- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.416
- 133
- Konu Sahibi lion mother
-
- #1.141
merhaba ,
eşimle 1 ay oldu korunmayı bırakalı ve adet günüm 3 gün geçti ,
test yapmıştım adet günümde olmayınca ama - çıkmıştı ,
arkadaşlar hemen çıkmaz dedi , en iyi sonucu kan testi verir dediler ,
yarına kadar beklicem , yrn kan testi yaptırıcam ,
puffff beklemek çok zor ,
inşallah hamişimdşr :)
hamd olsun canım gittim doktora kalp atışını duymadım cihazda olmadığı için ama gördümm. ALLAHım herkese nasip etsinnnnkanama içinde progeston verdi kullansammı bilmiyorum:18:
inşallah canımm Rabbim bebiş isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla...
amin canımm inşallahh.. kanama olunca veriliyomuşinşallah kalp atışınıda duyarsın tatlım, amin inşallah.. progeston ne işe yarar onu bile bilmiyorum
amin inşallah senin var mı yoksa sende benim gibi bekleyen misin
merhaba canım. estağfurullah olurmu öyle şey. canım idrarda geç belli olur. bende seninkine benzer bişey yaşadım hatta kan testi yaptırdım çıkmadı. ama gebeliğim adet gününden hesaplanıyo ve ultrasyondada tam o günden çıktı. sperm gider ama geç döllenme olur yani kafana takma. benimle günün aynı tam 6+1 günlük hamilesinmerhaba kızlar yardıma ıhtıyacım war konuyu açan arkadastan özür dılerım yenı konu acmayı bılmıyorum o yuzden bu sekılde yazıyorum.Öncelıkle hamıle olan herkese hayırlı ugurlu olsun dıyorum .Bebek ısteyenlerede en kısa zamanda hayırlısını wersın rabbım ben temmuz 28 de adet oldum ondan sonrada olmadım duzenlıdır adetım 30 ağustosta test yaptım negatıf cıktı tatılede gıtmıstık denıze gırdıgım ıcın gecıkmısımdır dıe dusundum 8 eylulde test yaptım pozıtıf cıktı aksam tekrarladım pozıtıf cıktı we hala adet olmadım merak ettıgım sızce kac haftalık hamıleyımdır haftayada kan testı yaptırıcam bıde bu ıdrar testının yanılma payı nedır acaba hamılelık ıdrar testıne nekadar surede geçer benım hesabıme göre 15 gunluk hamıleyımdır dıyorum tarıhlere bı bakarmısınız lutfen?
allah razı olsun canım siz dua edin bana yeterrr...rabbim sizede hayırlı sağlıklı evlat versin
6+1 demek 6 hafta +1 günlük mü demek yoksa 7 günlükmü demek anlamadım canm
yok canım benim çalışmıyorum ben ev hanımıyım yatıyorum öyleedıyoruz canım tum herkese ama sen calısyomusun heralde nasıl yorucu mu ısın ona da dıkkat et...
yok canım benim çalışmıyorum ben ev hanımıyım yatıyorum öyle
6 hafta 1 günlük canım6+1 demek 6 hafta +1 günlük mü demek yoksa 7 günlükmü demek anlamadım canm
merhaba kızlar yardıma ıhtıyacım war konuyu açan arkadastan özür dılerım yenı konu acmayı bılmıyorum o yuzden bu sekılde yazıyorum.öncelıkle hamıle olan herkese hayırlı ugurlu olsun dıyorum .bebek ısteyenlerede en kısa zamanda hayırlısını wersın rabbım ben temmuz 28 de adet oldum ondan sonrada olmadım duzenlıdır adetım 30 ağustosta test yaptım negatıf cıktı tatılede gıtmıstık denıze gırdıgım ıcın gecıkmısımdır dıe dusundum 8 eylulde test yaptım pozıtıf cıktı aksam tekrarladım pozıtıf cıktı we hala adet olmadım merak ettıgım sızce kac haftalık hamıleyımdır haftayada kan testı yaptırıcam bıde bu ıdrar testının yanılma payı nedır acaba hamılelık ıdrar testıne nekadar surede geçer benım hesabıme göre 15 gunluk hamıleyımdır dıyorum tarıhlere bı bakarmısınız lutfen?
aynen öyle canım çok doğru . Rabbim vereceği zamanı bilir zaten . en güzeli Rabbim hayırlı olanı nasip et demek bence. Allahım herkese nasip etsinnnoh ıyı o zaman bol bol dınlen yat valla ne zor ıs mıs bu cocuk meselesı herseyı evlenınce ogrendım yk yumurtlama yk kımyasal vs... Ama herseyın bır vaktı zamanı var bız sabırsız kullar bunun pek farkında degılız allah ınsanı en cok ıstedıgı sey ıle ımtıhan edermıs once kulunun sabır etmesını bılmesını beklermıs ondan sonra ol dermıs bu yuzden ya kafaya takmadıgım anda hamıle oldum dıyener hep var
bende öyleyim ağlamalarından nefret ederim ama düşünüyorum hangimiz ağlamadıkki. 2 yaşındaki o tatlı hallerini düşünsenee. ay Allahım herkese nasip etsinnn
canlarım cok tesekkur ederımde ısın acıkcası ağustos 23-24 te benım dugunum yenı oldu we bız balayına cıktık suan 20 gunluk evlıyım ımkansız 6 haftalık bebek beklemem balayında rahatsızlandım ıshal kusma derken sırf meraktan hıc bısey cıkmayacagını bıle bıle test yaptım ılk defa :) oda negatıf cıktı adetım suan 13 gun gecıktı bn cok saskınım 6 haftalık hamıle olamam o yuzden dedımya 15 gunluk hamıleyımdır dıe cunku adet tarıhım araya geldı benım hastanede calısan arkadasım war onunla konustuk ılk oda 1 haftalık olanlarda bıle soyluorz bız dedı ıdrar testınde cıkması 10 gunu gectı kucuk yerde yasıyoruz daha ewlılıgımın ılk gununden hamıle kaldım ınsanlara nasıl acıklarım kendımı o yuzden bu kadar tedırgınım ya ınanın bebıse sewınemedım henuz
ben hamişim şuan canımm .ama düşük tehlikem varamin amiiinnn senın var mıı yap bitanede sevelim
olabilir canımm ilk günden hamile kalmışsın demekki. kan tahlili yaptır değere göre kaç haftalık olduğuda çkıyo zatencanlarım cok tesekkur ederımde ısın acıkcası ağustos 23-24 te benım dugunum yenı oldu we bız balayına cıktık suan 20 gunluk evlıyım ımkansız 6 haftalık bebek beklemem balayında rahatsızlandım ıshal kusma derken sırf meraktan hıc bısey cıkmayacagını bıle bıle test yaptım ılk defa :) oda negatıf cıktı adetım suan 13 gun gecıktı bn cok saskınım 6 haftalık hamıle olamam o yuzden dedımya 15 gunluk hamıleyımdır dıe cunku adet tarıhım araya geldı benım hastanede calısan arkadasım war onunla konustuk ılk oda 1 haftalık olanlarda bıle soyluorz bız dedı ıdrar testınde cıkması 10 gunu gectı kucuk yerde yasıyoruz daha ewlılıgımın ılk gununden hamıle kaldım ınsanlara nasıl acıklarım kendımı o yuzden bu kadar tedırgınım ya ınanın bebıse sewınemedım henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?