hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Bekleyeceğiz yapacak başka birsey yok. Yarın cmrts icin randevu alcam eğer adet olmazsam giderim.

anladım cnmm anlaltıgın için tşk.lerr :) demekki bende de erken yumurtlamamaı oldu anlamadm 14. günden sonra yaptım heppp silik çıktııı ... ama soylenılenler adet dongune gore başlaman gerek... neyse ay sonunu bekleyelım bakalmmm neler olacak belkı denk getirmişsizdirr

ben henuz 18 yasindayim yaklasik 4 aydr sewdgim adamla ewliyim falat cocugum korunmamAma ragmen olmuyo.. bnde idrar yollari akut sistit wardi ondan mi acaba ltfen cewap

Canım yazdıklarım içime umut oluyor, BAT 28 ama iki gündür bacaklarım çok agrıyor özellikle üst bacaklarım, bugün belimde de agrı var. Kasıklarıma da agrı giriyor aralıklı, adet olacağım gibi, ama 3-4 gün önce belirtilerim olurdu normalde ama bacaklarım ağrımazdı.
Hayırlısı olsun inşallah herkes için

Canim buraya yazmayı unutmusum...sabah idrar testimde silik cizgi cikti hmn kan testi yaptirdim esim sonuclari az once getirdi.. 4 haftalik gebeyim canim...darisi basina :)) siskinlik bendede var hemde kocaman bi gobukle :)

Tebrik ederim canım çok sevindim senin adına
Ben Cumartesi günü kan testi yaptırdım negatif çıktı maalesef,pazar günüde adet oldum nasip olmadı anlıcan

Tebrik ederim canım çok sevindim senin adına
Ben Cumartesi günü kan testi yaptırdım negatif çıktı maalesef,pazar günüde adet oldum nasip olmadı anlıcan
tşk ederim cnm...İnşallah önümüzdeki ay güzel haberler alırız cnm...
aynen benimde öyle oldu...sanki kaslarımı çok çalıştırıp yormusum gibi, et kesiği ağrısı gibi...bayır merdiven inerken halsiz ve titrio..hala da devam ediyor...umarım güzel haberler alırsın mutlaka haberdar et...
Canim cok saol cevap verdigin icin insallah hamileyimdir aynen benimde bacaklarim cok fena resmen agridan titriuor bi 5 gun fakan bekleyip test yapmak en iyisi
rica ederim canım..inşallah istediğin sonucu alırsın..güzel haberlerini bekliyoruz...

Mutlu haberi alır almaz elbette paylaşacağım sizlerle:)
Benzerlikler çok umarım sonuç da benzer olur. Bunlar döllenme belirtileri falan olmalı çünkü yumurtlamam daha ayın 13'üydü, bu kadar çabuk belirti olması sadece döllenme ya da rahime tutunma gibi geldi bana, o kadar okuduklarımdan sonra :)

İlk denememiz ama ben buna karar verdiğimizde, eşime sık sık bebek yapmaya odaklanıp ne strese girelim ne de görev gibi yaşayalım diyordum, o da sonuna kadar katılıyordu. Şimdi ona renk vermeden takılıyorum ama sürekli de gözüm takvimde, fiziksel değişikliklerin takibinde :) bu kadar olacağını akıl etmiyordum

Son düzenleme:

slm canım.. öncelikle tebrik ederim. senin adına çok sevindim.Allah'ım sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin inş. ben uzaktan sizleri okuyordum..benimde bu ay biraz tehlikeli senin yazdığın belirtilerin hemen hemen hepsi şuan bende mevcut..bat tarihim 30 kasım yani 12 gün var adetime ama bütün yazdığın belirtiler var kasık ağrısı,şişkinlik,gaz,iştahta artma ki bu gece uykumdan uyandım karnım kazınıyo :),ağızda değişik bir burukluk var.hee belkide bişey yok ama hayırlısı diyelim..tekrar kutlarım seni güzel anne :)

çok tşk ederim canım...ayy sorma o kazınmayı gece kalkıp karnım acıktı diorum eşime düşün...ağzımda bnmde değişik bi tad var...inşallah güzel haberler alırsın..lütfen bizede yaz...
evet cnm döllenme itibariyle ben hissettim yani...tam 1 hafta sonra o ağrıyı yaşadım sonuçta belli :)) tutunmayı hisset inş gerisi gelir...aynen bende kağıtlara not alıyordum...cep telefondan uygulamam belirtileri yazıp her gün tekrar üzerinden geciyordum ama eşime çaktırmıyordum...ben 2. çocuğu hiç istemiyordum bu ay bıraktık ve bu kdr olcağını ben bile tahmin etmemiştim...meğer istiyormuşum:)) hakkımızda hayrlısı olsun cnm...hayrlı haberlerle inşallah...

Kızlar benm 21 ekimde önceki adetm başladı. 28 gün olarak hesaplarsak bugun adet olmm gerekiodu ama tık yok adet belirtisi de yok ama arada bi iki üç gün oynuyo bnmki tabi ben dayanamayıp idrar testi yaptm evde gebelk için sonuç negatif acaba erkenmi davrandm

mrb ben gecen ayın 2 sinde adet oldum. netten hesapladım yumurta çatlama günüm ayın 20 si çıktı ama biz adet biter bitmez gün aşırı birlikte olmaya başladık. bazen ayakta fala kalınca belimde ve kasıklarımda ağrım oluyor test yaptım günüm daha geçmedi ama olurya çıkarmı acaba diye ama negatif çıktı. eşimle de ilk önce olmuyordu ama şimdilerde birlikte olunca 1 kaç saat sonra yumurtalıklarım sanki adet olucakmışım gibi ağrıyor sonra geçiyor ama neden oluyor acaba bebek oluşumu başladımı ondan mı oluyor çözemedim birde dün gece yani ayın 17 sinde hani yumurta çatlama günü bir akıntı gelir ya sıvı değil daha katı ve sünen aynen gece o geldi bu akşam eşimle birlikte olucam ama acaba hamilemiyim. birde bir kaç haftadır çok gaz var midem şişiyor midem kazınıyor gece bile. benim yaşadıklarımı yaşayan varmı aranızda yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…