- Konu Sahibi lion mother
-
- #2.261
kasık ağrısı çok önemli bir belirti geçen kasık ağrısına dayanamayıp acile giden bir arkadaş hamile olduğunu öğrenmişti burda allahın izniyle bi sıkıntı olmaz sen kendini yorma yeter :) kan testini yarınmı yaptırcaksın
inşaallah yaa! Kan testini aile hekiminde yaptırayım dedim ama onlar da sonucu 2 gün sonra veriyordu,nasıl dayanıcam? Bugün özele mi gitsem ki?
Arkadaşlar bende 5 aydır bekliyorum ve bugün test yaptırdım yine negatif sonuç aldım.. Umutsuzluk için erken biliyorum ama her ay çöküyorum, yumurtlama günlerine doğru tekrar umutlanıyorum:) bu bi döngü oldu benim için.. Allah hepimizin gönlüne göre versin
Çikolata kisti mi var?..Benim kuzenimde de çıktı polikistik over adet düzensizliği ve ağrısı oluyormuş..Adeti 10 gün sürüyormuş ama tedavisi kolay canım..İnşallah en yakın zamanda hamile kalırsın..Eşine de sigarayı bıraktırmaya çalış
aslında forumlarda takıldıkça daha çok düşünüp stres yapıyoruz okumasakta merak ediyoruz kim ne yapmış hamile varmı varsada öğrenip mutlu oluyoruz buda ayrı bi kısır döngü bize :) yanlız bence her bebek isteyen kadın ilk önce tam muaynesini yaptırmalı çünkü yapmayıp bi hastalığı olup boşa aylarını geçiren çok var
merhaba arkadaşlar bende hamile kalmaya çalışanlardanım :) 7aylık korunmadan sonra 6 aydır deniyoruz ama hala tık yok :) dr a gittim gecenlerde herhangi bi sorunun olmadığını söyledi sadece rahim arkaya dönükmüş ama gebeliğe engel bi durum değilmiş..bu ayda umutla bekliyorum bakalım kırmızılara son 2 gün kaldı hayırlısıyla kırmızılar yerine bebeğim gelir inşş....
Evet canım.. Ben ilaç kullanmayı bırakınca doktora gittim kontrollerimi oldum. Bi sıkını yok dedi doktor, değerlerimde normal, 1sene deneyin dedi. İlk 2 ay adet düzensizligi oldu ilactan dolayı, son 3aydır herşey normal birtek bebiş yok:)
ayyyyyy senle aynıyız canım yaaa bende bekliyorum 2 güne kadar gelmezse gideceğim bendeee hakkında hayırlısı olsun inşallah bebeğin seninledir canım yarın da doğum günüm inşallah bebeğim benledirrr
Eşimin gelmesini bekliyorum,tepkisini çook merak ediyorum..Benden daha çok istiyordu bebek :)
aminn canım tşk ederim inşallah dualarımız kabul olur..sende warmı belirtiler canımm bende war ama artık artık onlara kulak asmıyorum 6 aydır vucudum resmen dalga geçiyor sanki benimle
canım dün sana yazmıştım negatif gibi görünüyo ama şunu belirtiyim bendeki ovulsyon kağıdında yazılanaa göre yorum yaptım.bendeki testin T ve C nin aynı koyulukta yada t nin daha koyu olması pozitif anlmına geliyor bunu belirteyim,sendeki farklı olabilirm.bence sen ilk yaptığın testten birkaç saat önce yapsaydın testin çok da koyu çıkarmş(ayın 27.sindeki test için söylüyorum)çünkü bir kaç saat içinde renk silikleşebiliyor.
canım kendimizi çok dinliyoruz ondan psikolojik aslında vücuttaki belirtiler... amiinnn canım ...yok bende belirti bana kalsa hamile değilim biliyorum ama bakalım... kulak asma bencede gecikrse test yaparsın onun dışında takma bileeeee....... sadece dün pembe lekelenmem oldu ve geçti regl olamadım yani karnımda şişti belimde ağrıyor çok regl belirtilerim var benim
bendede var belirtiler ama bilmiyorum işte adet belirtileride olablir..2 gün önce gögüslerimin ucunda bi kasıntı basladı sonra şişti yan taraflarında dokunca ağrılar var kasık ve bel ağrılarım 1 haftadır dewam edio şuanda bacaklarım feci şekilde sızlıyo adet belirtiside olabilir bunlar bakalım nasip kısmet rabbim ol deyince olacak dediğin gibi takmamak en iyisi canımm :))
pembe lekelenmeler yerleşme belirtisidir inşallah canımm rabbim hepimizin gönlüne göre wersinn..
yaaa çğu kadında adet belirtisinin en önünde gelen belirti kasıkta dayanılmaz ağrı oluyor diyorlar öyle olursa hamilesindir diyor onun dışında aldırma diyorlar bilmiyorum yaaaaa heres farklı diyor...
hakkımızda hayırlısı tatlım......
Ozaman 27 ve 28 zindeki çalışmalarım işe yaraya bilir mi?
o kasık ağrısı 1 hafta önce beni öldürüyordu neredeyse zaten o şiddetli ağrıya sebeb dr a gittim.bekleyip görcez bakalımm :44::44:
vallahhi mi ayyyyyyyy hamiş olma ihtimalin senin daha yüksk ozaman benden inşallah bebeşin senledir canım...doktor nededi pekiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?