hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

ya inşallah öyledir, beklemek çok zor, adet olacak mıyım diye. Bir de bu ay da hamile kalamazsam doktor tedaviye başlamak istiyor ama hiç gönlüm yok tedavi olmaktan yana, bu ay bebiş haberi alsak ne de güzel olur:)

Nekadar zamandır bebek istiyosunuzki hani genelde 1 sene olmayınca tedaviye başlanıyomuşya ondan sordum ben bu ay o güzel haberimi aldım ama daha çok küçük olduğu için tam sevinemedim hayırlısıyla kalp atışını duysam içim rahatlicak bi bebeğim erken doğdu sadece 4 gün yaşadı küvezde onun tedirginliği var Allahım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş belirsizlik çok zor ya

Merhaba arkadaşlar benim de sat 4 ekim 4 kasıma kadar adet olmam gerek diye düşünüyordum hala olmadım ve bu ay hamileyim diyorum hep kendi kendime ama en son bu sabah idrar testi yaptım negatif sizce kesin hamile değil miyim

Merhaba canım idrar testi kesin sonuç değil bence bi kan tahlili yaptır herzaman için daha kesin sonuç alınıyo inş biran önce hayırlı haberlerini alırsın :)

Bende cok ama cok uzuldum rabbim kimseye yasatmasin gercekten cok zor kendimden biliyorum.. Ne desem bos biliyorum keske elden bisey gelse

Gıttım canım bhcg de dusmeye baslamıs anestezıye falan gorundum persembe kürtaj ne yazıkkı

Yaaa:-(( cok üzüldüm canım sıkma canını Allah im inşallah tekrar en kısa zamanda tattırır annelik duygusunu. Vardır bunda da bir hayır. Eli ayağı düzgün sağlıklı bir Melegi kondurur inşallah meleğinin yerine. Ya insan hamile olduğunu duyduğunda bile sevinemiyor. Acaba gelişir mi acaba düşer mi kese görülür mu kalp atışı derken ömürden ömür gidiyor 3ay korunacaksın sonra degil mi ? Öyle olduğunu duymustum. ( ben nazara cok inanırım nazara gelmiş olabilirsin

hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Ben 3,5 yıllık evliyim. 4 aydır deniyoruz ama benim problemim rahim duvarımda incelik var, bu yüzden de spermin rahime tutunması çok zormuş. Bir de doktorların (nedenini bilmiyorum) evlilik yılına göre öngördükleri bir süre var. Bizim için 4 aymış :44:

Merhaba canım idrar testi kesin sonuç değil bence bi kan tahlili yaptır herzaman için daha kesin sonuç alınıyo inş biran önce hayırlı haberlerini alırsın :)

canım kan testi için erken değil biliyorum ama varsa idrarda çıkar da kana gerek kalmaz diye düşünüyordum bugun hiç ümidim kalmadı ama göğüslerimde belirgin damarlanma ve ağzımda bir haftadır metal tadı var bu belirtilerr bende hiç olmazdı onun dışında adet olacakmışım gibi kasık sancısı falan var ama onlar normalde de olabilir yalnız diğer belirtilerden kesin hamileyim demiştim kendi kendime

Doktor bırsey demedı canım daha kurtajdan sonra bılgı verır gercekten cok streslendım bıraz zaman iyi gelecek esime bile zaman ayıramaz oldum hakkımızda hayırlısı buymus allahımdan hep hayırlısın istemiştim inş bırdaha nasip olur basta cok agladım kabullenmek zor oldu ama suan bıraz daha iyiyim canım

çok saol canım ya konuyla ilgili bi bilgim yok dediğin gibi olabilir ama yani sonuçta 3 yıl istememişsin 4 aydır deniyosun mutlaka korunuyosundur vücut kendini hazırlar hani zaman yeni gibi ama şimdi rahim duvarı ince diyosun bikaç dr git olurmu tek bi doktora bağlı kalma gerçekten çok önemli ya doktor olumsuzluğu hiç düşünme inşş güzel haberlerinde duyucaz kuzum :)

Hiç ümidim kalmadı deme olumsuzluk düşünme canım ben ilk gebeliğimde idrar testine güvendim negatif yoktur diye doktora gittiğimde 6 haftalık hamileydim sen bi kan tahlili yaptır için rahat etsin

Hiç ümidim kalmadı deme olumsuzluk düşünme canım ben ilk gebeliğimde idrar testine güvendim negatif yoktur diye doktora gittiğimde 6 haftalık hamileydim sen bi kan tahlili yaptır için rahat etsin

cevabın için teşekkür ederim ederim canım aslında adet olana kadar hep birz da olsa ümit oluyor ama bugun kesin çıkar diye düşününce çok üzüldüm
inşaallah hayırlısı artık demek 6 haftalık gebelik çıkmadı bu da nerdeyse 2 hafta ya da en az 10 gün adet gecikmesi demek belki benim de bikaç gün içinde çıkar inşaallah

Nedemek canım herzaman ya bu testler kişiden kişiye değişiyo bazılarında adet günü bile pozitif olduğu çıkabiliyo oyüzden yanii

Ya işte bilemiyorum, yıllardır doktorum aynıdır, herşeyimi bilir, bize gözlem için 2 ay vermişti, bu ay bitti, tekrar gittiğimde incelik devam ediyorsa tedavi, eğer kalınlaşma durumu varsa da beklemeye devam. Ama tedaviden önce dediğin gibi bir doktora daha gidebilirim, bazen birinin gördüğünü diğeri farklı yorumluyor

Merhaba hanımlar,

Bir bilgiye ihtiyacım var. hamile kalındığında kasıklarda göz seğirmesini andıran bir his oluşur mu?

Teşekkür ederim...

Merhabalar.ovilasyon testi kullanan birileri varmi acaba

kızlar adet oldum ben yine çıldırıcam artık bana yardımcı olun nolur..bu ay doktora tekrar gıdeyım dıyorum da yumurtam oluyomu çatlıyo mu yada yeterli büyüklüğr ulaşıyomu diye ama adetliyken mi gidiliyo yoksa adet bittikten hemen sonra mı? vajınal ultrason mu yapar yoksa karın ultrasonuyla bu yazdıklarımı görür mü??? o kadar üzgünüm ki sanki dünya başıma yıkılmış gibi hiçbişeyin anlamı kalmamış gibi.................varın gerisini siz düşünün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…