- Konu Sahibi lion mother
-
- #2.981
hayırlıı uğurlu olsun canımm... artıkkk ben dee yazsammmm şurayaaa hamilee olduğumuuuuuufffff yaavv bat 29 kasımmm inşallahh gelmez kırmızılarrrrrr .. hamişlerrr bize de duaa edinnn .. dualarınız kabull olurrr sizin
:44: bende de sadece kasık ağrısı var cANIM 3 GEÇTİ Adetim ama idrar tahlilinde negatif çıkıyor senin adetin kaç gün geçmişti?
cuma gününkü yaptığın testte çift çizgi varişteperşembe günü ve dün gece yaptıgım testlerin sonucu
Tsk ederim amin insallahterbrikkkk ederimmm canm saglikla kucagina alirsin insallh
Canim pko degilim ama seker hastasiyim...seker ilaclari ishak yapio bunyen alisinca azalicak korkma normal bir durum...kilo vermenede yardim edicek.dr un verdiyse dvm et...iyi günler bendede polıkıstık over cıktı ve doktorum zayıflama gerektıgını soyledı seker ılacı verdı.kullanan varmı.sekerlı bı urun tukettıgım zaman dırek ısal oluyorumda
Tsk ederim amin insallah
Canim pko degilim ama seker hastasiyim...seker ilaclari ishak yapio bunyen alisinca azalicak korkma normal bir durum...kilo vermenede yardim edicek.dr un verdiyse dvm et...
cok teşekkür ederım
çok teşekkür ediyorum herkese öncelikle kadınlar kulübündeki tüm hanımlara inanın bu forum sayesinde çok şey öğrendim bunlardan biride ovulasyon testi oldu bu ay internetten sipariş verdim ve denedim böylece sağlıklı bi şekilde yumurtlama günümü tespit ettim,adetime 8 gün kala yaptrdığım kan testiğm negatif çıkınce umudumu kaybettim ,sonra adetime 3 gün kala evdeki gebelik testini bu kullanayım bari bi şe yarasın dedim ve 2. çicgiyi gördüm:))gerisini zaten biliyorsunuz,inşaallah Rabbim herkesin gönlündekini verir en kısa zamanda.neler yaptığıma gelince ilişki sonrası hemn duş almamak gün aşırı birliktelik gibi ama ovulasyon dönemi hergün birliktelik başkada ekstra bişey yapmadım tabi bidee bol boll Allaha dua ettim.
Kızlar ben gecen ay hamile oldugumu öğrenmiştım benımde adetlerım duzenli olurdu 3 gun gectı test negatıf 5 gun gectı yıne negatıf baktım boyle olmayacak gıttım kadın doguma kan tahlili ve yıne negatıf doktor adet olmam için ilaç verdı kullandım bu arada adetım 20 gun gectı normalde asla gecmez doktorum işk defa korunmayı bıraktgn için vucut da degısıklık olur dedi neyse adet sokturucu bıttı 2 gun gectı yınee adet olmadım kalktım gıttım doktora kan tahlılı yaptı ve hamilesın ama cok yenı dedı sonra bır hafta kanda gebeliği takip ettı gayet guzel yukseldi sonra kese gozuktu ama bır turlü bebegim olusmadı ne yazıkkı gecen hafta kürtaj oldum cok zor ve acı bır gunddu artık kendımı asla dınlemıcem yok bır gun gectı yok 3 gun gectı herseyy oluruna bırakcam allahım elbet nasip eder bız ne kadar belirti arasakta allahım nasip edecegı zaman olur ayrıca ben o adet sokturucuyu kullandgm için hamile kaldım ve bos gebelik oldu o hap hamile kalmayı kolaylastırıyormus ama benım bırde gec döllenme oldu neyse cok uzun yazdım demek istedgm sakın kendınızı üzüp strese sokmayın sonucları daha kotu olabılıyor
canm hayırlı olsunnn sağlıkla kucağına almak dileğiyle inş :) bende forumlarda okudugum tavsiyeler sayesinde ovu. testi aldımm ama elime biraz geç ulaştı adetimin 14. günü yapmaya başladım hep silik çıktı 17. güne kadar sonra bu aralar bıraktım (bu arada 31 32 günde bir adet oluorum ) sen adetinin hangi gnü yapmaya başladın? ve ilk zamanlar nasıl çıkıyodu ikinci hiç yokmydu yada slikmydii ?? çok soru sordum kusura bakmaaama benimkyle kıyaslmya çalışıorum çunku her taptgım test silik sonuç verdii bat'ımda 29 kasm bakalm :44:
Cnm çok çok geçmiş olsun. Allah hayırlısıyla sanada bir bebek nasip etsin. Bizim daha 2. denememiz. Öyle kafama taktığım falan yok ama ister istemez artık düşündüğümüz için istem dışı takılıyor bazı şeyler. Bugüne kadar adetimde düzensizlik bilmem. Bu ay da böyle olunca ve testlerde negatif çıkınca açana başka bişeymi var diye düşünüyorum ister istemez. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.
Biraz önce hastaneye gidip kan tahlili yaptırdım. Sonuç negatif. Hala adet olmadım. Doktora gideyim mi bekleyeyim mi? Bunun sebebi ne olabilir kızlar?
cuma gününkü yaptığın testte çift çizgi varhamilesin bence kesin pazartesi doktora git :) ve sonucunu yaz cnm :)
Buyuk ihtimal gebelik olabilir...seni umitlandirip yanlis bilgi vermek istemem ama bnm belirtilerime cok benziyor...4 haftalik hamileyim yeni ogrendim bende...adetime 10 gun varken sancilarim agrilarim basladi...goguslerimin tamamina kapsayan bi agri vardi ve en ilginci romatizmali gibi agriyan bacaklarim...bayir inerken resmen titriyor agriyor yuruyemiyorum...halsizlik var ve bacaklarimin agrisindan suphelendim...ve hala feci agrio...bikac gun sonra dr a gidicem sorucm durumu. ..adetine kac gun var bilmiyorum ama adetini beklemen en sagliklisi olucak...yada en kotu ihtimalle 2_ 3 gun kala kan testinde gorebilirsin...ben adete 3 gun kala idrarda silik gordum ve hmn kan testi yaptirdim..hakkinda hyrlisi...kızlar merhaba, öncelikle süpersiniz sizleri seviyorum ... paylaşmak istiyorum çünkü şüphe beni kemiriyo ... öncelikle eşim ile 9 kasımda ilişkiye girdik fakat 3. de içime boşaldı. sonrasında ben gene acaba acaba diye aşladım , regli olmama daha 10 gün var fakat göğüslerim şişti çok acıyor ve karnımda inanılmaz bir gaz ve şişkinlik var , ayaklarım ağrıyo kendimi bir garip hissediyorum ... durum nedir meraklardayım
Canim yukarda yazdiklarim snn icinde gecerli...ben adete 2 ya da 3 gun kala sancilanirdim...bu sefer 10 gun kala inanilmaz agrilar yasadim...erkn adet gorucem sandim ve hala devam edio...ben adet zamani bacak agrisi halsizligi hic yasamadim ve bir hafta varken bu bacak agrilari oldu hamileyim su anda...daha once yaşamıyor isen belirti olabilir...herkesin ve her hamileligin belirtileri cidden farkliymis...ben kizimda bu agrilari yasamadim...bacak agrisi goz seyirmesi kirpik karismasi siskinlik gaz istah acilmasi koku hassasiyeti yemek kokularini hmn aliorum ter kokum ise bana tuhaf gelio...bunlar bu hamileligimin degisik belirtileri...kizimda sadece adet zamanim yaklastiginda adet olucakmis gibi kasik agrim vardi ayni adet sancisi gibi oldum sanip tuvalete kosuodum...ama bunda resmn heryerim agrio uyku halimde var ve acaip usume...hakkinda hayirlisi olsun...Allah gonlunuze gore versin...Merhaba kizlar benim bat 26 kasim adetime tam 9 gun var ama su anda bi adet sancisi basladi bende dun geceden beri ayaklarima kadar agriyo ozellikle bacaklarim cok agriyo goguslerimde sislik falan yok yani hamilemiyim bilmiyorum ama bu agrilar neyden kaynaklaniyo kasiklarim ve belimdede sanci var cozemedim ama benim normal şartlarda adet sancim adet olacagimgun baslar ama bi sefer neden boyle oldu anlamadim acaba bu bi hamilelik belirtisimidir yardimci olurmusunuz...
Buyuk ihtimal gebelik olabilir...seni umitlandirip yanlis bilgi vermek istemem ama bnm belirtilerime cok benziyor...4 haftalik hamileyim yeni ogrendim bende...adetime 10 gun varken sancilarim agrilarim basladi...goguslerimin tamamina kapsayan bi agri vardi ve en ilginci romatizmali gibi agriyan bacaklarim...bayir inerken resmen titriyor agriyor yuruyemiyorum...halsizlik var ve bacaklarimin agrisindan suphelendim...ve hala feci agrio...bikac gun sonra dr a gidicem sorucm durumu. ..adetine kac gun var bilmiyorum ama adetini beklemen en sagliklisi olucak...yada en kotu ihtimalle 2_ 3 gun kala kan testinde gorebilirsin...ben adete 3 gun kala idrarda silik gordum ve hmn kan testi yaptirdim..hakkinda hyrlisi...
Canim yukarda yazdiklarim snn icinde gecerli...ben adete 2 ya da 3 gun kala sancilanirdim...bu sefer 10 gun kala inanilmaz agrilar yasadim...erkn adet gorucem sandim ve hala devam edio...ben adet zamani bacak agrisi halsizligi hic yasamadim ve bir hafta varken bu bacak agrilari oldu hamileyim su anda...daha once yaşamıyor isen belirti olabilir...herkesin ve her hamileligin belirtileri cidden farkliymis...ben kizimda bu agrilari yasamadim...bacak agrisi goz seyirmesi kirpik karismasi siskinlik gaz istah acilmasi koku hassasiyeti yemek kokularini hmn aliorum ter kokum ise bana tuhaf gelio...bunlar bu hamileligimin degisik belirtileri...kizimda sadece adet zamanim yaklastiginda adet olucakmis gibi kasik agrim vardi ayni adet sancisi gibi oldum sanip tuvalete kosuodum...ama bunda resmn heryerim agrio uyku halimde var ve acaip usume...hakkinda hayirlisi olsun...Allah gonlunuze gore versin...
Canım doktora gıt mutlaka tabi rahmine bakar bırsey varmı yokmu dıye ben gıtmıstım vajınal ultrasonla bakmıs temız demişti ama adet sokturucu vermıstı kullandıgım surede hamıle kaldım benım fıkrımce o hap benım hamile kalmamı sagladı ama adet gecıkmesı zamanında hamıle kaldgm için saglıksız bır gebeliktı hap verırse kullanma hemen kendılıgınden adet olmak için bekle
2 ay önce doktora gittim cnm. Hem smear icin hemde bebek düşünüyoruz bı sıkıntı varmi diye. Vajinal muayene oldum. Hatta yumurtlama zamanımmış doktor rahim duvarın kalınlaşmış güzel falan dedi. Yumurtaliklarima baktı bı sıkıntı yok dedi. Simdi randevu icin cagri merkezini aradım çalıştığım icin anca cmrts gunu gidebilirim randevuları doluymus. Yarın asistanını arayıp ara randevu isticem. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?