hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Gunaydin canim bende diyarbakir dicle univ e gittim tsh degerim dusmus nodul yok bende ama hashimoto yum bakalim ilerleyen zamanlarda gebelik olurmus sen hangi hastaneye gidiyosun..en kisa zamanda guzel haberler veririz insallah

ins cnm bu 8 gun gecmez artik beklemek ne zor ya atesimde 37.1 cikti normal gunlerden yuksek ama umutlanmakta istemiyorum hayal kirikligi oluyo sonra

Hadi canım yaa güzel haberlerini bekliyorum.. Sabah yataktan çıkmadan mı ölçüyorsun ateşini? Ben de bu ay güzel hazırlanıcam, adetim bitsin ovulasyon testine başlıcam sonra da ateş ölçerek takibe devam edicem..

6.gündeyim test yaptim negatif hala adette olmadim artik yarin kan testi yaptircam...

İdrarda negatifse kanda da negatiftir canım.

Biz bu ay için gebelik için deneme başlıyoruz, ama doktorumun 6 ay ile 1 sene içinde hamile kalmam imkansız olduğunu söylemesiyle açıkçası biraz buruk bir zaman geçiriyoruz . Sonuçta iki çocuğunu hiç sorun yaşamadım ilk ayda hemen hamile kalabilimiştim . Umarım 2014 çıkmadan bebeğimizi kucağıma alıp yeniden anne olmak nasip olur :)

Ayrica Amazon buradaki normal testlerin uzerinde bile before 4 days ago yaziyor.yani adetten 4 gun once yumurtlamadan 11 gun sonra diye yapsammi yapmasammi cok kararsizim hayal kirikligina ugramak istemiyorum :18:

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…