hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

inşallahhh canımmm haberlerini bekliyoruzzzz

hamd olsun canım gittim doktora kalp atışını duymadım cihazda olmadığı için ama gördümm. ALLAHım herkese nasip etsinnnn kanama içinde progeston verdi kullansammı bilmiyorum:18:

inşallah kalp atışınıda duyarsın tatlım, amin inşallah.. progeston ne işe yarar onu bile bilmiyorum

inşallah canımm Rabbim bebiş isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla...

amin inşallah senin var mı yoksa sende benim gibi bekleyen misin[/QUOTE]

bende sendenim canım, bugün adet olmayayım diye çok dua ettim ama oldum işte işte bu ay yine baştan, nasıl olcak bilmiyorum hayırlısı bakalım beklemek zor

merhaba kızlar yardıma ıhtıyacım war konuyu açan arkadastan özür dılerım yenı konu acmayı bılmıyorum o yuzden bu sekılde yazıyorum.Öncelıkle hamıle olan herkese hayırlı ugurlu olsun dıyorum .Bebek ısteyenlerede en kısa zamanda hayırlısını wersın rabbım ben temmuz 28 de adet oldum ondan sonrada olmadım duzenlıdır adetım 30 ağustosta test yaptım negatıf cıktı tatılede gıtmıstık denıze gırdıgım ıcın gecıkmısımdır dıe dusundum 8 eylulde test yaptım pozıtıf cıktı aksam tekrarladım pozıtıf cıktı we hala adet olmadım merak ettıgım sızce kac haftalık hamıleyımdır haftayada kan testı yaptırıcam bıde bu ıdrar testının yanılma payı nedır acaba hamılelık ıdrar testıne nekadar surede geçer benım hesabıme göre 15 gunluk hamıleyımdır dıyorum tarıhlere bı bakarmısınız lutfen?

amin inşallah senin var mı yoksa sende benim gibi bekleyen misin

bende sendenim canım, bugün adet olmayayım diye çok dua ettim ama oldum işte işte bu ay yine baştan, nasıl olcak bilmiyorum hayırlısı bakalım beklemek zor[/QUOTE]

aynen çok zor gerçekten inşallah birgün bizede nasip olacak inşallah....

merhaba canım. estağfurullah olurmu öyle şey. canım idrarda geç belli olur. bende seninkine benzer bişey yaşadım hatta kan testi yaptırdım çıkmadı. ama gebeliğim adet gününden hesaplanıyo ve ultrasyondada tam o günden çıktı. sperm gider ama geç döllenme olur yani kafana takma. benimle günün aynı tam 6+1 günlük hamilesin

yok canım benim çalışmıyorum ben ev hanımıyım yatıyorum öyle

oh ıyı o zaman bol bol dınlen yat valla ne zor ıs mıs bu cocuk meselesı herseyı evlenınce ogrendım yk yumurtlama yk kımyasal vs... Ama herseyın bır vaktı zamanı var bız sabırsız kullar bunun pek farkında degılız allah ınsanı en cok ıstedıgı sey ıle ımtıhan edermıs once kulunun sabır etmesını bılmesını beklermıs ondan sonra ol dermıs bu yuzden ya kafaya takmadıgım anda hamıle oldum dıyener hep var

yumurtlama gunune gore degısır bence kac haftalık oldugu ıdrar testınde negatıfte yanılma vardır ama pozıtıfte yanılma yoktur bıldıgıme gore sen en kısa surede kan tahlınını yaptır ona gore onlem al bı baktır fazla gecıkme

aynen öyle canım çok doğru . Rabbim vereceği zamanı bilir zaten . en güzeli Rabbim hayırlı olanı nasip et demek bence. Allahım herkese nasip etsinnn

canlarım cok tesekkur ederımde ısın acıkcası ağustos 23-24 te benım dugunum yenı oldu we bız balayına cıktık suan 20 gunluk evlıyım ımkansız 6 haftalık bebek beklemem balayında rahatsızlandım ıshal kusma derken sırf meraktan hıc bısey cıkmayacagını bıle bıle test yaptım ılk defa :) oda negatıf cıktı adetım suan 13 gun gecıktı bn cok saskınım 6 haftalık hamıle olamam o yuzden dedımya 15 gunluk hamıleyımdır dıe cunku adet tarıhım araya geldı benım hastanede calısan arkadasım war onunla konustuk ılk oda 1 haftalık olanlarda bıle soyluorz bız dedı ıdrar testınde cıkması 10 gunu gectı kucuk yerde yasıyoruz daha ewlılıgımın ılk gununden hamıle kaldım ınsanlara nasıl acıklarım kendımı o yuzden bu kadar tedırgınım ya ınanın bebıse sewınemedım henuz

sanki ayıp bişey değil ya canım sevin bebişine

olabilir canımm ilk günden hamile kalmışsın demekki. kan tahlili yaptır değere göre kaç haftalık olduğuda çkıyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…