- 1 Ağustos 2013
- 125
- 43
- 318
- 34
- Konu Sahibi lion mother
-
- #2.441
İyi geceler tarlım istgı kabul ettım
Canlı balıkinşallah canım çok isterim tekrar oralara gelmek ama gelirsem senden yerim balığı :)) salatamı da isterim :))
Ben bulamadım istegi :-D
Buldum buldum ben mobil siteyi kullandığım icin görememişim ekledim sizi kizlar
Yeterkı gel canım yapmam mı hiç istegı kabul etmek için benım ısmımın uzerıne tıkla canım
Artık bende yatayım :) senin tuzun kuru şimdi kocan sana kiyamiyordur ben kalkıp kahvaltı hazırlayacağım yarın gene burdayim
O zaman daha detaylı tanisir kaynaşırız
Ay canım cok alemsın guldurdun benı ama gercekten oyle bırazcık :) yarın bende burdayım konusuruz tabıkı mutlaka opuyorum iyi geceler
Bende öpüyorum canım iyi geceler bebişe iyi bak
Gözum gıbı bakıyorum teyzesı senınkıde gelsınde aynı duyguları yasayalım
Teşekkür ederim :) Ben 4 yıllık evliyim yaklaşık 3 yıldır istiyoruz bebek.Benim hormonlarımda düzensizlik olduğunu aşılamayla hamile kalabileceğimi söylemişti dr..1 sene sonra düzeldi kendi kendine..Eşime varikosel teşhisi kondu,ameliyatının 6.ayındayız..Geçen ay ben belirti hissetmiştim,sanırım psikolojikmiş..Kan testi için s.ocağına gittim bana hamile değilsin ama istiyosan yapalım dedi..Aşılama yapsam daha iyi olurmuş fln..Normal yolla zor dedi..Moralim altüst olmuştu..Bu ay da yine umutsuzca yumurtlama günlerinde eşimle beraber olduk.Ben önceden ilişkiden hemen sonra duşumu alırdım..Bi kaç saat sonra duş aldım...Adetim 5 gün gecikti..Dün ve bugün öğle saatlerinde kasık ağrım fazlaydı..Hatta adetimin ilk günü ağrı kesici aldım(inş.bişe olmaz)..Kistten korkuyordum o kadar ümitsizdim yani..Yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Bende de aclık cok oldu sıvılce kasık agrısı muhlaka oluyor hemde adet olacakmıssın gıbı bırde goguslerımde asırı hassasıyet var resmen dokunanıyorum
benim goguslerumde hic bir belirti yok ama karn agrisi ara ara sanrim olacam diyorum aklimdan ama insallh olmalyiz
Canım benim goguslerım acımaya basladıgında hemen hamile oldugumu ogrendım bırde kasık agrısına gercekten dıkkat et adet olacak sanıyor ınsan kendını
ne guzel bir duygu allh hayrlisiyla kucagina almayi nasip etsinevet bende karin ve kasik agrisi oluyor daha 6 gun var hayirlisi
Amin canım sagol guzel dılekleeın için allah sanada nasip etsın
Merhaba kizlar bi kac gundur isler yogun gelemedim nasilsiniz
tebrik ederim derinsuyagmur saglicakla kucagina alirsin insallah sana bir sorum olacak esin tektaraflimi yoksa cifttarafli varikosel ameliyati oldu benimde sorunum yok esim ameliyat oldu 20 gun once cifttarafli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?