hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Yeterkı gel canım yapmam mı hiç istegı kabul etmek için benım ısmımın uzerıne tıkla canım

Artık bende yatayım :) senin tuzun kuru şimdi kocan sana kiyamiyordur ben kalkıp kahvaltı hazırlayacağım yarın gene burdayim
O zaman daha detaylı tanisir kaynaşırız

Artık bende yatayım :) senin tuzun kuru şimdi kocan sana kiyamiyordur ben kalkıp kahvaltı hazırlayacağım yarın gene burdayim
O zaman daha detaylı tanisir kaynaşırız

Ay canım cok alemsın guldurdun benı ama gercekten oyle bırazcık :) yarın bende burdayım konusuruz tabıkı mutlaka opuyorum iyi geceler

tebrik ederim derinsuyagmur saglicakla kucagina alirsin insallah sana bir sorum olacak esin tektaraflimi yoksa cifttarafli varikosel ameliyati oldu benimde sorunum yok esim ameliyat oldu 20 gun once cifttarafli

Merhaba arkadaşlar ben de daha yeni uye oldum uzun zamandir da takip ediyorum siteyi rabbim isteyen herkesin duasini geri cevirmesin inşallah bu mubarek günde..hayırlısı ni nasip etsin hepimize

tebrik ederim derinsuyagmur saglicakla kucagina alirsin insallah sana bir sorum olacak esin tektaraflimi yoksa cifttarafli varikosel ameliyati oldu benimde sorunum yok esim ameliyat oldu 20 gun once cifttarafli

Sağol canım darısı başına en kısa zamanda inşallah..Eşimin çift taraflıydı sayı da azdı dokuz milyon flndı..Ameliyatının tam 6.ayında hamile kaldım.İnşallah o kadar beklemezsin sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…