- Konu Sahibi lion mother
-
- #3.841
Kizlaaaaaaaaaar inanamiyorummmm Allahima bir diil binlerce kez şükürler olsuuuun hamileyimmmm :)))
Kizlaaaaaaaaaar inanamiyorummmm Allahima bir diil binlerce kez şükürler olsuuuun hamileyimmmm :)))
Ne güzel haberleeer :) benim de adetimin son günüydü bugün. yeni ay, yeni umutlar... sizlerin güzel haberleriyle daha bir umutlandım içimi bir heyecan bastı şimdi :) çok çok sevindim adınıza kızlar, hayırlı uğurlu olsun .. :)
Ne zaman test yapmayi dusnyn cnm ins seninde vardir
Gozun aydin allah bagislasin
yok canım ben adet oldum bu ay malesef. bugün bitti işte adetim, artık denemelere başlıcaz tekrar, inşallah tutar hayırlısıyla :)
Ne güzel haberleeer :) benim de adetimin son günüydü bugün. yeni ay, yeni umutlar... sizlerin güzel haberleriyle daha bir umutlandım içimi bir heyecan bastı şimdi :) çok çok sevindim adınıza kızlar, hayırlı uğurlu olsun .. :)
Çok tsk ederim cnm bnm rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ayyy kurban olduğum rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallaaaah Amiiiiiin
İns canim hayirlisi olsun bnimde adet gecikti ama emin degilim hala bazi seylerden
Kuzumm benim testtede 5 dk içinde daha belirginlesti ama yinede silikti hamile olmasan o çizgi silik olsa bile çikmiyo adetim sadece 3 gün gecikti kan tahliline koştm hemen ve sonuç 301 :)Amin cnm ins bnimde adetim gecikti silik bir cizgi cikti ama emin degilim iki test yaptim ikisindede cikti ama aninda degil 5 dk sonra falan olustu
Ay cok sevindim tatlimm Allah bagislasin canim ya gozunaydin :) benimde regl bitti bakalim ocak olmadi subat ayi bebek isteyen herkesin ayı olsun insallah
Amiiiin canım çok sağol :) hamile hamile ne güzel dua ettin öylee :) İnşallah banada nasip olur :)
Ay inşallah test doğru söylüyordur canım yaaa, erken test yapılınca silik çıkıyormuş ya ondandır inşallah. bir iki güne kadar capcanlı görünür o çizgi umarım, inşallah senden de alırız güzel haberi bir an önce :)
Kuzumm benim testtede 5 dk içinde daha belirginlesti ama yinede silikti hamile olmasan o çizgi silik olsa bile çikmiyo adetim sadece 3 gün gecikti kan tahliline koştm hemen ve sonuç 301 :)
Benımde anında degıl ama 5 dk içinde oldu ve gıtmedı cnm duruyo yarın kan vercem inş hayırlısı olur cok heyecanlıyım ya
Bizimlede paylaşmayi unutma kuzumm dualarimiz seninlee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?