- Konu Sahibi lion mother
-
- #2.661
ya inşallah öyledir, beklemek çok zor, adet olacak mıyım diye. Bir de bu ay da hamile kalamazsam doktor tedaviye başlamak istiyor ama hiç gönlüm yok tedavi olmaktan yana, bu ay bebiş haberi alsak ne de güzel olur:)
Merhaba arkadaşlar benim de sat 4 ekim 4 kasıma kadar adet olmam gerek diye düşünüyordum hala olmadım ve bu ay hamileyim diyorum hep kendi kendime ama en son bu sabah idrar testi yaptım negatif sizce kesin hamile değil miyim
Bende cok ama cok uzuldum rabbim kimseye yasatmasin gercekten cok zor kendimden biliyorum.. Ne desem bos biliyorum keske elden bisey gelse
Gıttım canım bhcg de dusmeye baslamıs anestezıye falan gorundum persembe kürtaj ne yazıkkı
Nekadar zamandır bebek istiyosunuzki hani genelde 1 sene olmayınca tedaviye başlanıyomuşya ondan sordum ben bu ay o güzel haberimi aldım ama daha çok küçük olduğu için tam sevinemedim hayırlısıyla kalp atışını duysam içim rahatlicak bi bebeğim erken doğdu sadece 4 gün yaşadı küvezde onun tedirginliği var Allahım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş belirsizlik çok zor ya
Merhaba canım idrar testi kesin sonuç değil bence bi kan tahlili yaptır herzaman için daha kesin sonuç alınıyo inş biran önce hayırlı haberlerini alırsın :)
Yaaa:-(( cok üzüldüm canım sıkma canını Allah im inşallah tekrar en kısa zamanda tattırır annelik duygusunu. Vardır bunda da bir hayır. Eli ayağı düzgün sağlıklı bir Melegi kondurur inşallah meleğinin yerine. Ya insan hamile olduğunu duyduğunda bile sevinemiyor. Acaba gelişir mi acaba düşer mi kese görülür mu kalp atışı derken ömürden ömür gidiyor3ay korunacaksın sonra degil mi ? Öyle olduğunu duymustum. ( ben nazara cok inanırım nazara gelmiş olabilirsin
hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Ben 3,5 yıllık evliyim. 4 aydır deniyoruz ama benim problemim rahim duvarımda incelik var, bu yüzden de spermin rahime tutunması çok zormuş. Bir de doktorların (nedenini bilmiyorum) evlilik yılına göre öngördükleri bir süre var. Bizim için 4 aymış :44:
canım kan testi için erken değil biliyorum ama varsa idrarda çıkar da kana gerek kalmaz diye düşünüyordum bugun hiç ümidim kalmadı ama göğüslerimde belirgin damarlanma ve ağzımda bir haftadır metal tadı var bu belirtilerr bende hiç olmazdı onun dışında adet olacakmışım gibi kasık sancısı falan var ama onlar normalde de olabilir yalnız diğer belirtilerden kesin hamileyim demiştim kendi kendime
Hiç ümidim kalmadı deme olumsuzluk düşünme canım ben ilk gebeliğimde idrar testine güvendim negatif yoktur diye doktora gittiğimde 6 haftalık hamileydim sen bi kan tahlili yaptır için rahat etsin
cevabın için teşekkür ederim ederim canım aslında adet olana kadar hep birz da olsa ümit oluyor ama bugun kesin çıkar diye düşününce çok üzüldüm
inşaallah hayırlısı artık demek 6 haftalık gebelik çıkmadı bu da nerdeyse 2 hafta ya da en az 10 gün adet gecikmesi demek belki benim de bikaç gün içinde çıkar inşaallah
Calismalara tam gaz devam ediyorum canim..Elif bugün doktora gidecektin ne oldu canım? Gulcihan merhaba nasılsın canım nasıl gidiyor çalısmalar?
Gıttım canım bhcg de dusmeye baslamıs anestezıye falan gorundum persembe kürtaj ne yazıkkı
çok saol canım ya konuyla ilgili bi bilgim yok dediğin gibi olabilir ama yani sonuçta 3 yıl istememişsin 4 aydır deniyosun mutlaka korunuyosundur vücut kendini hazırlar hani zaman yeni gibi ama şimdi rahim duvarı ince diyosun bikaç dr git olurmu tek bi doktora bağlı kalma gerçekten çok önemli ya doktor olumsuzluğu hiç düşünme inşş güzel haberlerinde duyucaz kuzum :)
canımm test yaptın mı ??? en güzel haberlerini bekliyoruz..inşallahh çift çizgiyi görmüşsündürr haberdar et biziiii
yaptım canım maalesef nagatifff !!!!!
Merhabalar.ovilasyon testi kullanan birileri varmi acabaCanım bende Haziran'da evlendim Ağustos'ta bebek için çalıştık 6 Ağustos ve 10 Ağustos şüphelendiğim tarihler yarın kan tahlili yaptırıcam inş hayırlısıyla hamileyimdir dua edin hayal kırıklığına uğramayım belirtilerim şöyle 2 haftadır göğüslerim feci şişti uçları ağrıyo ve uçlarının rengi koyulaştı başım çok ağrıyo kasıklarım ağrıyo midem bulanıyo (biliyorum mide bulantısı. İçin erken olduğunu) idrar testi yaptım negatif çıkan çizginin yanında pozitif olması gereken yer pembe oluyo yani öbür çizginin renginde ama çizgi şeklinde değil inş hayal kırıklığına uğramam
Merhabalar.ovilasyon testi kullanan birileri varmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?