- Konu Sahibi lion mother
-
- #2.361
Selam arkadaslar... Bende 14 aydir bebis istiyorum her ay bj hayal kirikligi her ay gozyasi ... Rabbim olmayanherkese versin kimseyi anne baba olmaktan mahrum etmesin insallah. Ruh halim okadar bozuldu ki bazen kendiki kaybedercesine agliyorum bu arada martta bi dusugum var onada agliyorum dusmeseydi dogacakti diye sacma dusuncelere daliyorum .. Birde pkoluyummmmm bakalim bu ayda bebisimi bekliyorum.. İnsallah gelir hayirlisiyla....
Hiç üzülme canım benimde Ocak'ta vardı kimyasal olduSelam arkadaslar... Bende 14 aydir bebis istiyorum her ay bj hayal kirikligi her ay gozyasi ... Rabbim olmayanherkese versin kimseyi anne baba olmaktan mahrum etmesin insallah. Ruh halim okadar bozuldu ki bazen kendiki kaybedercesine agliyorum bu arada martta bi dusugum var onada agliyorum dusmeseydi dogacakti diye sacma dusuncelere daliyorum .. Birde pkoluyummmmm bakalim bu ayda bebisimi bekliyorum.. İnsallah gelir hayirlisiyla....
Aslında yaşımda küçük 22 yaşındayımAy inşallah :) öğrenir öğrenmez yazacağım iyi yada kötü fark etmez. Burayi cok sevdim cok rahat herkesin derdini dile getirdiği ve tanımadığı halde destek verdigi bir site. Cinsiyeti belli mi bebisin?
Bende 25 yasındayım canım yasla ılgısı yok tamamen insanın içinden gelen bırsey daha keseyı gorelı bır hafta oldu sıra kalp atıslarımızda cumartesı kontrolum var ve asırı kansız cıktım bende ondan tedırgınlık yasıyorum
Bol bol pekmez yemeye çalış benim esim adiyamanli akrabaları pestil deler bilir misin ondan getiriyor acayip kan yapıyor:)
Amin canim amin rabbim herkese versin insallah... bekarken hemen olur saniyodum ne bileyim bukadar zor bisey oldugunuİnş bıran önce gelir bebişin canım sevındırır annesını cok bekletmeden allah yardımcın olsun
Evet canimvtek tesellim o zaten dollenme oldugunu biliyorum rabbim dualarkmizi duysun insallah. Allahim tez zamanda hayirli evlatlar nasip eder insallah..Hiç üzülme canım benimde Ocak'ta vardı kimyasal olduşimdi doğurmuştum ama vardır herseyde bir hayır. Allah doğru zamanda sağlıklı bebisler nasip etsin. Düşük olmasına bile iyi yönünden bak hamile kalabiliyorsun en azından döllenme oluyor :))
9 ay oldu evleneli ve hiç korunmadımilk günden beri deli gibi istiyoruz. Senin ne kadarlık hamileliğin? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Siz nezamandir bebis istiyorsunuz ?
Siz nezamandir bebis istiyorsunuz ?
9 ay oldu canım
Canım bu arada sunu da belirtmek isterım ben adetım 4 gun gecınce evde test yaptım negatıf cıktı 6 gun kadın doguma gıttım kan tahlili yspıldı yıne negatıf cıkmıstı doktor adet olmam için hap verdı kullandım yıne adet olmadım baska doktora gıttım hamile oldugumu ole ogrendım adet gunumden 16 gun gecmiştı demem o ki gunun iyice gecıksın acele etme test yaptır ama bekle
Hiç fark etmez canım ama ben harnup ve üzüm pekmezi daha cok iciyorum. Pestil de üzüm pekmezinden yapılıyor ama Adıyaman in biraz farklı
Canım bız ıkı ıkı ay bekledık ılk ay olmadı ıkıncı ay oldu cok sukur inş senınde olur canım
Seninde bayaa olmus canim .. Zaten bu ay gibi gecmiyo ki herayim bi yil gibi
Sabırla bekliyorum bakalım:)
İnş vardır ya mutlaka haber ver bak ben cok mutlu oluyorum isteyıp de hamile kalanları duyunca
İnsallah bitanem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?