hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

nasıl yani nasıl bakcaz

parmağını sokuomuşsun et gelirse hamlie dailmişsin boşluk varsa hamileymişsin.ama ben rahim ters döner falan die duydum o yzden vajina ağzından anlıorum çok az tutunca orası sert oluo regli yakınken.şöle bişeede var ilişkiye giriosun koca şey dönmüo parmkta nasıl dönüo bilmiorum.tuvalete oturarak yapıomuşsun.bak istiosan bu sitedeydi google a yaz çıkar

ayyyyy cok korkunc görünüyorr hayattaa sokamam pamagımı falannn :) beklerimm daha ıyııı yada bakmakla anlasılmazmı acabaa

ayyyyy cok korkunc görünüyorr hayattaa sokamam pamagımı falannn :) beklerimm daha ıyııı yada bakmakla anlasılmazmı acabaa

ağız kıskmına sok minnacık bombeli kısım var.kısaca vajina ağzı sertse elveda hayaller diomuşuz:))

ay çok ilginç eşim anlamazmı ki ben hiç bişey anlamadım parmağımı sokmayada korkarım nasıl olacak :)

ayyy ben yapamam yapsamda anlamam :26: mantar vardı bende bi ara doktor fitil verdi vajina için ,onu bile beceremedim

bende dün sibelsibel sayesinde okumaya başladım bugün hayırlısıyla. çok azimliyim 3 saatte 260 oldu bile.alışıyorsun canım zaten hemencik okunuveriyor. sende başla. benim biter bitmez yardıma gelirim.

benimde 5nci ayım canım aynen bu durumdayım çok düzensizleştii

stres yapıyoruz diye mi oluyor,yoksa bebek arıyo derlermiş eskiler ondan mı oluyor anlamadım gitti şu işi :26: böyle olunca da nezaman yumurta çatlıyor günüde ayarlayamıyorum. göğüslerim şiş bekliyorum ya bebik gelicek ya kırmızılar

buldummmm

arkadaslar ben bu bilgiye baska bir sitede rastladim, duyan veya deniyeniniz varmi?gelin bunun uzerine konusalim,
benim reglime 4 gun var, bu sabah kendimi test ettim ve soylenilen eger dogruysa hamile degilim.ayrica idrar testide yaptim negatif cikti, birde reglim bittikten sonrada deniyecegim, bakalim bu yontem gercekten dogrumu.
eski kadinlar bu sekilde kendilerinin hamile olup olmadigini anliyorlarmis,
bir kac kisi bu sekilde vajinayi kontrol etmis ve bu soylenenleri dogruluyorlar.

[]orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa eliniz hiçbiyere değmiyorsa, için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez

evet ya paylaştıralımda hepimiz okuyalım topluca bide duasını ederiz

arkadaşlar bebişimiz hayırlı ve sağlıklı olması için 4444 kere salat-ı tefriciye duasını okuyalım ve paylaştıralım.
herkes okuyabileceği kadar yazsın 4444ü tamamlayalım birbirimiz için dua edelim okuyanların adını duamıza dahil edelim.. önce Allahın izniyle sonra bu duanın yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olur inşallah...

duamız şöyle;
اللهـم صل صلاة كاملة وسلم سلاماً تاماً على سيدنا محمد الذي تنحل به العقد وتنفرج به الكرب وتقضى به الحوائج وتنال به الرغائب وحسن الخواتم ويستسقى الغمام بوجهه الكريم وعلى آله وصحبه في كل لمحة ونفس بعدد كل معلوم لك.

Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.

Anlamı:

“Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”

Ben okudum bu duayı annemle beklemedeyim şuan yumurtlama dönemine girdim inşallah bu ay tutar evlilik yıldönümü yaklaştı o gün Kırmızılarında günü keşke kırmızılar yerine bebeğim gelse

Ben okudum bu duayı annemle beklemedeyim şuan yumurtlama dönemine girdim inşallah bu ay tutar evlilik yıldönümü yaklaştı o gün Kırmızılarında günü keşke kırmızılar yerine bebeğim gelse

inşallah bebişine kavuşursun okuduysan bizede duana kat Rabbim kabul etsin hayırlı bi şekilde gelsin bebiş

canım sen farklı bi marka test kullan bide ne olacak bakalım

Çok üzgünüm benim adetim dğzensiz olur 22 ila 28 günde bir bugün 25. Günüm kan testim negatif çıktı bi hafta sonra hala adet olmazsam yeniden baktıracam :'43:

üzülme canım sıkma canını stres yapma sağlıklı bi şekilde gelsinde 1 ay geç olsun inşallah kavuşursun bebişine

benim annemde rahim bebek arıyor diyor sürekli stresede baglı canım ama düşünmeden duramıyorum hayırlısı Allah'tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…