- Konu Sahibi lion mother
-
- #3.021
inş bebiş vardır
inş canm ama bugün moralm bozuldu resmen negatfi görnce
umudunu yitirme bence
çok tşk ederim canım...ayy sorma o kazınmayı gece kalkıp karnım acıktı diorum eşime düşün...ağzımda bnmde değişik bi tad var...inşallah güzel haberler alırsın..lütfen bizede yaz...
evet cnm döllenme itibariyle ben hissettim yani...tam 1 hafta sonra o ağrıyı yaşadım sonuçta belli :)) tutunmayı hisset inş gerisi gelir...aynen bende kağıtlara not alıyordum...cep telefondan uygulamam belirtileri yazıp her gün tekrar üzerinden geciyordum ama eşime çaktırmıyordum...ben 2. çocuğu hiç istemiyordum bu ay bıraktık ve bu kdr olcağını ben bile tahmin etmemiştim...meğer istiyormuşum:)) hakkımızda hayrlısı olsun cnm...hayrlı haberlerle inşallah...
mrb ben gecen ayın 2 sinde adet oldum. netten hesapladım yumurta çatlama günüm ayın 20 si çıktı ama biz adet biter bitmez gün aşırı birlikte olmaya başladık. bazen ayakta fala kalınca belimde ve kasıklarımda ağrım oluyor test yaptım günüm daha geçmedi ama olurya çıkarmı acaba diye ama negatif çıktı. eşimle de ilk önce olmuyordu ama şimdilerde birlikte olunca 1 kaç saat sonra yumurtalıklarım sanki adet olucakmışım gibi ağrıyor sonra geçiyor ama neden oluyor acaba bebek oluşumu başladımı ondan mı oluyor çözemedim birde dün gece yani ayın 17 sinde hani yumurta çatlama günü bir akıntı gelir ya sıvı değil daha katı ve sünen aynen gece o geldi bu akşam eşimle birlikte olucam ama acaba hamilemiyim. birde bir kaç haftadır çok gaz var midem şişiyor midem kazınıyor gece bile. benim yaşadıklarımı yaşayan varmı aranızda yardımcı olursanız sevinirim
canım gebelk olablr ama gebelk olsa bile ilişki gebeliği etkilemez ben okuyup arastrmıştım istersen bi bak ama hiç sorun olmaz...
hamilelik belirtileri gibi görnyo ama erken belk,i psikolojiktr sen bence ilişkiye devam etmelisn
çok rahatladım bu kadar farahlıyacağımı tahmin edemezsiniz ben korkuyodum ilişki düşüğe neden olurmu diye
hayır canm hiç sorun etme sonucta eskiden teknoloji bu kadar gelişmemişken kadınlar önceden bilemiyorlardı gebe olduklarnı ve devam ediyorlardı rutin hayatlarna ki günümzde de öle olan var olacak olsa onlara olurdu dedğim gibi arastr sen de istersen kendini iyi hissedersn ben de merak edip arastrmıştım acaba mı diye hiç kötü etkisi yok
tşk. ederim umarım ii haberler alırım en kısa zamanda ne zaman belli olur testte acaba
merhaba arkadaslar 4 gun once erken gebelelik testi yaptim daha guvenilir die ikinci cizgi hemencikti 2 gun sonra tekrarladim daha belir gin cikti ama doktora gitmedim sizce birazdahami gecmeli ultrasonda gozukmesiicin bide yurt disinda yasiyorum ve burda cok yeiyim 6 ay oldu esimle evlenip buraya geleli cok sukur bu guzel haberi aldim 2 ay once kimyasal gebelik yasadim bu yuzden hemen doktara gitmek istemiyorum korkuyorum
Bana sorarsan bekle canım acele etme doktora gıtmekte bende 10 gun once kımyasal gebeliktn kürtaj oldum daha kese gozukmeden gıttım doktora ha bugun yarın derken olmadı malesef sımdı hamile kalsam gıtmem hemen peki sen kğrtaj oldunmu düşükmü oldu yoksa
gunu ne kadar gecmisti senin kimyasal geblikte
gunu ne kadar gecmisti senin kimyasal geblikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?