- Konu Sahibi lion mother
-
- #2.501
kızlar merhaba... adet geçikmesinden kaç gün sonra idrar testi yaptırılmalııı ???
eger normalde gecikmiyorsa 5gun sonra yapabilirsin
Allah hayırlı etsin canım gözün aydın:)Kızlar merhabaa :) Bugün harika bir haber aldım zaman kaybetmeden yazmak istiyorumm kırmızılar 5 gün geçmişti kasık ve göğüs ağrısı dışında hiçbir belirtim yoktu ki bunlar adet dönemimdede hep oluyordu kan tahlili yaptırdım veeeeee hayatımın mutlu başlangıcının haberini aldım evet HAMİLEYİMM :) Bu ikinci gebeliğim fakat ilk bebeğim malesef 4 gün küvezde kaldı ve kaybettik inş hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alabilirim. Allahım isteyen herkese nasip etsinn
Ya bu belirsiLik ne kadar kötü bişey yaa( bîzim burda bir test var regl tarihinden 4 gün öncesine kadr gösteri hamile oluo olmadıgını acaba ondan alıp yapsam mı bugün??:18::18:
Bugun kontrolum vardı gıttım carsamba 5+5 ama bugun baktı doktor aynı gunde duruyor dedı mahvoldum ilerlememiş hiç salıya kadar beklicez dedı salıda gozukmezse sonlandıracakmıs hamıleligimi kızlar cok kotuyum sabahtan berı aglıyorum allahım hakkımda hayırlısı neyse onu yaz dıyorum baska yapacak bırsey yok ama dayanamıyorum ben bebegımın varlıgını hıssettım sımdı almalarına nasıl dayanırım
Bugun kontrolum vardı gıttım carsamba 5+5 ama bugun baktı doktor aynı gunde duruyor dedı mahvoldum ilerlememiş hiç salıya kadar beklicez dedı salıda gozukmezse sonlandıracakmıs hamıleligimi kızlar cok kotuyum sabahtan berı aglıyorum allahım hakkımda hayırlısı neyse onu yaz dıyorum baska yapacak bırsey yok ama dayanamıyorum ben bebegımın varlıgını hıssettım sımdı almalarına nasıl dayanırım
canım geçmiş olsun ama moralini bozmak için daha çok erken mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.inşallah senin ve bebeğinin sağlığıyla bi sıkıntı çııkmaz kontrol gününe kadar ve sonrasında dua et...
canım rabbim yardımcın olsun okuyunca çok üzüldüm gerçekten çok zor bişey ..bol bol dua et unutma rabbim neyi kısmet ederse onu yaşarız nasipden öteye geçilmez şöyle düşün en azından döllenme oluyo hamile kalman imkansız değil herseye rağmen şükretmek gerekk hakkında en hayırlısı olsun inşallah..
Doktorda ahnı seyı soyledı en azından hamile kalabılıyorsun dedi hamile kalamayan bır cok ınsan var dedi ama o benım içimde onu hıssetmem oldugunu ogreneliden beri heyecanla bekliyorum bıranda kolum kanadım kırıldı allahım hakkımda hayırlı olanı yazsın
belirsizlik gerçekten zor bi durum adetine kaç gün kaldıki genelde adetin geçtikten sonra yapılan idrar testiyle pozitif değeri yakalyabilmiş burdaki üyeler..
Doktorda ahnı seyı soyledı en azından hamile kalabılıyorsun dedi hamile kalamayan bır cok ınsan var dedi ama o benım içimde onu hıssetmem oldugunu ogreneliden beri heyecanla bekliyorum bıranda kolum kanadım kırıldı allahım hakkımda hayırlı olanı yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?