- 25 Haziran 2013
- 336
- 367
- 88
- Konu Sahibi lion mother
-
- #1.601
Canım Beylikdüzü medilife a yaptırdımdı o an ama ınanınkı cok ılgısızler bastan sağma bakıyor ve yolluyorlar şuan herşey yolunda başka bir yere baktırdım 5 hafta 6 günlğk hemileyim :) Allahım herkese nasip etsin :)))) iyi bir doktor hamilelikte cok önemli bunu anladım
slm arkadaşlar bi sorum olcak en son adetimi 31 ağustos da gördüm. 1 hafta önce belirtiler vardı göğüs şişliği acıması,bel ağrısı adet olucak gibi. ama su an azaldılar bu belirtiler.şimdi ise baş dönmesi akıntı hafif mide bulantısı eklendi.adet döngüm genelde 28-30 arası.ağustos dan önceki adet dönemlerimi hatırlamamıyorum maalesef.şimdi ben adet mi olucam olucaksam ne zmana denk gelir acaba yanlışmı hesap yapıyorum kafam çorbaaaa
kafanı karıştırma direk test al ve yap bence hamile olma olasılığın yüksek belirtiler başta oluyo sonra kesiliyo ama sonra tekrar nüks ediyo en azından bende öyle olmuştu adet düzenini tam bilmediğin için kesinlikle al bi test yaptır hemen:)
yaptirdim vee hamileyiiiimm
yaptirdim vee hamileyiiiimm
2 senedir korunmuyoruz ama gelen giden yok :) tşk ederim cvp için çook sağol. test yapmaya korkuyorum beklicem bi kaç gün daha kesin adet olurum alıştım artıktek dileğim bi an önce bebiş...
Kasik agrilari vardi hastalancakmisim gibi, 1 saatte bir tuvalete gidiyodum sıkışıp, vucut ısımın yuksek oldugunu hissediyodum. Gaz vardi devamli bide yuzumde sivilceler cikti. Gögüs agrisi yanmasi sismesi falan hic olmadi bende. Cogu kiside varmis ama..
amin inş hamilelerin duaları kabul olurmuş :)inş allahım sanada bi evlat verir ne bilim içimdende geliyo bebiş gibi:)
oyy oyy inş... amiiiiiiiinn :) Allah razı olsun senden.dilerim sağlıkla alırsın kucağınada inş.hayırlı olsun
Benimde hiç ümidim yok ama Allah'tan ümit kesilmez benim ara ara sanki adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyor 3-5 tane sivilce çıktı yüzümde arada belim ağrıyor içimden bi his hamileyim diyor ama bide test yaptım 15.günde tek çizgi çıktı ertesi gün bi baktım silik çıkmış 2.cizgi eczane gecersizdir o dedi ama bi ümit iste 6 Ekim adet tarihim inşallah olmam sizce bu belirtiler hamilelik belirtisimi
Bendede aynı sekilde asırı bi gaz problemim var dikkat ettim gaz yapacak seyler yemedim ama yine oluyor bi saat te bir tuvalete koşuyorum öylede sıkışmış oluyorum ki anlatamam son 3 gün :))bende 6 ekimi bekliyorum yumurtlama gunumden bir gun sonra iliskiye girdik tek iliski yaptik oglumuz olsun diye :)
belirtiler soyle;
-goguslerim 10 gundur aciyo fena halde
-kasiklarimda batmalar oluyo
-bacaklarima kramp giriyo
-cok fazla tuvalete gidiyorum
-acaip gaz problemi var
-saclarimda dokuluyor...
baskada bsy yok... normalde adet donemine bi hafta kala sivilceler basar sirtimi ve yuzumu bu sefer hic bsy yok aksine guzellestim :)
ha birde iki gun once lekelenme oldu yerlesme diye dusunuyorum...
Bendede aynı sekilde asırı bi gaz problemim var dikkat ettim gaz yapacak seyler yemedim ama yine oluyor bi saat te bir tuvalete koşuyorum öylede sıkışmış oluyorum ki anlatamam son 3 gün :))
Bende ümitlendim inşallah olmayız ya adet olacakmışım gibi gelmiyorAllam Yarebbimm noooluur kirmizilar gelmesinnn :)
catliycam yaa insallah atlatiriz su gunleri cano biliyosun gebelik gelismezse adet doneminde vucut atiyor onu... fazla umitlenmiyim diyorum ama cok cok umitlendim bileee
Bende ümitlendim inşallah olmayız ya adet olacakmışım gibi gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?