- Konu Sahibi lion mother
-
- #2.301
beklemek cok zor ya daha 8 gun var
seni çok iyi anlıyorum çünkü benimde 8 gün var :) bu ay bizi sevindirse şu nazlı bebişler
insallh allhim isteyen herkeze nasip etsin.. peki canm kan tahlilini en erken ne zaman yapabiliriz acaba
erken yumurtlama olduysa 1 hafta öncesinden kanda çıkanları burda okumuştum ama ben işim garanti olsun diye bekliycem daha önce bikez yaptım o hatayı adet günüm tahlil yaptırdım ertesi gün adet oldum
seni çok iyi anlıyorum çünkü benimde 8 gün var :) bu ay bizi sevindirse şu nazlı bebişler
inşallah canım yaaaaaaa 7 yıldır bekliyorum inanki ........3 4 ay daha olmazsa tüp bebek yaptıracağım ......
inşallahhhhhhh canım benimmmmmmmmmm inşallahhhhhhhh
Bnm 10 gün var beklemek çoookkk güççç
ben daha once hic kan testi yapmadim bu ay bende beklemeye calisacam bakalim artik
kesinlikle öylekafamıza da çok takıyoruz bu beklemelerin üstüne bide olumsuz olunca hayal kırıklığı daha büyük oluyo
kesinlikle öylekafamıza da çok takıyoruz bu beklemelerin üstüne bide olumsuz olunca hayal kırıklığı daha büyük oluyo
allah aşkına arkadaşlar bu kadar bebek isterken buna odaklanmışken kafana takmamanın imkanı varmı ben de takma diyeni anlamıyorum ha...
İnş bu kasım bize mutluluk getirir
kafana hiç bişay takmıcan rahat olcan ozaman olur diyolarama insan dayanamıyorki al işte 2 gün kaldı içimde hem umut hem üzüntü
Ahh cnm benim ya ben 9 aydır istiyorum son 2 aydır deli gibi istiyorum ama seni düşününce dile kolay 7 yıl allah sana en kısa zamansa sağlıklı ve hayırlı bi evlat versin inş çok üzüldüm ve kendimi kötü hissettim bencil gibi hissettim kendi şuan
allah aşkına arkadaşlar bu kadar bebek isterken buna odaklanmışken kafana takmamanın imkanı varmı ben de takma diyeni anlamıyorum ha...
malesef kırmızılar erkenden geldi...1 yıllık evliyim 8 ay korunduk 3 aydır korunmuyoruz bu ay çok ümitliydm ama olmadı..hoş yumurtlama tarihine ...vs çok diikkat etmemiştik ama işte gene insan sorun mu var acaba diye düşünüyo...ben doktora görünmüştm biproblem yok dedi ama bugün bal çörekotu tarçın kürüne başlıycam deneyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?