hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

İnş bıran önce gelir bebişin canım sevındırır annesını cok bekletmeden allah yardımcın olsun

Hiç üzülme canım benimde Ocak'ta vardı kimyasal oldu şimdi doğurmuştum ama vardır herseyde bir hayır. Allah doğru zamanda sağlıklı bebisler nasip etsin. Düşük olmasına bile iyi yönünden bak hamile kalabiliyorsun en azından döllenme oluyor :))

Bende 25 yasındayım canım yasla ılgısı yok tamamen insanın içinden gelen bırsey daha keseyı gorelı bır hafta oldu sıra kalp atıslarımızda cumartesı kontrolum var ve asırı kansız cıktım bende ondan tedırgınlık yasıyorum

Bol bol pekmez yemeye çalış benim esim adiyamanli akrabaları pestil deler bilir misin ondan getiriyor acayip kan yapıyor:)

İnş bıran önce gelir bebişin canım sevındırır annesını cok bekletmeden allah yardımcın olsun
Amin canim amin rabbim herkese versin insallah... bekarken hemen olur saniyodum ne bileyim bukadar zor bisey oldugunu
Evet canimvtek tesellim o zaten dollenme oldugunu biliyorum rabbim dualarkmizi duysun insallah. Allahim tez zamanda hayirli evlatlar nasip eder insallah..

Hiç fark etmez canım ama ben harnup ve üzüm pekmezi daha cok iciyorum. Pestil de üzüm pekmezinden yapılıyor ama Adıyaman in biraz farklı

9 ay oldu evleneli ve hiç korunmadım ilk günden beri deli gibi istiyoruz. Senin ne kadarlık hamileliğin? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım bu arada sunu da belirtmek isterım ben adetım 4 gun gecınce evde test yaptım negatıf cıktı 6 gun kadın doguma gıttım kan tahlili yspıldı yıne negatıf cıkmıstı doktor adet olmam için hap verdı kullandım yıne adet olmadım baska doktora gıttım hamile oldugumu ole ogrendım adet gunumden 16 gun gecmiştı demem o ki gunun iyice gecıksın acele etme test yaptır ama bekle

Sabırla bekliyorum bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…