kürüne başlıycam deneyen var mı?

canım daha yeni sayılırsın üüzülme olur elbette ama zamanı var demekki bende böyle diyerek yıllardır kendimi teselli ettim ...
sağol canım iyi dileklerin iiçin inşallah Allah hepimize evlat nasip etsin canım .... kötü hissetme canım sadece haline şükret hepimiz birbirimizden deers alıyoruz bende hiç bebeği olmayanlara bakarak halime şükrediyorum olmayacak demiyorlar olur ama kilo vermen gerek diyorlar azmediyorum inşallah olacak ........

allah aşkına arkadaşlar bu kadar bebek isterken buna odaklanmışken kafana takmamanın imkanı varmı ben de takma diyeni anlamıyorum ha...

canım haklısın tabiki kafadan çıkarmak asla mümkün değil ....... ama kendine meşgale bularak düşünmeyi erteleye bilrsin sadece kitap ookuyarak örgü örerek v.s. v.s canım anlatabildim mi?????

canım geçmiş olsun ..........ben bu ay aslanpençesi ve civanperçemine başladım sana önereceğim en büyük nimet hayıt otu na başlaman hayıt otu çok iyiymiş resmen kadınlar için rabbimin yarattığı bir bitki araştırmanı öneririm çörekotu ve balı denemedim hiç ama sana hayıt tohumunu öneririm bende başlayacağım etkilerini okusan inan sende alırsın hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…