- Konu Sahibi lion mother
-
- #3.881
Tesekkur ederim inssallah bebis olur seninde bebisin hayirli ve saglikli olsun inssallah rabbim isteyen herkese versinHamile kalabilme ihtimalinin yuksek oldugunu dusundum ben suban hamismisin bilemiyorum ama maden oyle guzel bi yumurtan olusmus bos gecme calismalara devam cnm insallah guzel haber verirsin bize buralardan) kafaya cok takma ben taka taka olmadi bu ay hic dusunmedim olmus :))
Anladim canim ben kurtaj oldum kasimin 7 de o zaman doktorum verdi bunlari 3 ay korun dedi ben ilk adetten sonra korunmadim canim allahima dua ettim hayirlisiyla nasip et diye bekleyemedim sen tecrubelisin benim hic bir tecrubem yok daha o yuzden cok soru soruyorum galiba k.bakma
Hiccc bozma kalbini kuzummmmm Rabbim ol demis biseyler olmussa hayir vardir cnm benim onemli degil cnm benimm rahat oll Allah in izniyleee olacak insallahhhh)
( kafam cok karisik dusunmemeye calisiyorm ama pek mumkun olmuyor. Hayirlisi artik[/
öncelikle düşünmeden olmuyor çok istekli olunca insan sanırsızlanıyor ama şöle söylim amelyat oldum 29 ekımde spreail taktı ve 1 hafta sonra cıkardı bı engel yoktu artık pco dan başka ogunden berı adet olmadım 12 ocakta oldum ama 1-3 tane farlutal kullanmıştım ama adetım 3 gun sürdü ve aşırı açıkma uyku hali test yaptım ama negatıf cıktı sanırım erken yaptım mide bulantıları kokulardan rahatsızlık duymalar sizce durum nedır
Eveeeeet bugun sonuclari aldimm 301di 3 gün aradan sonra 1477 olmuş sanirim iyi bi sonuçInsallah tatlim kismet hayirlisiji versin Allah
Yarin gtseydin keske ben bile heycanlandim
Eveeeeet bugun sonuclari aldimm 301di 3 gün aradan sonra 1477 olmuş sanirim iyi bi sonuç
:) adamakilli bi doktor bulup muayenelere baslicam insallaah ultrasonu cok merak ediyorummm :)))
Sana soylemistim tatlimmm cok sevindim masallahhh yaaa))
Insallah tatlim kismet hayirlisiji versin Allah
Yarin gtseydin keske ben bile heycanlandim
Oyyy kuzummm çok saoll yarin doktora gidicem inşallah keseyi görebilirimm
Naptin cnm nasil gidiyorr kuzum :))
Walla şu anda doktorda heyecanla sıra bekliyorum canimmm :)
canım en iyisi adet gününü beklemen.. hayırlı haberler alırsın inşallahhMerhaba arkadaslar Adetime on gün var. Dün ki kan testim de hcg 0,807 çıktı. Değerim artarmı. Kasık ve göğüslerimde ağrı var. Ayrıca sabahları midemde aşırı yanma oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Selam kızlar kan testi yaptırdım 0.556 çıktı ve doktor gebelik var görünüyor ilaç kullanma en yakın zamanda kadın doğum doktoruna git dedi hayır sonuç 1 bile değil neden öyle dedi ki sevinemedim bile anlam veremediğim için var mı başına böyle birşey gelen?
ne zamndr istyrsunz bebek cnm? sen hamile olmadıgn için mi gttin anlamaqdım? ben vajınsmusu yendm sukur ama yinede cok alışamadım sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?