hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

inş. canım.. bakalım bir bat günüm gelsin.. cenabı mevlam bize ne gösterecek.. ilk işim buradan paylaşmak olacak :))

canım gebelk olablr ama gebelk olsa bile ilişki gebeliği etkilemez ben okuyup arastrmıştım istersen bi bak ama hiç sorun olmaz...
hamilelik belirtileri gibi görnyo ama erken belk,i psikolojiktr sen bence ilişkiye devam etmelisn

çok rahatladım bu kadar farahlıyacağımı tahmin edemezsiniz ben korkuyodum ilişki düşüğe neden olurmu diye

çok rahatladım bu kadar farahlıyacağımı tahmin edemezsiniz ben korkuyodum ilişki düşüğe neden olurmu diye

hayır canm hiç sorun etme sonucta eskiden teknoloji bu kadar gelişmemişken kadınlar önceden bilemiyorlardı gebe olduklarnı ve devam ediyorlardı rutin hayatlarna ki günümzde de öle olan var olacak olsa onlara olurdu dedğim gibi arastr sen de istersen kendini iyi hissedersn ben de merak edip arastrmıştım acaba mı diye hiç kötü etkisi yok

tşk. ederim umarım ii haberler alırım en kısa zamanda ne zaman belli olur testte acaba

tşk. ederim umarım ii haberler alırım en kısa zamanda ne zaman belli olur testte acaba

işte ben de bi bilsem onu rahatlıcam ona göre test yapcam bugn negatşf cıkcanı bile bile yaptm üzüldm ama beklemek gerekiyo adetten üç bes gün sorasına kadr sanrm eger adet olmazsan cnm

Arkadaşlar ben de de kurduğum hamileleik belirtileri var..
Ilişkiden ertesi günü olan kahverengi siyah akıntılar neye rivayet etmekte???
Adetime 1 hafta var ve göğüslerim dolgun biriki haftadırr..:44:

arkadaşlar bende bekliyorum ..Allahın izniyle bu ay Rabbim isteyen herkeze versin....bu kez 8-10 gün beklemek istiyorum test yapmak için...rabbim kimseyi hayal kırıklığına uğratmasın....hayırlısıyla ...sağlıklı sıhatli bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin...birde bende kan pıhtılaşması var 2 kayıp yaşadım...çok korkuyorum...bu sefer clexan a erken başladım bakalım...herşeyin hayırlısı...

merhaba arkadaslar 4 gun once erken gebelelik testi yaptim daha guvenilir die ikinci cizgi hemencikti 2 gun sonra tekrarladim daha belir gin cikti ama doktora gitmedim sizce birazdahami gecmeli ultrasonda gozukmesiicin bide yurt disinda yasiyorum ve burda cok yeiyim 6 ay oldu esimle evlenip buraya geleli cok sukur bu guzel haberi aldim 2 ay once kimyasal gebelik yasadim bu yuzden hemen doktara gitmek istemiyorum korkuyorum

Bana sorarsan bekle canım acele etme doktora gıtmekte bende 10 gun once kımyasal gebeliktn kürtaj oldum daha kese gozukmeden gıttım doktora ha bugun yarın derken olmadı malesef sımdı hamile kalsam gıtmem hemen peki sen kğrtaj oldunmu düşükmü oldu yoksa

ben kurtaj olmadim canim 2 gun sonra kendiliginde kanama baslamisti ama yoluda gitmedigi beliydi kasiklarda agrim ve adet olacakmisim gibi surekli his vardi sende de oylemi olmustu ben yurtdisinda yasiyorum ve burdaki doktorlar normal hamilelik olsada 12 haftalik olanakadar dusuk gerceklesirse kurtaj yapaim bekliyolar cuku vucut bunu kendiliginen atiyormus ...

gunu ne kadar gecmisti senin kimyasal geblikte

Canım hamılelıgımı ogrendıgımde adetım 1 ay gecıkmıstı onunda cok etkısı var sanırsam burda doktor bekletmedı 3 gun kanda gebelik hormonumu takip ettı gunden gune dusunce kürtaj yaptı benımde cok fena sancım vardı adet sancısından daha fazlaydı sankı

gunu ne kadar gecmisti senin kimyasal geblikte

Bugunde kontrolum vardı ultrasonla baktı rahım temızlenmiş dedi ben ne zaman tekrar dusunebılırız dedım 3 ay gecsın dedı hem içerden alınan parca patalojiye gıttı oda aralık 23 de gelecek ben doktorumu dınlıcem zaten su an folık asıt vıtamin ve çinko yazdı 3 ay kullan gebe kalmadan once dedi bakalım hakkımızda hayırlısı allahım herkesın gonlune gore versın belkı zaman daha ıyı gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…