hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Sanki günler uzun gibi geliyor ama inşallah bir gun o güzel haberi bizde alacağız ümidini kaybetme
Ahh insallah canim umidimi kaybetmedim de azgik pes ettim diyim once dusuk sonra ara kanamalarim coknoldu hi ogrendim ki rahmim 25mm kalinlihina gelmis bi kac ay oyle tam atlattkm dedim bukezde pkolu oldugumu ogrendim o yuzden su anda sadece kendimi birakmadan ayakta durmaya calisiyorjm esimde uziluyo bu halime ama beklemekten baska care yokkkkk...
Kocaman harflerle yazacağım buraya inşallah :))

Bende bende bendee....

Ara ara oluyor suan bile ama benim göğüs uçlarım acıyor sadece bir cevresinde ilk defa gördüğüm kahve kısımlarda küçük kabarcıklar var

Canım duacıyım sana allahım bıran once nasip etsın

Canım kafana takma demek cok sacma olur bılıyorum ama dayanıklı ol ablamın 5 sene olmadı ıkı tarafındada kist vardı tedavıde goremedı sonra bıranda hamile oldugunu ogrendık hemde ikizdı ama bırısı karnında kayboldu dıgerı dogdu su an 1 yasında sakın umidını kaybetme allahım ne kadar ıstdgını gorur mutlaka

Ara ara oluyor suan bile ama benim göğüs uçlarım acıyor sadece bir cevresinde ilk defa gördüğüm kahve kısımlarda küçük kabarcıklar var

Canım herkeste nasıl olur bilmiyorum ama umıt vermekte ıstrmem ama o kabarcıklar bendede oldu ve gogus uclarım buyumeye basladı ve hep dısındalar sanki elimi surmusum gıbı dıklesıyorlar

Evet canim benimde en yakinimdaki ornek annem.. 18 yilbekledi sonra birden ikiz kardesleriminn olacagini ogrendik... Belkide bende bukadar beklerim diye mi korkuyorum bilmiyorumbki ama o da baski yapmiuo desem yalan olur...

Canım herkeste nasıl olur bilmiyorum ama umıt vermekte ıstrmem ama o kabarcıklar bendede oldu ve gogus uclarım buyumeye basladı ve hep dısındalar sanki elimi surmusum gıbı dıklesıyorlar

Benim sadece üsüdugum zaman ucu cikar şimdi hep dışında esim iliskiye girmiyor hamileysem birsey olur diye hihi bir haftadır yan gözle bile bakmıyor )

Evet canim benimde en yakinimdaki ornek annem.. 18 yilbekledi sonra birden ikiz kardesleriminn olacagini ogrendik... Belkide bende bukadar beklerim diye mi korkuyorum bilmiyorumbki ama o da baski yapmiuo desem yalan olur...

Canım ıyı tarafını dusun neden o kadar bekliceksın dıye dusunuysun ama annenın ılk cocugu sen olmussun anladgm kadarıyla

Valla bayaaaaaa sıkı calisiyorim da artik ayak dikmedir yastik koymadir hiiiicccc yapmiyorum rabbim dilerse zaten her turlu olur diye...

Hahahaha bu ay bende diktim hemde yarım saat ayaklarım yatak başlığında bekledim o kadar abarttım yani hatta Allah günah yazmasın ama banyo yapmadan uyudum sabah yaptım hep

Benim sadece üsüdugum zaman ucu cikar şimdi hep dışında esim iliskiye girmiyor hamileysem birsey olur diye hihi bir haftadır yan gözle bile bakmıyor )

Canim belirtilerini okudumda umut vermis gibi olmakbistemem ama hamilelim belirtileri banada oyle olmustu bence test al bi bak kaybedecegin bisey yok...

Valla bayaaaaaa sıkı calisiyorim da artik ayak dikmedir yastik koymadir hiiiicccc yapmiyorum rabbim dilerse zaten her turlu olur diye...

Aynen oyle canım ben ılk ay yaptım onları tuhafıma gıttı ıkıncı ay hıc ıgrasmadım canımız ne zaman ısterse o zaman yaptk gercı yenı evlı oldgmz için pek bos bır gece gecmıyordu :) zevk almaya bakmıstım o ay da oldu zaten

Canim belirtilerini okudumda umut vermis gibi olmakbistemem ama hamilelim belirtileri banada oyle olmustu bence test al bi bak kaybedecegin bisey yok...

Adetime 4 gun kaldı dişimi sıkıyorum kan testi yapacagım direk adet gunünde :) ben kimyasal gebelik yaşadığımda kimyondan nefret etmiştim ama hamile oldugumu bilmiyordum sonra öğrendik tabi ama kısa sürdü :) şimdi kimyonu severek yiyorum acayip birsey bu hamilelik belirtileri ya mesela bu ay da canım hep şalgam istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…