- Konu Sahibi lion mother
-
- #1.621
amin inş cümlemize nasip etsin sağlıklı sıhatli evlatlar doğurmayı. rabbim sana da tattırsın o duyguyu en kısa zamanda yaşadığım en güzel duygu kalp atışını duyduğum andı dilerim en kısa zamnda sende yasarsın o anı umudunu kaybetme hiç bizaman iyi haberlerini bekliycem.:emir_bebek
çatlatma iğnesi oldum geçen ay.aman o ne ağrısı 2-3 gün çözemedim.aşırı gaz vardı ve de kasıklarım ağrıyodu.1inde adet olmam gerekiodu.doktor öyle demişti.pko vardı bende.yumurta oluşunca çatlatma iğnesi oldum.bu sabah test yaptım yine negatif.ümitlenmiştim oysaki.kanda çıkar mı acaba ne biliyim göğüslerimde hafiften ağrımaya başlamıştı.2yumurtam vardı 18 mm. napcamı bilmiyorum.yardım edin lütfen
Bende aynı sekilde hiç adet zamanı sol kasığım ağrımaz bu sefer arada hafif bi ağrı oluyor ve sag bacağım kalçamdan aşağı sızlıyorkasiklarimda agri oluyo birde belimde ama bikac dakika sonra geciyo cok korkuyorum yuregim agzima geliyo valla
Bende aynı sekilde hiç adet zamanı sol kasığım ağrımaz bu sefer arada hafif bi ağrı oluyor ve sag bacağım kalçamdan aşağı sızlıyor
en iyisi dusunmemek ya :/ napalim tv falan izleyelim kafama taktikca buluttan nem kapiyorum
kanama var offf(
Adet mi oldun ;((
2 yildir evliyim ama hala cocugum olmuyor doktora gttim hersey normelama hala sonuc yok bi fikri olan var mı
Hakkımızda hayırlısı olsun sanırım bende olucam adet belirtilerim başladı gibibilmiyorum oglumu okula goturmeden kontrol edeyim dedim biraz kanama olmustu simdi yoldayim eve gidip yatcam... ben hic erken olmam bikac gun gecer gunum yani 3 gun var daha ve ben hep yatak dosek yatarim sancili olur suan hic agri yok...
onceki hamileligim 9 ay kanamali yatarak gecti...
canim bende iki sene olmadim hic korunmadgm halde eli kulagindadir bekle calismalara devam..
3 gündür belimde müthiş bi ağrı var idrarimda çok koyulasti sürekli uyuyorum gecede hortlak gibi dolaşıyorum. Ayaklarim ve bacaklarimda çok ağrıyo 1 yıllık evliyim adetimde hic düzenli olmadı hanimlar acabami diyorum lütfen akıl verinnnnnn !!!!!!!!
ben dayanamadım test yaptım negatif ümidimi yitirdim bu aylık inşallah birdahaki ay Allah'ın izniylekanama geldi gecti yaaaa ne bicim bi is bunolacaksa olsun artik of !
ben dayanamadım test yaptım negatif ümidimi yitirdim bu aylık inşallah birdahaki ay Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?