hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Bence adetliyken gıt cunku hormon tahlılı adetın ilk 3 gunu yapılıyor devamındada o yonlendırır senı zaten takip altına alır bence ihmal etme bu kadar cok ısterken bosuna üzülme

Canım yumurta takibi yaptıracaksan adetinin en yoğun olduğu 2 yada 3. günü gitmen gerekir.

Kızlar hepinize merhaba,
Ben de aranıza katılayım. 4 yaşında bir kızım var. 2. bebek için çalışmalara başladım . Bugün de yumurtlama günüm. Resmen gece ateş basmasından uyuyamadım, Sabah da yapışkan akıntım geldi. Bu gece tuttururuz umarım:))

canım bu arada senin adetin erkenmi oldu sanki?

Bence adetliyken gıt cunku hormon tahlılı adetın ilk 3 gunu yapılıyor devamındada o yonlendırır senı zaten takip altına alır bence ihmal etme bu kadar cok ısterken bosuna üzülme

anladım canım da hormon tahlılı ılla kı yapar mı cunku adetım duzenlı kıstım falan da yok daha oncede gıttım korunmayı ılk bırakınca..pekı vajınal ultrason mu yapar yumurta takıbı ıcın yoksa ustten de gorur mu ben vajınal ultrasonu hıc sevmıyorum canım acıyo sızınde acıyomu yoksa sadece benım mı?

Kizlar merhaba siteye yeni uye oldum :) yardiminiza ihtiyacim var benim sat 5 ekim 30 ekim ve 1 kasimda birlikte olduk dun adet olmam gerekiyordu hala olmadim iliski oldugundan beridir cok fena bel agrisi cekiyorum sancilaniyorum yataktan cikamiyorum surekli yemek yiyorum. Hamile olma ihtimalim varmi ? Cok erken ama kafam cok karisik.s

evet canım onu yaptırıcam aslında ama doktor ne der acaba hormon falan ısterse.herkese sordum sanada sorayım yumurta takıbı ıcın vajınal ultrason mu yapıyo pekı ustten de gorebılıyo mu????

slmlar bende yumurta takibine gidiyorum adetliyken vajinal bakmıyor karından bakıyor eğer klomen verirse 5. günü başlıyorsun 5 gün içiyorsun bitince yani 10. yada 11. gün gidince vajinal bakıyor yardımcı olmak istedim iyi akşamlar size

çok teşekkür ederim peki bugun adet oldum ne zaman gitmem gerekiyor doktora bende yumurta takibi yaptırmak istiyorum ilk defa yapılacak

evet canım onu yaptırıcam aslında ama doktor ne der acaba hormon falan ısterse.herkese sordum sanada sorayım yumurta takıbı ıcın vajınal ultrason mu yapıyo pekı ustten de gorebılıyo mu????

Hormon tahlili istemesenin adetle bi alakası olmaz; ben de yumurta takibiyle hamile kalmıştım. Benim doktorum adetli de olsam vajinal ultrason yapıyordu, ta ki hamile kalana kadar. Hamile olunca daha alttan bakmadı.

çok teşekkür ederim peki bugun adet oldum ne zaman gitmem gerekiyor doktora bende yumurta takibi yaptırmak istiyorum ilk defa yapılacak

Rica ederim ben 3. günü gittim hani hormon tahlili falan isterde yapar die hani en yoğun günlerin ne zamansa ama genelde 2 yada 3. günü gidiliyor

Bugün adet olduysan adetinin en yoğun olduğu gün gitmen gerekir. 2 ya da 3. gün.

hııı anladım canım vajınal ultrasonu hıc sevmıyorum canım acıyo korkuyorum ondan hatta bı keresınde bayıldım..senın de canın acıyomuydu pekı?? o yuzden hı cgıtmek ıstemıyorum ama gıtmem lazım bılıyorum 7 ay oldu korunmayı bırakalı

genelde vajinal bakılıyor ama vajinal istemediğini söle belki bakmaz vajinal ama vajinal bakıldığında yumurta daha net gözüküyor diye biliyorum yanlılta bilgilendirmiyim yinede benim canım hiç acımadı yani oğluma tedavi olurkende çok kere vajinal muayene oldum alıştım artık

Hormon tahlili istemesenin adetle bi alakası olmaz; ben de yumurta takibiyle hamile kalmıştım. Benim doktorum adetli de olsam vajinal ultrason yapıyordu, ta ki hamile kalana kadar. Hamile olunca daha alttan bakmadı.

darısı başıma sende hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah..pekı yumurta takıbı nasıl yapıyo hap fılan mı verıyo catlaması yada buyumesı ıcın sende ona gore hareket edıyosun heralde oyle duymustum cunku..pekı sureklımı cagrıyo takıp yaparken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…