hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

kızlar merhabaa.... bugun gün içinde kendimi iyi hissediyordumm... ama şu an çook acayibimm... 2 gundur mıdemde yanma var bel, sırt agrısı ve sankı heran adet olcakmısım gıbı bı hıs var ıcımde ama adetıme 11 gun var anlamadıımmm.....:44:

kızlar merhabaa.... bugun gün içinde kendimi iyi hissediyordumm... ama şu an çook acayibimm... 2 gundur mıdemde yanma var bel, sırt agrısı ve sankı heran adet olcakmısım gıbı bı hıs var ıcımde ama adetıme 11 gun var anlamadıımmm.....:44:
merhaba canımmm sanırım yumurtlama zamanın:16:

bır yıllık evlıyım hersey nasıp kısmet dualarım sızınle..sogan kuru uygulayın harıka olumlu sonuclar elde dıceksınız bakalım bende denıyorum nasıp sonuclarımı ıletırım yumurtlama donemım deyım takıpe dvm
:nazar::nazar:

Hanimlar beni de araniza alir misiniz :)

Bizim de ikinci cocuk istegimiz var temmuzdan beri denemelerdeyiz ama elbette Rabbim bilecek ne zaman bebislerimizin gelecegini...

benim biraz kafam karisti acikcasi...gecen ay yani agustosta normalde reglim direkt gelirdi ama bu sefer önce cok acik pembemsi ve belli belirsiz geldi 25 Agustosta, sonra da 26 Agustosta yine pembemsi ama yogunlugu artarak geldi...ve 27 Agustosta normal yogunlukta regl kanamam devam etti. Bu durumda benim reglimin ilk günü olarak hangi günü almam gerekiyor????
hoşgeldin canımmm :42: Rabbim tez zamanda bebişine kavuştursun senide ttüm isteyenlerideee :) azda olsa 25ini alacaksın canım ilk adet günün olarak

Sagolun kizlar allah gonlumuze gore versin kan testini pzt yaptiracagim kismet olursa:)

slm canım Allah bagıslasın Allah saglıklı sıhatli dogurmak nasip etsin.canım senden bir istegim olcak göbüşüne benim adımı duygu die yazarmısın bi topikte adet hamiş oldugunu ögrenenlere adını yazdırıyolar silinen hamiş kalcak die işte bi gelenek diyelim.benim adımı yazarmısın göz kalemiyle göbüşüne.ben hamiş olmak için degilde evlenmek için sevdigimle o niyetle istiyorum.:17::17::17::17:

bi evlenseydim millette benden kurtulacak hihi:52::52::52::1::1::1:

kusuruma bakma canım nacizane bir istek:16::16::16:

Son düzenleme:
mrb kızlar. 2,5 aylık evliyim . yeni evli olmama ramen çocukta istiyorum 28 yaşındayım. evlendiğimizden beri korunmuyoruz. ama gününüde tutturamadık heralde hamilelik olmadı. bu ama şöyle bi değişiklik oldu bende. normalde 28 günde adet ourken 25 güne düştü. bu normal mi sizce

Merhabalar dun butun gece yazilanlari okudum ve bugun test yaptm sabah saatlerinde idrar testi cok silik cikti ve etrafimdaki herkes hamilesin diye tutturdu aslina bakarsaniz supheleniyodum yumurtlama gunumde kasigimda butun bi gun agri hissettim goguslerimde sislik dokunamiyodum bile kan testi yaptirdim ve uc haftalik hamileymisim :)))))

merhabalar dun butun gece yazilanlari okudum ve bugun test yaptm sabah saatlerinde idrar testi cok silik cikti ve etrafimdaki herkes hamilesin diye tutturdu aslina bakarsaniz supheleniyodum yumurtlama gunumde kasigimda butun bi gun agri hissettim goguslerimde sislik dokunamiyodum bile kan testi yaptirdim ve uc haftalik hamileymisim :)))))

allah hayırlı ugurlu etsin size bagıslasın bebişini canım hepimize nasip etsin rabbim.:21::21::21:canım göbüşüne göz kalemiyle adımı yazarmısın adım duygu nacizane bir istek evli degilim sevdigimle evlenip cocuk sahibi olmak için hayırlısı ile:16::16::16::16:

:21::21::21:

Merhabalar dun butun gece yazilanlari okudum ve bugun test yaptm sabah saatlerinde idrar testi cok silik cikti ve etrafimdaki herkes hamilesin diye tutturdu aslina bakarsaniz supheleniyodum yumurtlama gunumde kasigimda butun bi gun agri hissettim goguslerimde sislik dokunamiyodum bile kan testi yaptirdim ve uc haftalik hamileymisim :)))))

Ne güzel bir haber Allah'm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş en kısa zamanda bizede :) Buarada bişey sormak istiyorum adetin geciktikten sonramı yaptırdın testi benim 25'i kırmızı günüm zaman geçmiyoda :) :18::18:

tebrik ederim, darisi bizim basimiza artik

hoşgeldin canımmm :42: Rabbim tez zamanda bebişine kavuştursun senide ttüm isteyenlerideee :) azda olsa 25ini alacaksın canım ilk adet günün olarak

25`ini alirsam en gec bugün adet olmus olmam gerekiyor...ama hala olmadim ve ins da olmam...carsamba günü test yaptim maalesef negatif cikti :(

Bu arada hep kuruluk vardi dünden beri su kivaminda akintim basladi...bir de bel agrim var ara ara...bazen de kasik agrim oluyor ama cok degil...karnim karisiyor sanki...belki de bunlarin hepsi aslinda adet belirtileri ve ben hamilelige yoruyorum...ilk hamileligimden hicbirsey hatirlamiyorum ki cünkü süpriz bir hamilelikti..bilmiyorum ya kafam cok karisik...yetmezmis gibi bu stress bir de dün geceden beri bogaz agrisi basladi...yani saka gibi bir durum...hamile miyim degil miyim???? Rabbim bu mübarek cuma gününde hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin ins...duam tüm cocuk dilegen herkes icin olsun...

kızlarr gecen ay ayın 26sında hastalanmıstımm 28 gun de bir oluyorum hep bır gun geriye atıyor hastalıgım bu ayda 25nde olucam normalde on gun oncesınde baslıyodu gogüslerimın agrıması ama suan hıccc bir agrı yok sadece şişler ve kasıklarım on gunden beri agrıyor ve kahverengi akıntılarım oluyorr cok heyecanlıyımmm yaaa anlatamammm kalbim nasılll hızlı hızlı atıyorrrrr :)))) ayyyyy dayanamıyorummm su ayın 25 ı gelsin artıkkkkkkkkkkkkkk acabaaa varmııı bebeişimmmm :S

:10:
kızlarr gecen ay ayın 26sında hastalanmıstımm 28 gun de bir oluyorum hep bır gun geriye atıyor hastalıgım bu ayda 25nde olucam normalde on gun oncesınde baslıyodu gogüslerimın agrıması ama suan hıccc bir agrı yok sadece şişler ve kasıklarım on gunden beri agrıyor ve kahverengi akıntılarım oluyorr cok heyecanlıyımmm yaaa anlatamammm kalbim nasılll hızlı hızlı atıyorrrrr :)))) ayyyyy dayanamıyorummm su ayın 25 ı gelsin artıkkkkkkkkkkkkkk acabaaa varmııı bebeişimmmm :S

Ayyy inşallahh vardırr :)) haberdar et :))

Ayy yaa 26sına az kaldı kırmızılar gelmez umarım :46:
Kızlar yaa dün gece rüyamda hamile olduğumu deil ama belirtilerini gördüm normalde göğüslerin şişmez reglyken fln rüyamda şişmiş şaşırıorum fln başka belirtilerde var doktora gitcekken uyandımmm :52:
Bu sabahta sol tarafımda bi diş ağrısı boğazımla beraber sanırın 20lik dişim çıkcak puff :43:

$DSC_0059.webp

şaşı olucam sonunda. regl'e 3 gün kala belli belirsiz çizgi görüyorum. delirmemişimdir umarım :) geçen ay da buna benzer bişey olmuştu. umarım yine idrar testi mağduru olmam.

arkadaşlar bizde 2 aydır korunmuyoruz geçen ay hamile kalamadım ama inş. bu ay hamile kalırım. bugün adet günüm ama daha başlamadı acaba kaç gün beklemem lazım test için ??

Back
X