- Konu Sahibi lion mother
-
- #3.001
Anladım canım o zaman bır sorun yok demek belki hamilesındır de kana gecmemiştir dur bakalım stres yapma göguslerınde hassasıyet varmı genelde herkes de oluyor bende de cok olmustu inş duymal istedıklerını duyarsın bu ay olmazsada baska ay daha 2 ay olmus zor beklemek ama sabırlı olmamız lazım
ayy inşallah öyledir ya pek belirgin deil ama ovulasyon testi çünkü gebelik testi olsa kesin dicem ama bakalım yrn kan testi yaptiriim ne cıkcak
canım ben adetimin bitttiği ertesi gün ovulasyon testini yapmaya başladım ilk 2 gün ikinci çizgi yoktu ,3.gün silik çıktı ,4.gün iki çizgide koyu çıktı yani adetimin 12. günü iki çizgiyi koyu yakaladım.13.gün tekrar yaptım testi yine silikleşmişti zaten test yumurtlamadan önceki yükselen LH saptıyo.
Buyuk ihtimal gebelik olabilir...seni umitlandirip yanlis bilgi vermek istemem ama bnm belirtilerime cok benziyor...4 haftalik hamileyim yeni ogrendim bende...adetime 10 gun varken sancilarim agrilarim basladi...goguslerimin tamamina kapsayan bi agri vardi ve en ilginci romatizmali gibi agriyan bacaklarim...bayir inerken resmen titriyor agriyor yuruyemiyorum...halsizlik var ve bacaklarimin agrisindan suphelendim...ve hala feci agrio...bikac gun sonra dr a gidicem sorucm durumu. ..adetine kac gun var bilmiyorum ama adetini beklemen en sagliklisi olucak...yada en kotu ihtimalle 2_ 3 gun kala kan testinde gorebilirsin...ben adete 3 gun kala idrarda silik gordum ve hmn kan testi yaptirdim..hakkinda hyrlisi...
Canim yukarda yazdiklarim snn icinde gecerli...ben adete 2 ya da 3 gun kala sancilanirdim...bu sefer 10 gun kala inanilmaz agrilar yasadim...erkn adet gorucem sandim ve hala devam edio...ben adet zamani bacak agrisi halsizligi hic yasamadim ve bir hafta varken bu bacak agrilari oldu hamileyim su anda...daha once yaşamıyor isen belirti olabilir...herkesin ve her hamileligin belirtileri cidden farkliymis...ben kizimda bu agrilari yasamadim...bacak agrisi goz seyirmesi kirpik karismasi siskinlik gaz istah acilmasi koku hassasiyeti yemek kokularini hmn aliorum ter kokum ise bana tuhaf gelio...bunlar bu hamileligimin degisik belirtileri...kizimda sadece adet zamanim yaklastiginda adet olucakmis gibi kasik agrim vardi ayni adet sancisi gibi oldum sanip tuvalete kosuodum...ama bunda resmn heryerim agrio uyku halimde var ve acaip usume...hakkinda hayirlisi olsun...Allah gonlunuze gore versin...
Canim buraya yazmayı unutmusum...sabah idrar testimde silik cizgi cikti hmn kan testi yaptirdim esim sonuclari az once getirdi.. 4 haftalik gebeyim canim...darisi basina :)) siskinlik bendede var hemde kocaman bi gobukle :)
işteperşembe günü ve dün gece yaptıgım testlerin sonucu
tşk ederim cnm...İnşallah önümüzdeki ay güzel haberler alırız cnm...Tebrik ederim canım çok sevindim senin adına
Ben Cumartesi günü kan testi yaptırdım negatif çıktı maalesef,pazar günüde adet oldum nasip olmadı anlıcan
aynen benimde öyle oldu...sanki kaslarımı çok çalıştırıp yormusum gibi, et kesiği ağrısı gibi...bayır merdiven inerken halsiz ve titrio..hala da devam ediyor...umarım güzel haberler alırsın mutlaka haberdar et...Canım yazdıklarım içime umut oluyor, BAT 28 ama iki gündür bacaklarım çok agrıyor özellikle üst bacaklarım, bugün belimde de agrı var. Kasıklarıma da agrı giriyor aralıklı, adet olacağım gibi, ama 3-4 gün önce belirtilerim olurdu normalde ama bacaklarım ağrımazdı.
Hayırlısı olsun inşallah herkes için
rica ederim canım..inşallah istediğin sonucu alırsın..güzel haberlerini bekliyoruz...Canim cok saol cevap verdigin icin insallah hamileyimdir aynen benimde bacaklarim cok fena resmen agridan titriuor bi 5 gun fakan bekleyip test yapmak en iyisi
bugün kan testi yaptirdim
insallah sonuc pozitif cikar cok dua edin
inşallah...Allah gönlüne göre versin...
inşallah...Allah gönlüne göre versin...
persembe ve cuma ovulasyon sonucları bunlar işte çizgi belirgin gibi ama kararsızım
inşallah ovulasyon testinde 2. çizgi cıktı ama yine kan testinde belli olur
aynen benimde öyle oldu...sanki kaslarımı çok çalıştırıp yormusum gibi, et kesiği ağrısı gibi...bayır merdiven inerken halsiz ve titrio..hala da devam ediyor...umarım güzel haberler alırsın mutlaka haberdar et...
Buyuk ihtimal gebelik olabilir...seni umitlandirip yanlis bilgi vermek istemem ama bnm belirtilerime cok benziyor...4 haftalik hamileyim yeni ogrendim bende...adetime 10 gun varken sancilarim agrilarim basladi...goguslerimin tamamina kapsayan bi agri vardi ve en ilginci romatizmali gibi agriyan bacaklarim...bayir inerken resmen titriyor agriyor yuruyemiyorum...halsizlik var ve bacaklarimin agrisindan suphelendim...ve hala feci agrio...bikac gun sonra dr a gidicem sorucm durumu. ..adetine kac gun var bilmiyorum ama adetini beklemen en sagliklisi olucak...yada en kotu ihtimalle 2_ 3 gun kala kan testinde gorebilirsin...ben adete 3 gun kala idrarda silik gordum ve hmn kan testi yaptirdim..hakkinda hyrlisi...
Canim yukarda yazdiklarim snn icinde gecerli...ben adete 2 ya da 3 gun kala sancilanirdim...bu sefer 10 gun kala inanilmaz agrilar yasadim...erkn adet gorucem sandim ve hala devam edio...ben adet zamani bacak agrisi halsizligi hic yasamadim ve bir hafta varken bu bacak agrilari oldu hamileyim su anda...daha once yaşamıyor isen belirti olabilir...herkesin ve her hamileligin belirtileri cidden farkliymis...ben kizimda bu agrilari yasamadim...bacak agrisi goz seyirmesi kirpik karismasi siskinlik gaz istah acilmasi koku hassasiyeti yemek kokularini hmn aliorum ter kokum ise bana tuhaf gelio...bunlar bu hamileligimin degisik belirtileri...kizimda sadece adet zamanim yaklastiginda adet olucakmis gibi kasik agrim vardi ayni adet sancisi gibi oldum sanip tuvalete kosuodum...ama bunda resmn heryerim agrio uyku halimde var ve acaip usume...hakkinda hayirlisi olsun...Allah gonlunuze gore versin...
çok tşk ederim canım...ayy sorma o kazınmayı gece kalkıp karnım acıktı diorum eşime düşün...ağzımda bnmde değişik bi tad var...inşallah güzel haberler alırsın..lütfen bizede yaz...slm canım.. öncelikle tebrik ederim. senin adına çok sevindim.Allah'ım sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin inş. ben uzaktan sizleri okuyordum..benimde bu ay biraz tehlikeli senin yazdığın belirtilerin hemen hemen hepsi şuan bende mevcut..bat tarihim 30 kasım yani 12 gün var adetime ama bütün yazdığın belirtiler var kasık ağrısı,şişkinlik,gaz,iştahta artma ki bu gece uykumdan uyandım karnım kazınıyo :),ağızda değişik bir burukluk var.hee belkide bişey yok ama hayırlısı diyelim..tekrar kutlarım seni güzel anne :)
evet cnm döllenme itibariyle ben hissettim yani...tam 1 hafta sonra o ağrıyı yaşadım sonuçta belli :)) tutunmayı hisset inş gerisi gelir...aynen bende kağıtlara not alıyordum...cep telefondan uygulamam belirtileri yazıp her gün tekrar üzerinden geciyordum ama eşime çaktırmıyordum...ben 2. çocuğu hiç istemiyordum bu ay bıraktık ve bu kdr olcağını ben bile tahmin etmemiştim...meğer istiyormuşum:)) hakkımızda hayrlısı olsun cnm...hayrlı haberlerle inşallah...Mutlu haberi alır almaz elbette paylaşacağım sizlerle:)
Benzerlikler çok umarım sonuç da benzer olur. Bunlar döllenme belirtileri falan olmalı çünkü yumurtlamam daha ayın 13'üydü, bu kadar çabuk belirti olması sadece döllenme ya da rahime tutunma gibi geldi bana, o kadar okuduklarımdan sonra :)
İlk denememiz ama ben buna karar verdiğimizde, eşime sık sık bebek yapmaya odaklanıp ne strese girelim ne de görev gibi yaşayalım diyordum, o da sonuna kadar katılıyordu. Şimdi ona renk vermeden takılıyorum ama sürekli de gözüm takvimde, fiziksel değişikliklerin takibinde :) bu kadar olacağını akıl etmiyordum
Kızlar hamile olmak isteyenler ve adet gününü bekleyenler yazsın ve sonuçlarını birbirimize bildirelim. Hem birbirimiz için dua edelim hemde hamile olanların sevincini paylaşalım :) benim adet günüm 28inde biraz şüphelerim var ne olacak bakalım :) hadi sizde yazın :)
Kızlar benm 21 ekimde önceki adetm başladı. 28 gün olarak hesaplarsak bugun adet olmm gerekiodu ama tık yok adet belirtisi de yok ama arada bi iki üç gün oynuyo bnmki tabi ben dayanamayıp idrar testi yaptm evde gebelk için sonuç negatif acaba erkenmi davrandm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?