- Konu Sahibi lion mother
-
- #2.641
kizlar dun kan vermistim reglime 4 gun kala bugun snuc 0.10 cikti doktor hamile degilsin dedi cok uzuldum acaba cokmu erken yaptirdim cikmamis olabilirmi lutfen fikirlerinizi yazarmisiniz
adet geçtikten 1/2 gün sonra sonuç werir kan testi diye biliyorum canım.keşke biraz daha bekleseydin ama bizde nerede o sabır dimiii
selam kızlar nsılsınız bakayım!!!
bu gece gebeli testi yapacağım lütfen bana dua edin 6 gün gecikti !!inşallah bebişim benledir çok korkuyorum yapmaya gene negatif çıkacak diyeee
aynen cnm nerde bizde o sabir ama cok uzuldum keske bekleseymisim yaa acaba erkekn diyemi bu kadar dusuk cikti:-(
olabilir canım belki geç döllenmedir...bak benim adetim 3 gün geçti ikidir idrar testi yapıyorum ewde ikiside negatiffffffff anlamıyorum neden gelmiyo kırmızılarrrrr
insaah gec dollenmedir insalh... seninde kirmizilar gelmesin canm 3 gun gecmis daha ne.istiyorsun umarim hamilesin o yuzden gelmiyodur
ya canım anlamıyorum hamileysemde neden çıkmıyo idrarda kaç gün geçmesi gerekiyo kan testi yaptırmayada artık korkuyorum negatifi duymaktan idrarda kesin sonuç wermesi için kaç gün geçmesi gerekiyo acabaa?????????????
kizlar dun kan vermistim reglime 4 gun kala bugun snuc 0.10 cikti doktor hamile degilsin dedi cok uzuldum acaba cokmu erken yaptirdim cikmamis olabilirmi lutfen fikirlerinizi yazarmisiniz
kızlar bende bugün doktora gittim idrar ve kan verdim kanda 0,0 çıktı beta idrarda da enfeksiyon çıktı ilaç yazdı.Sonuç=hüsran umutlar aralığa kaldı...
cnm benm sendemi benim gibi erken hayal kirikligi yasadin ben yaptgima pisman oldum keske bekleseydim neyse hayirlisi insallh ikimizdede gec dollenmeden dolayi boyle sonuc vermistir umarim ikimzde regl olmayizcanım aynı can sıkıntısını ben dün yaşadım adetime 8 gün vardı kan tahlili yaptrdım negatif çıktı doğal olark çok üzüldümm ama bugün daha iyimmm adet günümü bekliycem inşllh adette olmam bikaçgün günüm geçer öyle tahlil yaptrcam yoksa insanınn morali çok bozuluyor.
Bende cok ama cok uzuldum rabbim kimseye yasatmasin gercekten cok zor kendimden biliyorum.. Ne desem bos biliyorum keske elden bisey gelse
Elif bugün doktora gidecektin ne oldu canım? Gulcihan merhaba nasılsın canım nasıl gidiyor çalısmalar?
Ben sırf sizlerle dertleşmek için yeni üye oldum. Daha önce uzaktan takip ederdim hep siteyi.
Şöyle ki;
Benim de son adetim 28.08.2013 dü. 8 gün geçti, adet olmadım. Test yapıyorum, negatif çıkıyo. Yumurtalıklarımda bir ağrı var ama adet ağrısı değil. Sonuçta yılllardır adet olduğumz için iki agrıyı birbirinden ayırabiliyoruz. 2 gece önce pimpiriklendim gece acile gittim. HCG değerim 4,31 çıktı. Sıfır çıkınca adet değilsin demekmiş.Doktor bana resmen "muallaktasın, %50 hamilesin, %50 hamile değilsin gibi bişeyler söyledi. Sizce ben ne durumdayım,ne yapayım,ne edeyim? saçlarımı yolcamnerdeyse, o derece stres yaptım14:
Gece gece online bulabilir miyim bilmiyorum, ama bir sorum olacak. Ben bu ay yumurtlamaya da çok dikkat ettim. Yumurtlamadan 6-7 gün sonra tuvalette temizlenirken pembe pıhtı gibi birşey gördüm, ama nereden geldiğini anlayamadım.
normalde 1 günüm kaldı. Göğüslerim şiş ve acıyor, ara ara belimde de ağrı var, ama bugün bacaklarımda çok ağrıyor, bilenler ne der acaba hamile miyim? Bu arada önceki günlerde akıntım vardı bugün hiç akıntım yok
Canım umutlandırmak istemem ama yerleşme kanaması diye bişi diyolarya gerçi ben hiç yaşamadm onu ama o olabilir ama bence onu düşünürek stres yapma 1 güncüğün kalmış azcık sabretsen :) İnşş güzel haberlerini bekliyoruzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?