hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

inşallah canım,insan strese giriyor işte heleki o testi hep tek çizgi görmek

ya kızlar benmde psikolojim bozuluodu tek çzgiyi görnce.2-3 ay önce bu sitede okumştm rahim aşağı iniyorsa regli olmadan 1 ya da 2 gn önce ya da işte sertlik varsa hamile deilmişsin.ben öle anlıorum artık.vajina ağzına parmağımı götürüorum setse heh diorm bu ayda tutöadı:))))

inşallah olur ya beraberce tamda aynı gün hayırlısıyla olur inşallah haberleşelim :)

merhaba canım hoşgeldin aramıza. inşallah vardır hadi test yapta bizide umutlandır bizede dua et inşallah :)

inşallah olur hayırlı ve sağlıklı bi şekilde bebişine kavuşursun ve en büyük hediyen o olur Allahın izniyle hayırlı heberler ver bize :)

adetin 2-3 gün geçince test yaptır belli olur inşallah vardır :)

kesinlikle herşeyin sebebi stres. Rabbimden iste hayırlısıyla ver Rabbim de olur inşallah duacınım

merhaba hoş geldin :) daha çok yeni evlisin inşallah olur. hiç korkma doktoruna git daha yeni evlisin hem bişey olmaz sonra pişman olursun. ama inşallah tedaviye gerek kalmaz kendiliğinden olur :)

ben bunu hiç duymamıştım ya nasıl oluyor tam olarak :) inşallah olur tez zamnda sabır inanç dua

insallahhh canımm yaaaa dayanamadım sımdı gıttım test aldım tek cızgı cıktı üfffff insallahhh vardır canımm

daha çok erken tatlım şimdi belli olmaz kanda bile adetin geçince olur ancak inşallah bebiş yerini hazırlıyodur :)

merhaba hoş geldin :) daha çok yeni evlisin inşallah olur. hiç korkma doktoruna git daha yeni evlisin hem bişey olmaz sonra pişman olursun. ama inşallah tedaviye gerek kalmaz kendiliğinden olur :)

İnşalla oyle olur. Teşekkurler

ben bunu hiç duymamıştım ya nasıl oluyor tam olarak :) inşallah olur tez zamnda sabır inanç dua

regline yakın ilişkiye giriosan 1-2 gün önce falan rahime çarpıo acıodu brz anlıodum indiini.bide parmaıını çok az soktuunda yıkayıp tabii bobeli bi yer girişte hemen yumuşacık orası nrmalde içeri girmeden ağızda hemen.sepsert oluo o zmn deilmişsin.benim okuduumda parmağınızı içeri soktuunuzada elinize bişii geliosa yazıodu et gibi deilsiniz eskide drlar bölew bakıolarmş.bende bu siteden öğrendim.hakikatende meraktn sokmuştm elime geldi:))))))) sora sokmadım bi daa amı acı olduundan dolayı anlıodum hıhhh inmiş elveda hayallerrrrr:))

ayyyyyyyyyyyyyy ınsallahhhhh canımmm benımmm sen evlimisin bebiş varmı sende

bende yeni evliyim 6 ay olacak işte. ben ilk bebeğimi kaybettim kalp atışı yoktu aldılar şimdi tekrar çalışmalara başladık işte allahın izniyle olur inşallah hepimizin

bende yeni evliyim 6 ay olacak işte. ben ilk bebeğimi kaybettim kalp atışı yoktu aldılar şimdi tekrar çalışmalara başladık işte allahın izniyle olur inşallah hepimizin

ınsallahhh bu mubarek gunde Allah ısteyen herkeze nasıp etsın . Allah ım tez zamanda bebegını kucagına almayı nasıp etsin .peki canım bısey sorucam hamılelık belırtılerın nelerdi

çünkü rahim yukarı çekiliomş hamileysen.kapatıomş kendini.doğru ama çok kişi öğrenmiş öle hamileliğğğiini.ben 1 kere baktm 3 ay önce falan o kdr anlıo çnkü inip inmediini artık:)

ınsallahhh bu mubarek gunde Allah ısteyen herkeze nasıp etsın . Allah ım tez zamanda bebegını kucagına almayı nasıp etsin .peki canım bısey sorucam hamılelık belırtılerın nelerdi

amin aminn inşallahhh. benim daha kanda belli değildi aşırı derecede bulantım vardı ve hep öyle gitti. sürekli idrara çıkıyodum başım dönüyodu halsizdim. sonra öğrendim 6 haftalık olunca iyice zorlaştı hiç bişey yiyemiyordum 1 hafta hastanede yattım sadece serum aldım eşimden ewden odamdan tiksiniyordum çok kötüydü ya inşallah bu sefer öyle olmaz

çünkü rahim yukarı çekiliomş hamileysen.kapatıomş kendini.doğru ama çok kişi öğrenmiş öle hamileliğğğiini.ben 1 kere baktm 3 ay önce falan o kdr anlıo çnkü inip inmediini artık:)

nasıl yani nasıl bakcaz

ayyy canımm benımm amın ınsallahhh bu sefer boyle olmazz.cok tsk ederım bılgılerın ıcınn .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…