hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Kizlaaaaaaaaaar inanamiyorummmm Allahima bir diil binlerce kez şükürler olsuuuun hamileyimmmm :)))

Ne güzel haberleeer :) benim de adetimin son günüydü bugün. yeni ay, yeni umutlar... sizlerin güzel haberleriyle daha bir umutlandım içimi bir heyecan bastı şimdi :) çok çok sevindim adınıza kızlar, hayırlı uğurlu olsun .. :)

Ne zaman test yapmayi dusnyn cnm ins seninde vardir

Ayyy kurban olduğum rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallaaaah Amiiiiiin

Ayyy kurban olduğum rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallaaaah Amiiiiiin

Amiiiin canım çok sağol :) hamile hamile ne güzel dua ettin öylee :) İnşallah banada nasip olur :)

İns canim hayirlisi olsun bnimde adet gecikti ama emin degilim hala bazi seylerden

Ay inşallah test doğru söylüyordur canım yaaa, erken test yapılınca silik çıkıyormuş ya ondandır inşallah. bir iki güne kadar capcanlı görünür o çizgi umarım, inşallah senden de alırız güzel haberi bir an önce :)

ya bende rahimden amelyat oldm 29 ekımde o gun bugundur korunmuyorum ama adet düzensizliğim var farlutal kullandım 12 ocak ta adet oldum ve3gunde bıttı çok kısa sürdü aşırı uyku mide bulantısı arada baş dönmeler aşırı acıkmalar ıdrar testı yaptım ama ne
cıktı dun kan testı yapacaktım labaratuvar kapalıymış bı aksılıktır işte 1 şb ta doktora gıdıcm ama bekleyemıcem sanırım 1 şubatıı :)

Amin cnm ins bnimde adetim gecikti silik bir cizgi cikti ama emin degilim iki test yaptim ikisindede cikti ama aninda degil 5 dk sonra falan olustu
Kuzumm benim testtede 5 dk içinde daha belirginlesti ama yinede silikti hamile olmasan o çizgi silik olsa bile çikmiyo adetim sadece 3 gün gecikti kan tahliline koştm hemen ve sonuç 301 :)

Resmını paylastım testımın gordunmu canım

Kuzumm benim testtede 5 dk içinde daha belirginlesti ama yinede silikti hamile olmasan o çizgi silik olsa bile çikmiyo adetim sadece 3 gün gecikti kan tahliline koştm hemen ve sonuç 301 :)

Benımde anında degıl ama 5 dk içinde oldu ve gıtmedı cnm duruyo yarın kan vercem inş hayırlısı olur cok heyecanlıyım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…