- 11 Temmuz 2013
- 1.602
- 771
- 248
- Konu Sahibi lion mother
-
inşallah canım,insan strese giriyor işte heleki o testi hep tek çizgi görmek
merhabalar canım benimde bat 28 Ağustos inşallah olmam hayırlısı olsun hakkımızda ... sol kasıkta arada bir çok sancı oluyo 10 gün önce başladı sancılarım normalde adet sancım 4-5 gün önce başlardı baklaım bekleyip görücez
Merhabaa :) ya benim normalde 1 gün dahi şaşmazdı dün olmam gerekiyordu ama olmadım hiç adet olucak ağrımda yok off düşünmiim strese girmiim diyorum ama olmuyo :) Allah'm isteyen herkese nasip etsin inşşş
Meraba kızlar bende 9 Eylül gibi bekliyorum bu ay rahim filmi çekindim pazartesi günü
.. gece çalışmalara başladık bugün ve yarın da çalışma yapcaz inş yumurtlamayı yakalayabilirim ve ayrıca 9 Eylül evlilik yıldönümümüz inşallah bebeğim hediye olarak anne ve babasına gelir...banada dua edin 1 yıldır istiyoruz
Yaa kızlarr birseyı cok merak edıyorum ama cevabını hıc bıryerde bulamıyorum lutfen bana yardımcı olurmusunuz ben ayın 17 sınde ilişkiye girdim adetımde ayın 28 ınde yanı bu yakın zamanda hamıle olup olmadıgım belli olurmu cok cocuk ıstıyorum ınsallah allah her ısteyene hayırlı bır evlat verır.
biz de alti aydır deniyoruz. denemeye başladigimiz ikinci ay hayatımda ilk defa adetim 10 gün gecikti. kesin hamileyim dedim psikolojik olarak bütün belirtileri gösterdim. kan testi negatif cıktı. doktora gittim. doktorum stres yapmissin ondan gecikmiş dedi. doktora gittikten sonra adetim geldi.
stres yapmamak en doğrusu ve insanın elinde değil...
Hepinize merhaba :) aranıza yeni katıldım . 2 aylık evlıyım ve bende bebek sahıbı olmak ıstıyorum kızlar. Ama hormonal problemlerımden dolayı adet görmuyordum yaklasık 11 aydır Diane 35 kullanıyorum. Yumurtalıklarım ne durumda acaba ılacı bıraksaamı dusuncelerındeyım. Doktora gıtmeyede korkuyorum tedavı olman gerekıyor derse cocuk ıcın . Bu konuda bi fikri olan varmı ?:44:
adetin 2-3 gün geçince test yaptır belli olur inşallah vardır :)
ya kızlar benmde psikolojim bozuluodu tek çzgiyi görnce.2-3 ay önce bu sitede okumştm rahim aşağı iniyorsa regli olmadan 1 ya da 2 gn önce ya da işte sertlik varsa hamile deilmişsin.ben öle anlıorum artık.vajina ağzına parmağımı götürüorum setse heh diorm bu ayda tutöadı:))))
insallahhh canımm yaaaa dayanamadım sımdı gıttım test aldım tek cızgı cıktıüfffff insallahhh vardır canımm
merhaba hoş geldin :) daha çok yeni evlisin inşallah olur. hiç korkma doktoruna git daha yeni evlisin hem bişey olmaz sonra pişman olursun. ama inşallah tedaviye gerek kalmaz kendiliğinden olur :)
ben bunu hiç duymamıştım ya nasıl oluyor tam olarak :) inşallah olur tez zamnda sabır inanç dua
ayyyyyyyyyyyyyy ınsallahhhhh canımmm benımmm sen evlimisin bebiş varmı sende
bende yeni evliyim 6 ay olacak işte. ben ilk bebeğimi kaybettim kalp atışı yoktu aldılarşimdi tekrar çalışmalara başladık işte allahın izniyle olur inşallah hepimizin
ben bunu hiç duymamıştım ya nasıl oluyor tam olarak :) inşallah olur tez zamnda sabır inanç dua
ınsallahhh bu mubarek gunde Allah ısteyen herkeze nasıp etsın . Allah ım tez zamanda bebegını kucagına almayı nasıp etsin .peki canım bısey sorucam hamılelık belırtılerın nelerdi
çünkü rahim yukarı çekiliomş hamileysen.kapatıomş kendini.doğru ama çok kişi öğrenmiş öle hamileliğğğiini.ben 1 kere baktm 3 ay önce falan o kdr anlıo çnkü inip inmediini artık:)
amin aminn inşallahhh. benim daha kanda belli değildi aşırı derecede bulantım vardı ve hep öyle gitti. sürekli idrara çıkıyodum başım dönüyodu halsizdim. sonra öğrendim 6 haftalık olunca iyice zorlaştı hiç bişey yiyemiyordum 1 hafta hastanede yattım sadece serum aldım eşimden ewden odamdan tiksiniyordum çok kötüydü ya inşallah bu sefer öyle olmaz
ayyy canımm benımm amın ınsallahhh bu sefer boyle olmazz.cok tsk ederım bılgılerın ıcınn .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?