- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi lion mother
-
- #2.541
ya o değilde ben çocuk düşündükten sonra neden bu hamile olanlar dikkatimi çekmeye başladı.Sanki ben düşünmeden önce yoktu hamile olan ben düşündükten sonra gözüm görmeye başladı.Çok kötü bir durum. Allah'ım kimseyi bu duruma düşürmesin....
Bugun kontrolum vardı gıttım carsamba 5+5 ama bugun baktı doktor aynı gunde duruyor dedı mahvoldum ilerlememiş hiç salıya kadar beklicez dedı salıda gozukmezse sonlandıracakmıs hamıleligimi kızlar cok kotuyum sabahtan berı aglıyorum allahım hakkımda hayırlısı neyse onu yaz dıyorum baska yapacak bırsey yok ama dayanamıyorum ben bebegımın varlıgını hıssettım sımdı almalarına nasıl dayanırım
Canım daha yeni okuduk burayı İnan çok üzüldüm gözlerimden yaşlar süzüldü. Kaderden ötesi yok derler allahım inşallah meleğini sana bağışlar ne diyeceğimi bilemiyorum cok. Şaşkın ve üzgünüm Rabbim meleğine saglık sana da sabır versin. Dualarım seninle habersiz bırakma merak ediyorum:44:
merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza kasık bölgemde bir agırlık var gibi onu hissediyorum adet günüme 13 var gögüslerim dolgunlaştı kan tahlili yaptırdım negatif çıktı kaç günde belli olur tahlilde acaba hamilemiyim çatlıycam meraktan allah hepimizin gönlüne göre versin :26:
Kızlarr günaydınn bu sabahta mide bulantısı ile kalkıncaaa dün aldıgım testi yaptım vee sonuççç Hamileyimm kızlarr allahıma binlerce kez şükürler olsun allah herkese nasip etsin inş sizlerinde güzel haberlerini bekliyorum allahın izniyle
Kızlarr günaydınn bu sabahta mide bulantısı ile kalkıncaaa dün aldıgım testi yaptım vee sonuççç Hamileyimm kızlarr allahıma binlerce kez şükürler olsun allah herkese nasip etsin inş sizlerinde güzel haberlerini bekliyorum allahın izniyle
Hayırlı uğurlu olsun canım, rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin... Adetin geçmiş miydi?
hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah...Darısı başımıza
Öncelikle Hoş geldin. Bende fazla bilgi sahibi değilim ama bana biraz erken gibi geldi böyle zamanlarda beklemek zor oluyor biliyorum ama biraz daha bekle.ben adetim bir hafta geçtikten sonra yaptırmıştım bir kaç ay önce kan testi kendimi o kadar alıştırmıştım ki ilk defa o kadar gecikme yaşıyordum ve sonunda büyük bir hayal kırıklığı.Dünden beri benimde sağ kasığımda ara ara ağrı ve batma var.benimde adetimin 16.günü vede dün akşam rüyamda Kurt gördüm uluyordu rüya tabirlerinden baktığımda ferahlık ve sevinç anlamına geliyor.
Diliyorum Allah'ım bu ay inşallah bebeğimi bana nasip eder.Rüyamı inşallah doğru yere yoruyorum.:115::119:
aynı şeyleri yaşıyorum canım herkes adetinin geçmesini bekle diyor adetime 12 gün var 3 gün önce kan tahlili yaptırdım negatif çıktı tahlilin sonuç vermesi için illaki adetin geçmesi şart mı?:44:merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza kasık bölgemde bir agırlık var gibi onu hissediyorum adet günüme 13 var gögüslerim dolgunlaştı kan tahlili yaptırdım negatif çıktı kaç günde belli olur tahlilde acaba hamilemiyim çatlıycam meraktan allah hepimizin gönlüne göre versin :26:
hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah...Darısı başımıza
Amin cnm teşekkürler allah isteyen herkese nasip etsin inş yok cnm günümden geçmedim hatta 2 gün var daha adetime dün yazmıstım 1 test var burda adetinden 4 gün öncesine kadr hamîlelik varsa gösteriyor)
Ayy allah sağlıklı sıhatlı kucağına almayı nasip eder inş.. Reglime kaç gün kala testi yaptın yada reglinden kaçgün geçmişti
Amîinn xcnm bnmçk saolçok sevindim saglıklı bir evledın olur inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?