- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
- Konu Sahibi lion mother
-
- #3.681
Test yapmadım daaa yapmadımmm:)) Yapmıcam ulenn:)) Çatlayın
Şaka bi yana kızlar 1-2 gün daha geçsin diye bekliyorum.
CNM BNDE DİYARBAKIRDAYIM ama merkezde bnmde tirodm braz yüksek cıkmıştı hatta bogazmda küçük bi nodül cıkmıştı ama ilaç kullanyom dktor hamile kalbilrsn dedi dktor sana ne dedki hic merk etme hamile kaırsn insallah allah büyktür
ins cnm bu 8 gun gecmez artik beklemek ne zor ya atesimde 37.1 cikti normal gunlerden yuksek ama umutlanmakta istemiyorum hayal kirikligi oluyo sonra
6.gündeyim test yaptim negatif hala adette olmadim artik yarin kan testi yaptircam...
Doktorun nye böyle bir şey söyledi ki?
Gunaydin canim bende diyarbakir dicle univ e gittim tsh degerim dusmus nodul yok bende ama hashimoto yum bakalim ilerleyen zamanlarda gebelik olurmus sen hangi hastaneye gidiyosun..en kisa zamanda guzel haberler veririz insallah
Kırmızı kartı yemiş bulunmaktayım..
cnm ne yaptn test ypmanmı daha
tatlım bm egitm araştrmaya gittm haşimato ne yazrmsn snle tnşmyı cok isterm
Yapmadım canım adet oldum.
2 gn mü gecti aetnn üstnden üzme cnını
Hadi canım yaa güzel haberlerini bekliyorum.. Sabah yataktan çıkmadan mı ölçüyorsun ateşini? Ben de bu ay güzel hazırlanıcam, adetim bitsin ovulasyon testine başlıcam sonra da ateş ölçerek takibe devam edicem..
evet cnm yataktan kalkmadan olcuyorum bu sabah uyanamadim ama yinede normal gunlerden yuksek cikti 36.68 ama bakalim ne zaman test yapsam cikar acaba cok merak ediyorum yumurtlama gunum ayin 1 iydi.sen ne zamandir deniyorsun cnm ins 2014 hepimize ugur getirir.
Hadi canım yaa güzel haberlerini bekliyorum.. Sabah yataktan çıkmadan mı ölçüyorsun ateşini? Ben de bu ay güzel hazırlanıcam, adetim bitsin ovulasyon testine başlıcam sonra da ateş ölçerek takibe devam edicem..
evet cnm yataktan kalkmadan olcuyorum bu sabah uyanamadim ama yinede normal gunlerden yuksek cikti 36.68 ama bakalim ne zaman test yapsam cikar acaba cok merak ediyorum yumurtlama gunum ayin 1 iydi.sen ne zamandir deniyorsun cnm ins 2014 hepimize ugur getirir.
3 aydır deniyorum canım, geçen ay tuttu ama düşük yaptım. Bu ay da olmadı adet oldum sabah. 4 yaşında da kızım var ayrıca. Adetim bitsin ovulasyon testiyle deniyeceğim bu sefer. Yumurtlama gününden eminsen ve o gün ilişkiye girdiysen 1+15 yani en erken ayın 16 sında idrarda dahi silik de olsa çıkar mutlaka tatlım.
3 aydır deniyorum canım, geçen ay tuttu ama düşük yaptım. Bu ay da olmadı adet oldum sabah. 4 yaşında da kızım var ayrıca. Adetim bitsin ovulasyon testiyle deniyeceğim bu sefer. Yumurtlama gününden eminsen ve o gün ilişkiye girdiysen 1+15 yani en erken ayın 16 sında idrarda dahi silik de olsa çıkar mutlaka tatlım.
Allah bagislasin kizini ins bu ay olur.rabbim gonlune gore versin.ben yumurtlama gunumden eminim cunku oulasyon testinde cok koyu cizgi gordum hemde 2 gun boyunca cizgi cok koyuydu.cnm ben testi 2 gun sonra yapmayi dusunuyordum.erken gebelik testeriyle cunku bu pazar turkiyeye tatile gidiyorum gitmeden yani bu cumartesi ogrenmek istiyorum cok mu erken yumurtlamadan sonra 11.gun.
Allah bagislasin kizini ins bu ay olur.rabbim gonlune gore versin.ben yumurtlama gunumden eminim cunku oulasyon testinde cok koyu cizgi gordum hemde 2 gun boyunca cizgi cok koyuydu.cnm ben testi 2 gun sonra yapmayi dusunuyordum.erken gebelik testeriyle cunku bu pazar turkiyeye tatile gidiyorum gitmeden yani bu cumartesi ogrenmek istiyorum cok mu erken yumurtlamadan sonra 11.gun.
Sağol canım güzel dileklerin için .. Ovulasyondan emin olduğuna göre erken gebelik testiyle öğrenirsin diye düşünüyorum.. Çok silik de olsa çıkar. Önce kana sonra idrara geçtiği için kanda kesin çıkar. Ben kızıma hamileyken adet günümde test yapmıştım negatifti. 3 gün geçince yapmıştım çok çok silik çıkmıştı. Geçen ay ki düşükte adete 4 gün kala erken gebelik testinde de normal testte de çok çok silik 2. çizgiyi görmüştüm.. Erken gebelik testinin biraz ticari olduğunu düşünüyorum ..Çıktıktan sonra en uyduruk idrar testinde de çıkıyor silik de olsa çıkıyor.. Bence biraz erken hayatım. Aşılama ve tüpbebekte bile 14. gün test yaptırıyorlar genelde. Ana rahmine yeleşip gebelik hormonunun salgılanması anca 14 gün. Şöyle yap, madem bu kadar kafayı taktın al bir gebelik testi yap. Yarım saat falan beklet, bak bakalım silik de olsa birşeyler görünecek mi, negatif olursa da üzülmene hiç gerek yok erken çünkü., aklından gider en azından. Dediğim gibi ben kızıma hamişken adet günü yaptığım halde çıkmamıştı.
Sağol canım güzel dileklerin için .. Ovulasyondan emin olduğuna göre erken gebelik testiyle öğrenirsin diye düşünüyorum.. Çok silik de olsa çıkar. Önce kana sonra idrara geçtiği için kanda kesin çıkar. Ben kızıma hamileyken adet günümde test yapmıştım negatifti. 3 gün geçince yapmıştım çok çok silik çıkmıştı. Geçen ay ki düşükte adete 4 gün kala erken gebelik testinde de normal testte de çok çok silik 2. çizgiyi görmüştüm.. Erken gebelik testinin biraz ticari olduğunu düşünüyorum ..Çıktıktan sonra en uyduruk idrar testinde de çıkıyor silik de olsa çıkıyor.. Bence biraz erken hayatım. Aşılama ve tüpbebekte bile 14. gün test yaptırıyorlar genelde. Ana rahmine yeleşip gebelik hormonunun salgılanması anca 14 gün. Şöyle yap, madem bu kadar kafayı taktın al bir gebelik testi yap. Yarım saat falan beklet, bak bakalım silik de olsa birşeyler görünecek mi, negatif olursa da üzülmene hiç gerek yok erken çünkü., aklından gider en azından. Dediğim gibi ben kızıma hamişken adet günü yaptığım halde çıkmamıştı.
Cnm malesef burada Turkiyedeki gibi kafana gore test yaptiramiyorsun.yoksa simdiye kadar bile sabredemezdim.tatilimi hastahanelerde gecirmek istemiyorum ama oradada doktora gorunecem bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi.ama cumartesi kesinlikle test yapacam ve ins buradan yazarim.bu arada cnm moralini bozmak gibi olmasinda dusukten sonra hemen hamile kalmanin dogru olmadigini soyluyorlar doktorunla gorustun demi beni yanlis anlama sakin.
Cnm malesef burada Turkiyedeki gibi kafana gore test yaptiramiyorsun.yoksa simdiye kadar bile sabredemezdim.tatilimi hastahanelerde gecirmek istemiyorum ama oradada doktora gorunecem bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi.ama cumartesi kesinlikle test yapacam ve ins buradan yazarim.bu arada cnm moralini bozmak gibi olmasinda dusukten sonra hemen hamile kalmanin dogru olmadigini soyluyorlar doktorunla gorustun demi beni yanlis anlama sakin.[/QUOTE .!.:Kan testi değil de idrar testi yap kendin diye dedim.. Benim gebeliğim kimyasal gebelikti de diyebiliriz. 4 mm bir kese oluşabildi sadece ve gelişmedi. Kendi kendine düştü, adet gecikmesi gibi oldu adet oldum yani.. Doktora sormuştum bu durumu da o da öyle birşeye gerek yok, bu tarz düşükler o kadar sık olur ki çoğu kadın adet gecikmesi sanar demişti. Yani kürtajlık olsaydım dediğin doğruydu evet. Zaten adet oldum , 1 ay geçmiş olacak üstünden. Amma zor işler yaa..
Kan testi değil de idrar testi yap kendin diye dedim.. Benim gebeliğim kimyasal gebelikti de diyebiliriz. 4 mm bir kese oluşabildi sadece ve gelişmedi. Kendi kendine düştü, adet gecikmesi gibi oldu adet oldum yani.. Doktora sormuştum bu durumu da o da öyle birşeye gerek yok, bu tarz düşükler o kadar sık olur ki çoğu kadın adet gecikmesi sanar demişti. Yani kürtajlık olsaydım dediğin doğruydu evet. Zaten adet oldum , 1 ay geçmiş olacak üstünden. Amma zor işler yaa..
amazncum adet oldum umutlanmştm ama boşaymş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?