- Konu Sahibi lion mother
-
- #2.481
Beklemek dışında yapacak birşey yok o halde..Allah hakkında hayırlısını versin canım..Kafandan atmaya çalış..Ben bi önceki adetimde tmm dedim hamileyim..Bu ay o kadar ümitsizdim,beklemiyordum bile..Hayalini bile kurmadım..Nasipse olur inşaallah
kişiye gore degısıyor ben de kullandım adet olmadım 1hafta gectı hamıle oldgmu ogrendım
offffff beklemek nekadar zor yaaa teşekkür ederim cvbn için testin fotosunu koysam bilgisi olan varmıdır acaba hep hayırlısı diyoruz ama beklemek kadar zor bişey yok :)
rica ederimbelki olabilir fikri olanlar vardr evet ya beklemek en zoru benmde 6 gunum var gecmek bilmyor kan testi yapmak istedim cok erken oldugunu soyluyorlar
benimde tahminen 6 gün fln var işte bencede erken ben bikez gecikince kan testi yaptırmıştm ertesi gün kırmızılar geldionun için en doğrusu gecikme olunca önce idrar testi yapmak diye düşünüyorum :)
aynen canm brnde idrar testi yapacam ilk olarak ayrica 4-5 gun onceden idrar testi yapip sonuc alan varmis o kadar erken sonuc verirmi acaba
aynen canm brnde idrar testi yapacam ilk olarak ayrica 4-5 gun onceden idrar testi yapip sonuc alan varmis o kadar erken sonuc verirmi acaba
Sağol canım darısı başına en kısa zamanda inşallah..Eşimin çift taraflıydı sayı da azdı dokuz milyon flndı..Ameliyatının tam 6.ayında hamile kaldım.İnşallah o kadar beklemezsin sen :)[/QUOT
cok tesekkur ederim canim peki esin 6 ay oldu ameliyyat olali hic test yapmadinizmi degerler kac diye
erken yumurtlama olduysa çıkar yani önceki adetinden bikaç gün sonra yumurtladıysan.onun dışında idrarda gecikme olunca çıkıyo
Kan testinde hemen sonuc veriyormus diye biliyorum ben dort bes gunde
Kızlar merhabaa :) Bugün harika bir haber aldım zaman kaybetmeden yazmak istiyorumm kırmızılar 5 gün geçmişti kasık ve göğüs ağrısı dışında hiçbir belirtim yoktu ki bunlar adet dönemimdede hep oluyordu kan tahlili yaptırdım veeeeee hayatımın mutlu başlangıcının haberini aldım evet HAMİLEYİMM :) Bu ikinci gebeliğim fakat ilk bebeğim malesef 4 gün küvezde kaldı ve kaybettik inş hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alabilirim. Allahım isteyen herkese nasip etsinn
Canımmmm çokkk sevindimmm :)) hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olur inşalahhh :)) dua et bizede darısı başımıza :)
Amiiinn canım benim çook saol inşş sendende en kısa zamanda duyicaz musmutlu haberlerini ya daha çok yeni hemen ailelere söylemiim diyodum ama yokya bu işte planlar tutmuyo vallasuratımda anlamsız gülümseme vardı bütüngün Allah'm utandırmasın inş sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
Kızlar merhabaa :) Bugün harika bir haber aldım zaman kaybetmeden yazmak istiyorumm kırmızılar 5 gün geçmişti kasık ve göğüs ağrısı dışında hiçbir belirtim yoktu ki bunlar adet dönemimdede hep oluyordu kan tahlili yaptırdım veeeeee hayatımın mutlu başlangıcının haberini aldım evet HAMİLEYİMM :) Bu ikinci gebeliğim fakat ilk bebeğim malesef 4 gün küvezde kaldı ve kaybettik inş hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alabilirim. Allahım isteyen herkese nasip etsinn
Amiiinn canım benim çook saol inşş sendende en kısa zamanda duyicaz musmutlu haberlerini ya daha çok yeni hemen ailelere söylemiim diyodum ama yokya bu işte planlar tutmuyo vallasuratımda anlamsız gülümseme vardı bütüngün Allah'm utandırmasın inş sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?