- Konu Sahibi lion mother
-
- #2.461
Bugün keseyi gördüm :) Henüz daha çok küçük..10,15 gün sonra gel canlanıp canlanmadığına bakalım dedi dr.Ne kadarlık olduğunu sormayı unuttum heyecandan
gözün aydın :) darısı başımıza inşallah :)
Bugün keseyi gördüm :) Henüz daha çok küçük..10,15 gün sonra gel canlanıp canlanmadığına bakalım dedi dr.Ne kadarlık olduğunu sormayı unuttum heyecandan
Merhaba arkadaşlar ben de daha yeni uye oldum uzun zamandir da takip ediyorum siteyi rabbim isteyen herkesin duasini geri cevirmesin inşallah bu mubarek günde..hayırlısı ni nasip etsin hepimize
nekadar güzel ya inşallah biz de tadarız bu duyguyu hakikaten kim bilir nasıl heyecan yaptın bidakine liste yap git bence insan bazen en önemli şeyleri sormayı unutabiliyor :)
Doğru söylüyosun canım liste yapmak lazım..İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sende tadarsın bu duyguyu..Dua ile
Korkuda var bende azıcık..Beklemeye öyle alışmıştım ki,boşlukta hissettim kendimi bi anda :/
kızlar bi sorum var yardımcı olabilecek biri varmı acaba
Ayyy cnm çok mutlu oldum inş hamileliğinde çok gzl ve sorunsuz geçer komşumun çok bulantısı oluyor hiç bişey yiyemiyor hali bile olmuyor inş senin harika bi hamilelik geçirirsin ben dün çok hastalandım valla heryanım agrıyordu ama ilaç içmedim seni dinledim inş bebişim vardır yaaa
soracagin soruya bagli canm sor belki yardmci olabiliriz
ee çok normal olumsuza alışınca olumlu tuhaf geliyo ama korkma artık sil kötü düşünceleri aklından kötüyü çağırma hep iyi düşün ki iyi olsun...
Sağol canım,inşallah hamilesindir..Ben hiç anlamadım..Kasık ağrısı,adet gecikmesi dışında..Şu an bulantı yok ilaç verdi zaten dr..Vitamin kullanıyodum onu da değiştirdi..
Ne zamandı senin adet günün ?
ben buay ovülasyon testi kullandm 14.gün çift çizgiyi yakaladm yumurtlamanın üstünden 10 gün geçti bugün bidaha ovülasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı daha öncede silik çıkmştı ama bu daha belirgin.bazı arkadaşlarımız bat a bikaç gün kala ovülasyon testiyle hamilke olduklarını öğrenmşler acaba diyorum olabilirmi :18:
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :) bende bugün yumurtlama takibine gittim dr.a 13 gündü bugün olgunlaşmış yumurtam yokmuş geç yumurtlama olabilirmiş biraz canım sıkıldı inşallah yumurtlarım geçde olsabenim içinde dua edermisin hamilelerin duası kabul olurmuş
evet bende daha once boyle durumlarda hamile kalanlari duydum ama genede bu konuda kesin bir bilgim yok malesef
hoşgeldin aramıza sen de mi bebek istiyorsun kaç yıllık evlisin canım?
Geçen ay ekimin 9 unda oldum ya 2 gün öne yada 2 gün ileri atıyor bakalım netice ne olacak benim genel reglme 15 gün kala belirtiler başlar o yüzden hamile kalsamda pek anlamam heralde:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?