hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

merhaba arkadaşlar bişey sorucam adetım 24 eylül de başladı 27 sınde bıttıı eylül 21 de doktora gıttım ıdrar yanmam vardı fıtıl verdı bıde kan testı yaptı hamılemıyım dıye 0-100 cıktı hamıle degılmısımm neysee ama su 3 gundurr kokulara okadar duyarlı oldumkıııı anlatamamm bir mıdem bulanıyoo onuda anlatamamm ve devamlı acımm hıc gece tuvalete kalkmazdım gece tuvalete kalkıyorum bu arada 2 günde bır ıdrar yanmam muhakkak oluyor ama daha kan testını 21 eylülde yaptım bısey cıkmadı 3 gun sonra 24 unde adet oldum 27 sınde bıttımmm ımkanı yoktur dımıııı hamıle olmam gibii ???

Arkadaşlar şu gebelik testlerinden bugün dayanamayıp yaptım sabah. Adet günüm yarın. 2. çizgi silik de olsa çıktı. Öğlen yine yaptım yine silik çıktı. Bu tür sonuçlar pozitiftir büyük ihtimal deniyor ama acaba bunu bu şekilde göürp adet olan var mı? Boşuna umutlanmak istemiyorum. Yarın adet günüm ama zaman geçmiyor sanki

Malesef cnm Ben adet olacağımda yada olduğumdada kokulara karşı duyarlı oluyorum malesef

Malesef bu ayda olmadı geçen hafta perşembe günü 4.52 çıkmıştı dr. 1 hafta bekleyelim demişti dayanamadım salı günü yaptırdım 7.40 çıktı umutlandım belki geç döllenmedir diye bugün yine yaptırdım ve 1.20 çıktı ve adetim başladı Dr. kimyasal gebelik dedi ve kürtaja gerek yok adet kanamasıyla atıyosun dedi Çok umutlanmıştım bu ay için ama kısmet önümüzdeki aylarda inş Allahım nasip eder bizede

saat 5 te ruyadan uyandim firladim yataktan bi an ve tel.ime uzandim esim gece vardiyasinda yanlis bi dönüs yaptim icimden bsy koptu sanki canim acidi .... ve kanama basladi az once... hayatimda ilk kez gunumden once kanama oluyor... benim rahim kalp seklinde... oglumuda plasenta previa olmustum oyle dunyaya geldi 9 ay yattim en ufak stres yasakti of hava ne sicak bile demeyeceksin dedi dr.um... cinsellik falanda yasakti....
sanirsam yine ayni sey oldu plasenta yer bulamadi yapcak bsy yok kadin olmak cok zor anne olmak daha zor... zor olan hersey cok guzeldir...
denemem birdaha sanirim kendi problemimden dolayi bebisin gitmesini izlemek cok aci veriyor
Allahim ogluma ve kizima hayirli omurler versin...

nebilim sanki olsa çıkardı gibi geliyor ki eczacıda öyle söyledi

amin hepimizin cocuğuna Allah uzun ömür versin
Üzme kendini gercekten kadın olmak cok zor

Canımm yaa vardır herseyde bi hayır sıkma tatlı canını akışına bırakk,Allahhımm hepimize nasp etcek bigün inşallahhh

canimm canini sıkmamaya çalış insan umutlaninca ve olmadigini ogrenince fena yikiliyor ama elden bisey gelmiyor.. iinsallah hayirlisiyla Allah gonlune gore verir.. bende uumutlanmamaya calisiyorum ama yinede ayin 9unu bekliyorum elimde degol insallah mutlu guzel haberler veririz burdan

Kasikta batma onemli bir belirti. Bir de goguslerin hassaslasir, yorgunluk halsizlik hissedersen o zaman tamamdir bu is. Insallah hamilesindir, 6 gun daha bekle ve test yap bence :)

Hiç yorgunluk halsizlik yok ama 3 gündür beyaz renkli hafif bir akıntım var, önce üşüttüm mü acaba dedim ama üşütsem kokulu oolmaz mı akıntı?

Kırmızılar geldi bu ay da olmadı inşallah birdahaki aya

Merhaba kizlar bi kac hafta once hamilelik haberimi vermisdim simdi bulantilardan ölüyorum dr hic bisey demedi ilacda vermedi hic halim yok cok kötüyüm

ayın 3 ünde oldum adet((((((((((((((( ama mide bulantım baş dönmem geçmedi hala.ilk defa adet zamanı böyle oluyor ve kanama miktarımda az.mevsimsel falan filan diyorum artık offffffff.. ve arkadaşlar eşim hala sperm testi yaptırmadı bi kere gittik hastanede cihaz bozuk dediler kısmet dedik.ondan beri gitmedi söz diyor ama yok.bekliyorum.bi tek benim rahim filmi kaldı bende o gitmeden gitmm diyorum.aşılama çatlatma falan oluyomuş direk onlara geçilmiyomu ya bu testler falan olmadan zman kaybetmek istemiyorum yaşım oldu 30 eşiminde öyle.ve çevre faktörü tabi kaynana her geldiğinde gittimi eşimi sorup konuyu açıyor o yokken sonra vay efendim bıkmış milletin sorusundan niye olmuyo olmuyosa tedavi görsünler artık istiyoruz bizde deyip duruyor!! stresim yetmiyo bi de bu çıkıyo yaaaaaaaaa çıldırcam.

Son düzenleme:

canım benim canını sıkma rabbim herşeyi gönlünüze göre versin

kızlar merhaba 20 gun once doktora gıttım idrar yanması yuzunden enfeksıyon kapmıssın dedı fitille antibiyotik verdiler ama hala idrar yanmam devam edıyor ınanırmısınız hiç tuvalate gıtmrk ıstemıyorumm gece 4 te kalkıyorum resmen sızlıyor enfeksıyon kapsan bıle hamıle kalabılıyormusun biz bu ay denıyoruz olurmu ?

selam bende de idrar yanması ve zoru çok sık olur. purinol diye bi ilaç kullnıyorum öyle zamanlarda. suda eritip içiyorsun. çok iyi geliyor. bi iki seferde bile baya azaltıyor yanmayı. bi dene istersen canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…