hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Haklısın cnm hayırlısı inş diyelim sen hamilesinya duaların daha çabuk kabul olur benim içinde dua edersen eğer çokkk mutlu olurum

kişiye gore degısıyor ben de kullandım adet olmadım 1hafta gectı hamıle oldgmu ogrendım

aaa elifpınar ben seni okumuştum acaba dedim ya bende de böyle bi durum olabilir mi diye ama senin başına neler geldi tam olarak hatırlayamadım ilaç kullanırken belirti yaşadın mı korkuyorum ya ilacı bıraksam mı dedim o zaman ne olur kist oluşurken ggebelikte olabilir mi kafam karmakarışık oldu

offffff beklemek nekadar zor yaaa teşekkür ederim cvbn için testin fotosunu koysam bilgisi olan varmıdır acaba hep hayırlısı diyoruz ama beklemek kadar zor bişey yok :)

rica ederim belki olabilir fikri olanlar vardr evet ya beklemek en zoru benmde 6 gunum var gecmek bilmyor kan testi yapmak istedim cok erken oldugunu soyluyorlar

rica ederim belki olabilir fikri olanlar vardr evet ya beklemek en zoru benmde 6 gunum var gecmek bilmyor kan testi yapmak istedim cok erken oldugunu soyluyorlar

benimde tahminen 6 gün fln var işte bencede erken ben bikez gecikince kan testi yaptırmıştm ertesi gün kırmızılar geldi onun için en doğrusu gecikme olunca önce idrar testi yapmak diye düşünüyorum :)

benimde tahminen 6 gün fln var işte bencede erken ben bikez gecikince kan testi yaptırmıştm ertesi gün kırmızılar geldi onun için en doğrusu gecikme olunca önce idrar testi yapmak diye düşünüyorum :)

aynen canm brnde idrar testi yapacam ilk olarak ayrica 4-5 gun onceden idrar testi yapip sonuc alan varmis o kadar erken sonuc verirmi acaba

5gun geciktim ya gelsin artık kırmızılar yada bebisim gelsin böylece beklemek çok zorrrr:'(

Meb arkadaşlar agustos 15 te 5 haftalık beebğimi düşürdüm rahim kendi temizlendi kürtaja gerek kalmadan ve dr um tekrar hemen hamile kalabirsin dedi hiç ara vermedik yani bu ayki adetime 4 gün var geçen dega hissetmiştim hamile oldugumu ama bu sefer öyle bi his hrm var hem yok sol kasıgımda agrı var ve sürekli idraa cıkıyorum bugün sabahta mide bulantısı baş agrısı ile kalkınca açıkçası ümitlendim biaz acaba hamilemiyim?inş öyleyimdir tabiki isteyen herkee de allah nasîp etsin inş

hiç korunmadık şu ana kadar ama hamile değilim. eşim çok istiyor yaaa . bide bu aralar etrafımda 5 kişi hamile olunca ister istemez aklıma geliyorrr . adetlerim evlenmeden cok düzenliydi . son 3 aydır biraz değişiklikler var . doktora gittim gecen ay adetime 3 gun kala dominant folikül izlendi yazıyodu tahlilimde bende yumurtlama dönemim sandım ama değilmiş. hamile kalmayı nasıl kolaylaştırabilirim. cevaplarınızı bekliyorum

Kızlar merhabaa :) Bugün harika bir haber aldım zaman kaybetmeden yazmak istiyorumm kırmızılar 5 gün geçmişti kasık ve göğüs ağrısı dışında hiçbir belirtim yoktu ki bunlar adet dönemimdede hep oluyordu kan tahlili yaptırdım veeeeee hayatımın mutlu başlangıcının haberini aldım evet HAMİLEYİMM :) Bu ikinci gebeliğim fakat ilk bebeğim malesef 4 gün küvezde kaldı ve kaybettik inş hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alabilirim. Allahım isteyen herkese nasip etsinn

Canımmmm çokkk sevindimmm :)) hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olur inşalahhh :)) dua et bizede darısı başımıza :)

Canımmmm çokkk sevindimmm :)) hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olur inşalahhh :)) dua et bizede darısı başımıza :)

Amiiinn canım benim çook saol inşş sendende en kısa zamanda duyicaz musmutlu haberlerini ya daha çok yeni hemen ailelere söylemiim diyodum ama yokya bu işte planlar tutmuyo valla suratımda anlamsız gülümseme vardı bütüngün Allah'm utandırmasın inş sağlıkla kucağımıza almak nasip olur

Hayirli olsun canim cok dikkat et temizlik yapma,tehklike olmasin rabbim korusun sizi

tebrikler canım rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallaaaahh darısı bizimde başımıza

Hayırlısı olsun cnm inş allah sağlıklı sıhatlı kuagına almayı nasip etsin inş

Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip etsin canım :))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…