- 11 Temmuz 2013
- 1.602
- 771
- 248
- Konu Sahibi lion mother
-
kızlar reglime 1 hafta var ve ben ilk defa böle nassı desem yapışak uhunun kurumuş halinde daa koyudeim akıntı var beyaz kokusuz kilodumda gördm şimdi.bende hiç ama hiç akıntı olmaz ateş basmalarımda var ve ilk defa bgn lokma dökülüodu cnm nassı çekti anlatamam aldım yedm ama ne yemek kuafördeydm bayan bana hamilesmisin sen baksana nassı yiyosun dedi:) ayyy ALLAHIMMMMM inşallahhhhh.ne alaka diceksnz bende bilmiorum bu kendiliiinden oldu galiba sağ elimin parmaklarının ucunda hafif uyuşma vardı ama geçti 5 dakika
bendede aynı akıntı şekli var ya neden oluyoki acaba inşallah hamileliktendir oluyomuki öyle. kuru bembeyaz demi
bendede aynı akıntı şekli var ya neden oluyoki acaba inşallah hamileliktendir oluyomuki öyle. kuru bembeyaz demi
benimki kuru değildi jole kıvamında ama yeni geldiği içindir seninki kurumuştur görmemişindir
Help((????????,(?((?
mrb kızlar bende beklemekteyım :)
merhaba hoşgeldin :) ilk bebişmi ne zmndr istiyosun :)
hosbulduk cnm :) ewt ilk daha yeni ewliyim zaten yeni istemeye başladık :)
hadi bakalım Allah yardınız olsun hayırlı haberler ver bize
inş. cnm :) ben haber bekliyorum :)
ewt wardı ama 2 gündür yok niyeyse
benim annemde rahim bebek arıyor diyor sürekli stresede baglı canım ama düşünmeden duramıyorum hayırlısı Allah'tan
göğüslerim acıyo karnımın altı ağrıyo 3 gün gecikti adetim test yaptım sabah pozitif bilemediimm çok heyecanlıyım yarın kan testi yaptırıp netleştiricem inşallaaahhhh
olabilir . inşallah ya çok istiyorum Rabbim hepimizi mutlu olsun bebişimize kavuşalım
seninde gelmiş eline rahim öle yazmışsın cnm.yok o zmn olmuo ben her denerim çnkü.ümitlerimiz önümzdeki aya:)
kızlarrrrrr benim hamilelik hayalleri suya düştü bu ay:)) bakalım önümüzdeki maçlara.nerden anladın diceksiniz ben vajina sertliğinden çocuk yatağının aşağıya inmesinden anlıorum.bölelikle 4-5 gün önceden farkedebiliorum:))kaderrrr diorummm artıkkk kaderrrrr:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?