hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Canım benimde adetım bır hafta gectı doktora gıttım kanda gebelik cıkmadı adet sokturucu verdı kullandım yıne adett olamayınca baska bır doktora gıttım kan tahlılı yaptı ve hamile oldugumu ogrendım sat 26 agustos buna gore ıkı aylık hamile olmam lazım ama su an 5+5 im yanı gec yumurtalarım olusmus ama bende kist veya baska bır sorun yoktu sende poli oldugu için degısık olabılır canım ama inş bıran once hamile oldugunu ögrenırız

canım gec yumurtlama nasıl oluyor mesala gec yumurtladığın tarıhlerdee ılıskıye gırdııgındemı tutuyor mesela ben adet oldum kan testı sonucu 0.01 cıktı bu ıhtımal varmı ama tek ılıskı oldu bır ay once oda :S

iki gündür sabahlari midemin agrisiyla uyaniyorum daha dogrusu açlık hissiyle uyaniyorm aksamlarida karnımda beni rahatsiz eden bir siskinlik oluyor ve yüzümde sol yanagim sivilce doldu sizce bunlar belirti olabilirmi :44:

Canım ben adetlerımı duzenlı olur sanırdım bır ıkı gun ya erken yada gec olurdu normal dıye dusunurdum ama doktorum bu degıskenlıkler yumurtlamayıda etkılıyor dedı ilk basta hesapladım yayaktn kalkmadım ilişkiden sonra ama o ay olmadı daha sonra ben hiç hesaplama yapmadım canımız ne zaman isterse o zaman oldu ve yataga gırerken kendınızı sartlandırmayın esınızleo anda mutlu olmaya odaklanın zevk alın inan o zaman hamile kalmak daha kolay olur tabi allahım bılır dogru zamanı bızımkıler ornek sadece

benım durumumda galıba hamılelık yok doğrumu ? ?neyse zaten suan bunun ıcın bu hayırlısıdır belkı

iki gündür sabahlari midemin agrisiyla uyaniyorum daha dogrusu açlık hissiyle uyaniyorm aksamlarida karnımda beni rahatsiz eden bir siskinlik oluyor ve yüzümde sol yanagim sivilce doldu sizce bunlar belirti olabilirmi :44:

Bende de aclık cok oldu sıvılce kasık agrısı muhlaka oluyor hemde adet olacakmıssın gıbı bırde goguslerımde asırı hassasıyet var resmen dokunanıyorum

Merhabalar arkadaşlar bende yeniyim kk da ama uzun zamandır takip ediyorum bende 9 aylık evliyim ilk ayında kimyasal gebelik yasadim. Bu ay serephone kullandım iyi çalıştık :) 4 günüm kaldı sabret çok zor yaaa

benım durumumda galıba hamılelık yok doğrumu ? ?neyse zaten suan bunun ıcın bu hayırlısıdır belkı

Canım allah bılır tabıkı ama senın kanaman olmus gebelik yok gıbı sonucunda negatıf gosterıyo benım 90.56 cıkmıstı doktor ıkı hafta gıbı dedı cok yenıydı ama dedıgın gıbı hayırlısı olsun inş bıran once sende bıze mujde verırsın tatlım

Merhabalar arkadaşlar bende yeniyim kk da ama uzun zamandır takip ediyorum bende 9 aylık evliyim ilk ayında kimyasal gebelik yasadim. Bu ay serephone kullandım iyi çalıştık :) 4 günüm kaldı sabret çok zor yaaa

İnş bebiş vardır evet sabretmek zor ama tavsıye ederımkı gunun ıyıce gecsın oyle tahlıl yaptır cnm

Muhtemelen ilaç bitiminden en gec bir hafta sonra olursun bende öyle oldu

Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bu ay çok istedim.onceki aylar bu kadar takmiyordum. Eşime bu ay adet olursam deli gibi ağlarım diyorum :)

Evet cannım o hayal kırıklıgı cok kotu biz korunmayı bıraktık ilk ay kendımı hamıle kalıtım dıye dusundum ama adet olunca cok uzuldum cok sukur ıkıncı ay oldu sen ne zsmandır bekliyon

9 ay oldu evleneli ve hiç korunmadım ilk günden beri deli gibi istiyoruz. Senin ne kadarlık hamileliğin? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

9 ay oldu evleneli ve hiç korunmadım ilk günden beri deli gibi istiyoruz. Senin ne kadarlık hamileliğin? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ben 4 aylık evlıyım canım biz ilk ay korunduk bıraz gezelim dıye sadece bır ay sonra bıraktık 3 ay hamile kaldım 5+5 haftalık canım ıyı dıleklerın için tsk ederım inş sende bu ay hamilesındır mujdeli haberı verırsın

Selam arkadaslar... Bende 14 aydir bebis istiyorum her ay bj hayal kirikligi her ay gozyasi ... Rabbim olmayanherkese versin kimseyi anne baba olmaktan mahrum etmesin insallah. Ruh halim okadar bozuldu ki bazen kendiki kaybedercesine agliyorum bu arada martta bi dusugum var onada agliyorum dusmeseydi dogacakti diye sacma dusuncelere daliyorum .. Birde pkoluyummmmm bakalim bu ayda bebisimi bekliyorum.. İnsallah gelir hayirlisiyla....

Aslında yaşımda küçük 22 yaşındayım Ay inşallah :) öğrenir öğrenmez yazacağım iyi yada kötü fark etmez. Burayi cok sevdim cok rahat herkesin derdini dile getirdiği ve tanımadığı halde destek verdigi bir site. Cinsiyeti belli mi bebisin?

Pardon canım 5 haftalık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…